swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
nemoj aspirin molim te...karleusa i seka...rrrrrr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Glavobolja od vinaaaAAAaaaAAAA, a nigde aspirinaaaAAAaaaAAAaaAA"
Ma toliko sam inspirisan da posetim odredjenu prostoriju, vi niste svesni! Tekstovi me prosto teraju da izbacujem kreativnost iz sebe!!!
ne bre muzika,svaka je ista..tekst..nadje se po neki deo...
Tekstovi me prosto teraju da izbacujem kreativnost iz sebe!!!
nemoj aspirin molim te...karleusa i seka...rrrrrr
to nije turbokic...zasto vezete turbo-folk za fensere...majke mi,muka mi je od tog pljuvanja po muzici koju ne slusate...ja slusam turbo folk(uglavnom kad izadjem ) i ne kupujem nike patike i tako te markice...kuci volim da slusam kerber i parni valjak ali nisam fenserka
to nije turbokic...zasto vezete turbo-folk za fensere...majke mi,muka mi je od tog pljuvanja po muzici koju ne slusate...ja slusam turbo folk(uglavnom kad izadjem ) i ne kupujem nike patike i tako te markice...kuci volim da slusam kerber i parni valjak ali nisam fenserka
generalizujete...
generalizujete...
tako je bilo i kod mene u OŠ, doduše tad je još bilo popularno NEslušati i pljuvati narodnajake, u srednjoj su vec bacili na njih uz taj neki pop, dance, rnb, mtv fazon... mada te klinke su mi, lično, i najgore. recimo neko sluša samo narodnjake, pa opet ima neki isključiv, izgrađen ukus, neki identitet; a ti koji su u fazonu tih nekih sladunjavih pevačičica i frupa ili nekih kvazi repera ili bendića... to mi još ono klasučno "sao nek je trendi, pa šta je da je" :? a opet realno, bez uvrede, do neke 16. godine, okvirno, nemaš neki izgrađen muzički i kulturni identitet, sve su to neke klinačke fazice... ;?
Nisi u pravu.A, sta mislis zasto ne slusamo tu muziku.Pa, zato sto nam se ne dopada!.
I, naravno da je svako od nas puno puta cuo turbo folk pesmu, samo su neki ustanovili da ne zele da slusaju ispraznu muziku i jos plitkoumnije tekstove.
Naravno da vezujemo turbo folk sa fenserima, sa cim da ga vezemo, sta inace klasican fenser slusa.
![]()
Nisi u pravu.
Moj najbolji drug je "fenser" i uopšte ne sluša turbo folk, čak ni kada izlazi, jer se mi obično nadjemo u pabu gde ne puštaju takva sranja. A koja je tvoja definicija fesera?!![]()