Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
au,sto ovde ima ljubomornog naroda... ja jos nisam videla dobrog frajera sa nekom metalkom-punkerkom-cudakinjom-u crno obucenom-...
ne bih da zvucim grubo,ali realno najpopularnije,najlepse,najzgodnije u svemu naj mogu da mrze samo oni koji su ljubomorni na njih
ne kazem da je to slucaj sa svima,ali 90% jeste...
sto se mene i mojih drugarica tice,lepi,uredni,nabildovani,smeksi,fensi momci su zakononi koji vode racuna o sebi i svom telu...
![]()
Ovako, moram ovo da prokomentarisem.
Nije uopste nemoguce.
Ja licno poznajem mnogo lijepih djevojaka koje slusaju tu vrstu muzike, i ljepse su od mnogih fenserki koje silne pare potrosise na feniranja, markiranu robu, i ne znam ni ja sta.
Te koje se smatraju "najljepsim,najzgodnijim" itd uopste ne mora da znaci da su neke ljepotice. To je dosta puta precijenjeno, a znamo cime one odrzavaju takvu reputaciju.
A ne mrzi njih niko,a li svakom smeta ako se neko tripuje da je nesto sto nije, jer ima dosta samoprozvanih riba, e to vec smeta.
I jos nesto da dodam, ima dosta cura koje se ne bi usudile da izadju neisfenirane, nenasminkane, ne-zategnute (

Ne govorim za sve fensere, ali ako vec ti globalizujes... Tih 90% fensera moze da se kaze da cine takve cure koje sam ja opisala.
Poslednja izmena: