Feeeeenseri

• Začetnik teme Začetnik teme Bzuva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pretprosle godine ,kad sam isla na beer fest prodjoh ,u knez-mihailovoj pored neka 2 decka....i bila sam sa drugaricom fenserkom,a ja u crnom,starkama i ekv prisivkom na torbi....i tako prolazimo mi,i jedan od njih rece "vidi,ja mislio dama,a ono metalka"...

prosla sam tu fazu (kako moja drugarica kaze za mene,prestala sam da se tripujem),al mi je i dalje smesno kad se setim tog komentara:)

Pretprosle godine ,kad sam isla na beer fest prodjoh ,u knez-mihailovoj pored neka 2 decka....i bila sam sa drugaricom fenserkom,a ja u crnom,starkama i ekv prisivkom na torbi....i tako prolazimo mi,i jedan od njih rece "vidi,ja mislio dama,a ono metalka"...

prosla sam tu fazu (kako moja drugarica kaze za mene,prestala sam da se tripujem),al mi je i dalje smesno kad se setim tog komentara:)

hehehehe tako sam ja nesto slicno rekao jednoj devojci samo ona je cekala tramvaj prema autobuskoj kod kalisa....loool :D:D
bojim se da nisam prerastao ovo....

meni su fenseri oni koji samo pricaju o tome koliko su sta platili,koja je marka...oni su kao poznate face grada,misle da su najbolji,gledaju te sa visine ako se ne oblacis po poslednjoj modi...slusaju ono ste se trenutno slusa,a najgore je kad se bacaju uz tinu ivanovic i tako te seljanke sa ocajnim pesmama...i tako...i da,sto se tice devojaka nikada ih neces zateci bez sminke i videti ih da normalno zvacu zvaku..

al si ti neki nadrkitis,zjuuuuuuuuu. opusti se malo devojcice ko te je prozivao.

ne nisam nadrkitis.....i nisam stavila ovaj smajli (:evil:),vec ovaj (:cool:),izgleda da je smajli tj.da su smajliji ostali neprimeceni:).....ja samo zelim da me fenseri ostave na miru jer me prozivaju,a ja cu da se zezam i da kuliram sa mojim drugovima posto imam drugove i metalce i poneke fensere koji postuju moj stil....
a posto vidim da si okomljen/a ne mene,posto nisam zapazila da li si musko ili zensko,da te pitam da nisi fenser odn.fenserka?nemam ja nista protiv tebe,samo me eto bas zanima?;)

ne nisam nadrkitis.....i nisam stavila ovaj smajli (:evil:),vec ovaj (:cool:),izgleda da je smajli tj.da su smajliji ostali neprimeceni:).....ja samo zelim da me fenseri ostave na miru jer me prozivaju,a ja cu da se zezam i da kuliram sa mojim drugovima posto imam drugove i metalce i poneke fensere koji postuju moj stil....
a posto vidim da si okomljen/a ne mene,posto nisam zapazila da li si musko ili zensko,da te pitam da nisi fenser odn.fenserka?nemam ja nista protiv tebe,samo me eto bas zanima?;)

pa naravno da sam fenser,mada nosim ja i majice s imanima grupa karirane kosulje i tako tu rock odecu.
nije valjda da si ti gothicarka???

FENSI - Pridev preuzet od engleske reči fancy, što znači otmeno. U našem savremenom (žargonskom) jeziku definiše se pre kao moderno ili popularno. Izvor: vujaklija

Tako da ne vidim sta ima lose u tome biti fensi. :cool:

Back