Feeeeenseri

• Začetnik teme Začetnik teme Bzuva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemogu oni pretresti svakog,a u cizmu moze da se ubaci palica na rasklapanje i moze mala drvena palica da se stavi! Na EXITU su NS radili obezbedjenje i moj poznanik je usao i bio sva tri dana za dzabe nije ulaznicu platio nista,ako imas nekog na ulazu sve je moguce!

Mislis da sad na Mejdenima nece nekome pasti na pamet da ponese i unese nesto unutra?

На улазу ће 100% бити оних детектора за метал...
П.С. Мислим да је ова тема зрела за закључавање, пре свега да би смо избегли онакве поруке мржње коју данашња деца гаје према другој деци због ситница...

И како онда да их не мрзиш!? :twisted:

11159af.jpg

Mozes misliti fenseri. Dobri su oni samo sto su ponekad malo plitki i smesne su im te roze majice. Inace i ja sam prilicno fensi i ne smeta mi ta boja na devojci ali kad vidim da je decko obuce...komedija

ovo nije fensi, ovo su klasični džiberi, tj. fensi u srpskoseljalom značenju te reči... a uostalom zasto neko ne bi nosio roze majicu ili ljubičastu košulji i bali kaiš ako mu e dopada tako...

Pa,u mojoj skoli ide najveci tih...facny pplz ali recimo mi imamo jednu devojku u nasem razredu koja je milijarderka. Bukvalno,milijarderka. Isla je u Las Vegas za Novu Godinu, preko leta bila u Dubaju u hotelu od zlata, isla sa rodtieljima da gleda show { ne znam kako se zove} onog najpoznaticeg madjionicara na svetu,od Land Rovera do Hammera, vatromet za njen rodjendan je bio bolji nego vatromet celog grada za Novu Godinu,sampanjac sa nekim dragim kamenjem unutra,latice ruza unutra...Ali recimo pozitivno je shto se ona nikad nije eksponirala. Do cetvrte godine niko pojma nijee imao da ona ima para,i po onome kako se oblaci,mislim vidi se da ima,ali nikad neshto da sad odskace od svih,dok u mojoj skoli ima tooooliko onih nestrecnih riba koje umiru za time da budu bogate,nemaju nishta a tako se trude,a ona,recimo se nikad,bar spolja gledano,gurala da pokaze koliko i shta.
Biti fancy je skroz ok,sve dok ne postane neka zesca iskompleksiranost a to opet nema veze sa fancy vec sa mentalitetom osobe...

Ko-uopste-zna-shta-je-fensi???Ljudi-koji-oblace-roze???
Pa-ja-oblacim-i-crno-i-roze-i-plavo-i-ljubicasto-i-zeleno...shta-sam-ja???
Treba-da-nas-boja-obelezava-i-govori-dal-smo-ovi-ili-oni???
Jedino-shto-mrzim-je-kada-mushkarac-obuche-bele-pantalone...:roll:

Back