Vukstrasin
Početnik
- Poruka
- 15
Gde mogu da se nadju i po kojoj ceni parking senzori (odgovara li od nekog drugog vozila)? Oba srednja su mi neispravni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde mogu da se nadju i po kojoj ceni parking senzori (odgovara li od nekog drugog vozila)? Oba srednja su mi neispravni.
To se drmaju i vibriraju oni nasloni za glavu na zadnjim sedistima.Nego da li neko ima problema sa zadnjim krajem? Evo sta se desava: na bilo kakvoj rupi ili neravnini na putu meni se ceo kraj pozadi trese, odnosno dobija nekakvu vibraciju vidim po zadnjim sedistima kako se drmaju levo-desno, i potom se prenese na prednji kraj, i posto kod nas u srbiji ne moes da povezes ni 100m puta bez ikakve izbocine ili ulegnuca meni je voznja kao da se vozim prugomAl salu na stranu da li je neko imao slican problem, i kako ga je otklonio? A samo da napomenem da su mi amortizeri dobri, i gume izbalansirane. Unapred hvala na pomoci!
Kako si provalio da su ti neispravni senzori??? Kod majstora ili...??? Na mojoj multupli ne funkcionišu od kada sam je kupio. Sve što se dešava je pištanje od oko 10-ak sekundi kada ubacim u rikvec i posle prestane i ako se približavam prepreci više ne pište... šta to može da bude, senzori u braniku ili nešto drugo? Nisam bio kod majstora... Pozz
Uopste nisam siguran da li su ispravni ili ne, a po tome sto (i meni) pišti 10 sec po ubacivanju u rikverc pretpostavljam da su ispravni samo je prethodni vlasnik ko zna zasto zagitovao srednja dva pa "misle" da imaju prepreku ispred.
Kakve gume nose vasi ljubimci?? Trebao bih da kupujem nove gume, jel ima neko neki savet ili sugestiju,
Koje sve dimenzije felni mogu da uđu u obzir za multiplu, a da ne zezaju trap i potrošnju?
Koja je prednost aluminijumskih, osim lepote?
Zaglavljena mi leva bravica na vratima, jedva ubacim kljuc i ne mogu da ga okrenem da otkljucam vrata, dal' pomaze sprej neki?
Evo mojih iskustava: sipam na Krio gasu na Novom Beogradu i uvek mi digne potrosnju, sipam u Cacku potrosnja je oko 5 kg. Sipao sam i na Orlovaci pre neki dan. Prilikom sipanja pritisak im je bio jadnih 178 bara. Sipao sam 4 kg pa je onda dosao neki lik cini mi se da je zaduzen za CNG pumpu (strucno lice) koji je iskljucio sipanje otisao do kompresora i podigao pritisak na 205 bara. Sa tim pritiskom sipanja auto je trosio skoro kao kada sipam na pumpi u Cacku. Izgleda da je problem u pritisku utakanja. Na cacanskoj pumpi utacu metan pod pritiskom od 220 do 230 bara i kada uporedimo sa 178 bara izgleda da tu gubimo razliku u potrosnji.
Mogli bi da ih uslovimo da necemo sipati ako je pritisak ispod npr 210 bara.
Mislim i da je nizak pritisak i zbog toga sto radnike na tocenju metana mrzi da cesce ukljuce kompresor za podizanje pritiska, vec cekaju da pritisak padne pa da se kompresor sam ukljuci a oni za to vreme toce i toce i ako jos dodje i autobus....
Ja cu pokusati da im sledeci put zatrazim da podignu pritisak pa tek onda da mi sipaju. Jer cesto bude 178 bara na Krio gasu.
Da li je neko sipao metan u Krusevcu?
setovi za reparaciju zadnjuh viljuski su ti otisli ako to dosad nisi resio to ti je problem a ako ti je auto bio u taksiju moguce da su ti i opruge otisle.Ajde ljudi istrucka se ziv!!!![]()