Rimman
Aktivan član
- Poruka
- 1.188
Opet glupost.ne mozes to reci.
Pa recimo da sam kompetentan da pricam o tome..Bio sam na dosta svirki u zivotu...i moze se videti svasta...Dok recimo u diskotekama svi su namirisani, okupani (barem vecina)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet glupost.ne mozes to reci.
Dok recimo u diskotekama svi su namirisani, okupani (barem vecina)
Ja ne vidim sta je tu toliko lose biti okupan i namirisan.
Pa recimo da sam kompetentan da pricam o tome..Bio sam na dosta svirki u zivotu...i moze se videti svasta...Dok recimo u diskotekama svi su namirisani, okupani (barem vecina)
kako se sad setih beer festa.Не мислиш ваљда да и на свиракама људи треба да миришу на купку и француске парфеме док се шутају и поливају пивом?
Ja sam okupana i namirisana (tim redom!) gde god da odem.Pa recimo da sam kompetentan da pricam o tome..Bio sam na dosta svirki u zivotu...i moze se videti svasta...Dok recimo u diskotekama svi su namirisani, okupani (barem vecina)
Ja sam okupana i namirisana (tim redom!) gde god da odem.![]()
![]()
pa realno ...dobro,osecam da ima 14-15,i slusa Ganse...ALi,proci ce je...![]()
A ti hoces da kazes da metalci ,rokeri ne vode racuna o izgledu,telu,..?
Cista generalizacija.
November rain:dobro si procenio imam 16
Добро ајде да не буде да мрачим ево одговорићу шта је моје мишљење...
1. Фенсери су људи који су нафурани, мисле да су Богом дани, изласе по фенси кафићима и клубовима где излазе исти припадници њихове врсте (у НС-у то су кафићи као нпр. Систем и Адреса и клубови као Кили, Пронто, Ђардино...)
2. Они изгледају прилично лепо мора се признати, углавном су то добре рибе, лепо обучене и ликови гистро шмекери, ал џаба им то кад су мајмуни овако... Ово треће и друго си иста питања...
3. Па слушају разну, углавном народну, али и нешто електронике (хаус најчешће, онај комерцијални), р'н'б, поп итд...
4. Па може се раћи да имају, зависи шта ко подразумева под стилом...
5. Најк, Манго, Зара... Не мора бити нека марка, битно да шљашти, да је накинђурено, скупо, која шљокица ту и тамо и тако...
Не мислиш ваљда да и на свиракама људи треба да миришу на купку и француске парфеме док се шутају и поливају пивом?Каква би ми то била шутка са неким феминизираним чистунцима?
Брате, нормално је да су у дискотекама намирисани и накинђурени... Али тако нешто се не може очекивати на свиркама... Стил и култура фенсера се разликује од стила и културе панкера, скинса, металаца...
Иначе, ова тема је безвезе... Овде расправљамо о неким стварима које су ствар укуса и избор је сваког да ли ће носити роза мајице или кожне јакне...
Shutke su do jaja
Par puta su me jebachki zveknuli![]()
ja se uplashilai taman bih yebala mater nekome da me polije
![]()
kako se sad setih beer festa.
koliko bachenog piva
sve po meni![]()
kad sam ja prvi put prisustvovao šutki, u istoj je neko izboden nožem i svirka je prekinuta.
a sviralo je: Jagode su jagode, i Supermen je jak!!!
Ah Goblini! Niko ne koristi nozeve,to je mozda neko iskoristio priliku,a inace na nekim vecim svirkama desi se da neko ponese paliju ili lanac pa da bije!!![]()