Feeeeenseri

• Začetnik teme Začetnik teme Bzuva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
au,sto ovde ima ljubomornog naroda... ja jos nisam videla dobrog frajera sa nekom metalkom-punkerkom-cudakinjom-u crno obucenom-... z:hm:
ne bih da zvucim grubo,ali realno najpopularnije,najlepse,najzgodnije u svemu naj mogu da mrze samo oni koji su ljubomorni na njih z:p

ne kazem da je to slucaj sa svima,ali 90% jeste... z:mrgreen:

sto se mene i mojih drugarica tice,lepi,uredni,nabildovani,smeksi,fensi momci su zakon z:mrgreen: oni koji vode racuna o sebi i svom telu... z:)

Ovako, moram ovo da prokomentarisem.
Nije uopste nemoguce.
Ja licno poznajem mnogo lijepih djevojaka koje slusaju tu vrstu muzike, i ljepse su od mnogih fenserki koje silne pare potrosise na feniranja, markiranu robu, i ne znam ni ja sta.
Te koje se smatraju "najljepsim,najzgodnijim" itd uopste ne mora da znaci da su neke ljepotice. To je dosta puta precijenjeno, a znamo cime one odrzavaju takvu reputaciju.
A ne mrzi njih niko,a li svakom smeta ako se neko tripuje da je nesto sto nije, jer ima dosta samoprozvanih riba, e to vec smeta.
I jos nesto da dodam, ima dosta cura koje se ne bi usudile da izadju neisfenirane, nenasminkane, ne-zategnute ( :mrgreen: )itd, jer su svjesne da su bez tog kila sminke i srejivanja nista.
Ne govorim za sve fensere, ali ako vec ti globalizujes... Tih 90% fensera moze da se kaze da cine takve cure koje sam ja opisala.

Poslednja izmena:
Dobro nisam procitao celu raspravu( tako izvinite ako nesto ponovim), ali ne kapiram po cemu se to vidite boljim od njih... pa dobro oni slusaju narodnjake... ja metal to ne znaci da sam nesto bolji... ne ponasame se u VIP. sistemu pa opet ne znaci da sam nesto ispravniji u svom delovanju... dakle koje su vam to kategorije i metalac i rocker i fenser mogu da budu podjednaki debili...

Meni nije jasno kakve veze ima muzika sa izgledom. Evo ja slusam hard i glam rock, pa se oblacim sasvim normalno, ja nikad nijesam obukao majcu Metalike ili Iron Maidena, no imam sopstveni stil oblacenja, i vise imam stila od vecine samozvanih fensera :cool:

ljudi znate onu pesmu od marchella 'kritike fenseri i ku*ac palac'....
iako nisam u eliti fenseri mi nisu bitni...pa bas tako...
sto se tice gardarobe...ja se oblacim onako kako mi najvise odgovara...sto je u 4 % slucajeva u skladu sa 'modom'...imam sopstveni stil...otprilike rock-rap...jednostavno, tako se lepo osecam...i u glavnom me fenserke gledaju cudno i ispod oka...mada mene zabole za sve njih...a i kakva je ova danasnja moda...ne bih da komentarisem uopste...:-)

Poslednja izmena:
Niko ne kaze da su metalci pametniji od fensera. Jednostavno su manje optereceni nekim stvarima koje (nama) nijesu toliko bitne.
Hoces da kazes da je razlika u pogledu na svet, ok pa onda sta tu zamerate fenserima... dakle sto se tice ove opterecenosti ona se samo vise primecuje kod fensera, ali ne bih rekao da je manja kod drugih... samo se oslikava u drugacijima stvarima... e sad zasto smatrate tu njihovu fensi filozofiju zivljenja losom....

Hoces da kazes da je razlika u pogledu na svet, ok pa onda sta tu zamerate fenserima... dakle sto se tice ove opterecenosti ona se samo vise primecuje kod fensera, ali ne bih rekao da je manja kod drugih... samo se oslikava u drugacijima stvarima... e sad zasto smatrate tu njihovu fensi filozofiju zivljenja losom....

podrzavam z:)

kao i to da debila ima i medju fenserima i medju metalcima i ostalima... z:hm:

jbga, lepo je slusati Maidene, ali slozicete se da bas nije lepo da 15-20 metalaca sa dugim kosama i bradama u crnim majicama sedi i pije pivo ispred zadruge..Zato svi misle da su metalci stoka (kao i navijaci), dok recimo zakleti fenser nece da pije pivo ispred zadruge, to mu je ispod casti, mozda prodje cica neka :zstidljivko:

au,sto ovde ima ljubomornog naroda... ja jos nisam videla dobrog frajera sa nekom metalkom-punkerkom-cudakinjom-u crno obucenom-... z:hm:
ne bih da zvucim grubo,ali realno najpopularnije,najlepse,najzgodnije u svemu naj mogu da mrze samo oni koji su ljubomorni na njih z:p
ne kazem da je to slucaj sa svima,ali 90% jeste... z:mrgreen:

sto se mene i mojih drugarica tice,lepi,uredni,nabildovani,smeksi,fensi momci su zakon z:mrgreen: oni koji vode racuna o sebi i svom telu... z:)

hmm...pa muskarci se obicno loze na njih zato sto nose utegnutu gardarobu i sl...a ne gledaju facu i karakter...dokaz je to da kada prodje devojka u minicu od 10 cm 87% musaraca ce da se okrene za njom...
ja licno nisam fenserka...pstoje vise vrsta fensera...oni sto se normalno ponasaju...naravno nemam nista protiv njih...ima ih u mom drustvu...a druga vrsta su oni sto misle da je citav svet njihov...protiv njih itekako imam svasta...
a mogu i ja da obucem 3 broja manje helanke i pritom da ih zavrnem 3-4 puta i imacu dobro dupe i svi ce da se okrecu za mnom...nije to tesko nikome da uradi...

Poslednja izmena:

Mislila sam na opterecenost izgledom i time ko je kako klasiran u drustvu, i da li ima novca.

hmm...pa muskarci se obicno loze na njih zato sto nose utegnutu gardarobu i sl...a ne gledaju facu i karakter...dokaz je to da kada prodje devojka u minicu od 10 cm 87% musaraca ce da se okrene za njom...
ja licno nisam fenserka...pstoje vise vrsta fensera...oni sto se normalno ponasaju...naravno nemam nista protiv njih...ima ih u mom drustvu...a druga vrsta su oni sto misle da je citav svet njihov...protiv njih itekako imam svasta...
a mogu i ja da obucem 3 broja manje helanke i pritom da ih zavrnem 3-4 puta i imacu dobro dupe i svi ce da se okrecu za mnom...nije to tesko nikome da uradi...

nisam ni ja mislila na one opterecene...vec na klasicne momke i devojke koji vode racuna o sebi,svom izgledu,telu..

A ti hoces da kazes da metalci ,rokeri ne vode racuna o izgledu,telu,..?

Cista generalizacija.

naravno da metalci, rokeri, reperi i ostali ljudi :-) vode racuna o sebi...
a razlika je to da oni samo vode racuna o sebi, a ne kako se drugi ponasaju i oblace..i sta ljudi misle o njima....dok fenseri obozavaju to da rade... z:hi:

Linkin Park & Morandi FOREVER

Poslednja izmena:

Back