Stevan Prijović
Obećava
- Poruka
- 93
Хвала 
Рак.

Рак.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o daАсц, владар Асц, владајуће светло или планета која блиско аспектује Асц на Антаресу даће нека марсијална обележја изгледу и понашању. Што је истакнутији (у смислу да је на углу или до угла), то ће и та обележја бити израженија![]()
Molim,molim ☺Хвала
Рак.
ili LavuDa li je i Merkur u Raku ili Blizancu ??
aha, pa vodi da vodi glavnu riječili Lavu
iskreno,ne znam čovekaaha, pa vodi da vodi glavnu riječ![]()
Da, kontam, ja sam se našalila maloiskreno,ne znam čoveka
Samo sam se nadovezala da zbog Merkurove udaljenosti od Sunca koja je oko 30 stepeni,Rak može da ima Merkur u Blizancima,Raku ili Lavu![]()
verovatno je u Raku jer u njegovim odgovorima nema blizanačke opširnosti i skribomanije ni lavovske pompeDa, kontam, ja sam se našalila malo![]()
Da. Fino piše, ne filozofira i ne nastoji da se bog zna kako istakne kroz znanje, što je pohvalno.verovatno je u Raku jer u njegovim odgovorima nema blizanačke opširnosti i skribomanije ni lavovske pompe
Mada je to moj krajnje proizvoljni zaključak,jer ko što rekoh,ne znam čoveka
A nisam ni astrolog
BlizankaNaravno!
A šta si ti,to jest gde ti je Sunce?
ja sam ti komšinica od prekoputaBlizanka![]()
Koji je to zznak ?ja sam ti komšinica od prekoputa
StrelacKoji je to zznak ?
Ahaaa, kapiram sadStrelac
Na 180 stepeni od tebe
Ko odraz u ogledalu
ja imam jak trigon Algola i Venere
Jer me zato privlače poremećeni likovi?![]()
Сви ће да погинемо од Алгол
@agatha Тригони, секстили... ништа то не ради са звездама. Конјункције само, евентуално антисције и контра-антисције. Виђао сам да неки користе опозиције, али нешто баш нисам приметио да има нких ефеката.
mislim da im je u vr' glave orbis 1,5 stepenNema, evo iz prve ruke
U sustini nekretnice imaju jako mali orbis, bukvalno samo isti stepen i konjunkcija, eventualno zvezde prve magnitude imaju veci orbis delovanja.
imaš Mesec na mom Neptunu i LilitJa imam Mesec u opoziciji sa njim.
Bice da je to![]()
Gdje se nalazi Mjesec i asc ??
Da li je i Merkur u Raku ili Blizancu ??
e i Smrtku je Asc Vaga,Sunce Škorpiji a Mars u BlizancimaАсц Вага, Месец у Шкорпији, а Меркур у Близанцима![]()