Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaći li ovo da imaš stelijum ovih planeta, pa si ih ovako simbolično prikazao ?
A ja jadikujem zbog stelijuma Uran, Mars, Pluton, kad ono ima i većih muka.dva puta sam imao klinicku, ako na to mislis...da, algol razara ali i daje, na coveku je kakvom ce se energijom upravljati
od kada sam usao u astro i srodne nauke, nikakvih problema nema, prirodna mu je dubinska i trazi izucavanje, ja sam se okrenuo hermetici zbog osmog, tu su mi i sunce i mars u konjukciji...i merkur na osi osmog
Kako nisu nužno loši, napali mi Sunce u Strelcu i Mesec u Ribama. T-kvadrat.to su malefici i trebas ih prouciti...iako dva transcedenta kad tad naci ce prostor da ispolje
ali iako malefici, nisu nuzno losi, traze rad i odricanje, svi ih imamo negde polozene
Kod mene Agena lepo deluje, ili to deluju Venera i Neptun koji su u konjukciji sa njom.
Posto je Regulus sada u Djevici, da li to ima nekog uticaja za ljude koji imaju neku planetu na 0 ili 1* Djevice? I koliki je orbis Regulusa? Znam da se za Algol uzima nešto veći orbis nego za ostale zvijezde, posto je Regulus takodje jaka zvijezda, da li je i njoj orbis veci?