Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
Ne bitno sta slusam,ali npr. svoj stil ne bih mogla ni u sta da svrstam. Nekako je sve izmedju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko-uopste-zna-shta-je-fensi???Ljudi-koji-oblace-roze???
Pa-ja-oblacim-i-crno-i-roze-i-plavo-i-ljubicasto-i-zeleno...shta-sam-ja???
Treba-da-nas-boja-obelezava-i-govori-dal-smo-ovi-ili-oni???
Jedino-shto-mrzim-je-kada-mushkarac-obuche-bele-pantalone...![]()
To sto mi zovemo fenserima su seljaci - karakterni seljaci.
To Marta, ne daj! (:
Procenila.
Po nicku, garant.
I dalje ne razumem tu podelu ljudi...
Kao da je to nešto bitno, i kao da to može da kaže nešto konkretno o osobi.
pa realno to i ja kazem....ali mene ti nafurani fenseri mrze.....ja nisam imala razloga da ih mrzim sve dok oni mene nisu poceli da mrze....
eto,to je cela prica
pa realno to i ja kazem....ali mene ti nafurani fenseri mrze.....ja nisam imala razloga da ih mrzim sve dok oni mene nisu poceli da mrze....
eto,to je cela prica
Glameri su najfenseriji
rock'n'fens
Pretprosle godine ,kad sam isla na beer fest prodjoh ,u knez-mihailovoj pored neka 2 decka....i bila sam sa drugaricom fenserkom,a ja u crnom,starkama i ekv prisivkom na torbi....i tako prolazimo mi,i jedan od njih rece "vidi,ja mislio dama,a ono metalka"...
prosla sam tu fazu (kako moja drugarica kaze za mene,prestala sam da se tripujem),al mi je i dalje smesno kad se setim tog komentara![]()
jel to kirkus na avataru?
lepo je biti fensi,ja bi to svima preporucio!
ma bre budite svi fensi,bas me briga,samo ostavite mene moj stil i muziku koju slusam na miru....i ne prozivajte![]()
al si ti neki nadrkitis,zjuuuuuuuuu.
al si ti neki nadrkitis,zjuuuuuuuuu. opusti se malo devojcice ko te je prozivao.
Glameri su najfenseriji
rock'n'fens
ne nisam nadrkitis.....i nisam stavila ovaj smajli (),vec ovaj (
),izgleda da je smajli tj.da su smajliji ostali neprimeceni
.....ja samo zelim da me fenseri ostave na miru jer me prozivaju,a ja cu da se zezam i da kuliram sa mojim drugovima posto imam drugove i metalce i poneke fensere koji postuju moj stil....
a posto vidim da si okomljen/a ne mene,posto nisam zapazila da li si musko ili zensko,da te pitam da nisi fenser odn.fenserka?nemam ja nista protiv tebe,samo me eto bas zanima?![]()
pa naravno da sam fenser,mada nosim ja i majice s imanima grupa karirane kosulje i tako tu rock odecu.
nije valjda da si ti gothicarka???