Dukiduledusko
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
Da li neko zna gde se nalazi osigurac za uredjaj za metan. Nece da mi prebaci sa benzina na metan. Ne cuje se ni onaj zvuk kada zatvara benzina a pusta metan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da utvrdim koji mi je neispravan, da li to mogu sam unimerom ili...????Uopste nisam siguran da li su ispravni ili ne, a po tome sto (i meni) pišti 10 sec po ubacivanju u rikverc pretpostavljam da su ispravni samo je prethodni vlasnik ko zna zasto zagitovao srednja dva pa "misle" da imaju prepreku ispred.
Uopste nisam siguran da li su ispravni ili ne, a po tome sto (i meni) pišti 10 sec po ubacivanju u rikverc pretpostavljam da su ispravni samo je prethodni vlasnik ko zna zasto zagitovao srednja dva pa "misle" da imaju prepreku ispred.
ja imam isti problem i nemoze dok se neotvori brava,al je nikako da je skinem ,zadnja vrata otvaram samo iznutra pored rucne a zadnja vrata i nisu povezana sa centralnom bravom
Uopste nisam siguran da li su ispravni ili ne, a po tome sto (i meni) pišti 10 sec po ubacivanju u rikverc pretpostavljam da su ispravni samo je prethodni vlasnik ko zna zasto zagitovao srednja dva pa "misle" da imaju prepreku ispred.
bojane kod mene se to desava kad cesto sklapam bas ta zadnja sedista i rasklapam pa se desi neki put da se kad vracas sedista lepo nezabrave treba podmazati donji sklop na patosu i ocistiti ga naravno od svakakvih prljavstina,truncica,keksa i bombona sto deca prospu,s obzirom da ti zbog prirode posla koji obavljas cesto to sklapas i rasklapas proveri pomenuto.STO SE TICE POTROSNJE JA NEZNAM STA KO PRICA ALI JA SAM VECU MOJOJ MULTIPLI TACNO 30 MESECI SA PREDJENIH 207000 kilometara ali meni auto netrosi preko 4,5 kilograma metan na otvorenom,medjutim ima jedan podatak oko menjaca, trkaci uticu dosta na potrosnju,evo primera drugar iz beograda ide auto putem 120 kilometara na sat,i obtomer mu radi na 4000 obrtaja,dok je kod mene 3200 obrtaja naistoj brzini,ali kod mene je bio problem na menjacu kad sam kupio multiplu posle 5000 mi je riknuo menjac,odnosno trkaci,jer je neko pre mene potpisivao sa multiplom pod punim anslakom,ili ako cemo prostije smotas da okrenes polukruzno pa naglo krenes,tu kod svakog fijata a posebno kod multiple odlaze trkaci.e sad majstor u cacku koji je trkace stavio kad je radio menjac,to je pitanje.ZATO MOJA MULTIPLA NETROSI VISE OD 4,5 KG METANA.
Поздрав свима! Од пре десет дана власник сам Мутипле Бипауер 2002. годиште. Супруга и ја смо изузетно задовољни аутом у сваком погледу (наравно, изузев пластике). Међутим, брине ме потрошња, а важно ми је и једно и друго гориво, с обзиром да живим у Младеновцу, па не могу баш стално да танкирам метан. Метан (новобеоградски) троши 6,4-6,7, и то у односу вожње на отвореном и у граду 80:20. Бензин (танкирам искључиво Југопетролов обичан безоловни; трудим се да га точим на ауто-путу, али не успевам увек) гута скоро 11 литара, у истом односу врста вожње. Е сада, пар ствари које би могле да утичу: током 50% вожње укључујем климу на максимум, а и ауспух је мало "рупичаст" (мада ништа алармантно). Не знам шта би још могло да утиче, не разумем се баш у аутомобиле. Можда може бити важан подак што волим да га "гањам", па на ауто-путу не силазим испод 120, а у просеку га газим 140.
Поздрав свима још једном. Ево наставка приче, и молбе за савет. Дакле, смањио сам брзину (не прелазим 100), и потрошња метана се смањила, али ипак видим да је превелика у поређењу са искуствима која проналазим на интернету. У комбинованој вожњи (отприлике 50:50) троши од 5,7 до 6,2 килограма на 100 километара. Међутим, бензин је енигма - потрошња је, у сличном односу отворене и градске, скочила (!) са, дакле, 10,9 на 11,4!!!
Све у свему - велика потрошња.
Шта ми је чинити? Гледали су ми људи мотор - нигде не влажи споља. Бензин засигурно не цури. Где да се обратим за дијагностику, а да не платим много, а да буде релативно нормалан сервис? Шта, уопште, може бити разлог?
Можда код Јакшића у Младеновцу 011/8235-611, 064/2017-424Gde se mogu naci delovi za multiplu kod nas, svejedno mi je dal' polovni ili novi? Meni ustvari treba šus pleh (desni) za 1.9 JTD (novi tip). Ako je moguće bliže beogradu. Odgovara li od starog tipa, ili možda od nekog drugog modela?