Feeeeenseri

• Začetnik teme Začetnik teme Bzuva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa recimo da sam kompetentan da pricam o tome..Bio sam na dosta svirki u zivotu...i moze se videti svasta...Dok recimo u diskotekama svi su namirisani, okupani (barem vecina)

Не мислиш ваљда да и на свиракама људи треба да миришу на купку и француске парфеме док се шутају и поливају пивом? z:cry: Каква би ми то била шутка са неким феминизираним чистунцима? z:D
Брате, нормално је да су у дискотекама намирисани и накинђурени... Али тако нешто се не може очекивати на свиркама... Стил и култура фенсера се разликује од стила и културе панкера, скинса, металаца...
Иначе, ова тема је безвезе... Овде расправљамо о неким стварима које су ствар укуса и избор је сваког да ли ће носити роза мајице или кожне јакне...

Добро ајде да не буде да мрачим ево одговорићу шта је моје мишљење... ;)

1. Фенсери су људи који су нафурани, мисле да су Богом дани, изласе по фенси кафићима и клубовима где излазе исти припадници њихове врсте (у НС-у то су кафићи као нпр. Систем и Адреса и клубови као Кили, Пронто, Ђардино...)
2. Они изгледају прилично лепо мора се признати, углавном су то добре рибе, лепо обучене и ликови гистро шмекери, ал џаба им то кад су мајмуни овако... Ово треће и друго си иста питања...
3. Па слушају разну, углавном народну, али и нешто електронике (хаус најчешће, онај комерцијални), р'н'б, поп итд...
4. Па може се раћи да имају, зависи шта ко подразумева под стилом...
5. Најк, Манго, Зара... Не мора бити нека марка, битно да шљашти, да је накинђурено, скупо, која шљокица ту и тамо и тако...

:klap:
:heart::heart::heart:

Не мислиш ваљда да и на свиракама људи треба да миришу на купку и француске парфеме док се шутају и поливају пивом? z:cry: Каква би ми то била шутка са неким феминизираним чистунцима? z:D
Брате, нормално је да су у дискотекама намирисани и накинђурени... Али тако нешто се не може очекивати на свиркама... Стил и култура фенсера се разликује од стила и културе панкера, скинса, металаца...
Иначе, ова тема је безвезе... Овде расправљамо о неким стварима које су ствар укуса и избор је сваког да ли ће носити роза мајице или кожне јакне...

Slazem se u potpunosti! Sve je istina,manje navedeni vode racuna o cistoci odela i o frizuri ali daleko je od toga da se niko ne kupa!! Vode svi higijenu samo sto se niko ne parfemise,ne roka pola kila sminke,bole ga qurac kakvo mu je odelo da li je pocepano ili da li ima fleku,boli nekog bulja ima li bubuljicu i da li mu je cizma prvljava i sto ce bazditi na pivo i cigare,fenserke bi se poubijale kad bi ih neko polio pivom!! Ja obozavam da idem u sutrke i budem sav prasnjav,sednem nekad na trotoar ispred kafica ili sednem na pod u zeleznickoj a znas kad ce neko od ovih sminkera da to uradi?

polivamo se i mi (vi, mi, oni...k'o da smo razlichite vrste zivotinja xD )...kada te neko iznervira, kada zateknesh dechka kako te vara, kada si ljubomorna na drugu devojku jer ima lepshu haljinu (e, bash cu da joj upropastim) i sl..

=)))

ja sam se jednom (ubij me ako znam zashto) smuvala sa nekim likom koji je u tom fazonu (ta divljachka muzika, shutke i slichno)...i odvede on mene na neku svirku, a ja prvi put u zivotu videla ono. i odjednom krecu ljudi oko mene da se shutiraju, ja u chudu, i stala iza njega, stisla se, kad, ode i on sa njima. prolazi pored mene devojka i drzi ruku na ustima. ja pogledam- ona povraca i ide ka wc-u, tako u stojecem polozaju. svuda oko mene likovi mashu sa svojim KOSAMA xD
to veche kad nisam umrla, nikad necu
naravno, nismo ostali zajedno :lol:

Shutke su do jaja :D
Par puta su me jebachki zveknuli :lol:

Imas pedera koji tako sibaju pesnicama,ali najjace je kad pocnu da sutiraju martinkama pogotovu stariji likovi,tad je svrsavanje!!z:D Svakog petka ili subote ima svirka ,redovno se sibam u istoj,par puta me je neka strvina (covek je visok dva metra,nogat,jak,zilav i bije kao milicija) koje se svi boje od klinaca zviznula martinkom i jednom me je posteno navalio pesnicom,ali vecih povreda nisam imao!z:lol: *** ipak su ovo lokalne svirke,ali kad je ritam nereda bio to je bilo za pamcenje! Tu je u sutci bilo obezbedjenje,neki skinheadsi,dva pandura u civilu(jednom bio ispao pistolj)z:) i jos 30ak stoka iz Va,Bg-a i okoline i jedno 5-6 pankera i metalaca i tad me je jedna strvina zviznula pesnicom u pluca... sat vremena nisam mogao da disem,a samo sam stajao sa strane!z:(

Back