Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Ал' слушаш народњаке јел' тако?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koznu jaknu ja nosim(ali koznu od teleta ne kesu neku)
telefone im nisam zagledao, samsung je verovatno, nesto sareno i glasno
a jakne nose one fegetske sto se danas nose, suskava sa ramflom dole i onom kapuljacom sa krznom kao je8eni paun u njoj izgleda.
suskave trenerke marke didibao sa znakom adidas, onako dignute iznad carapa i tu zategnute iznad clanka crne patike one sa tankim brzim kuglaskim djonom i na cicak jer pertle ne umeju da vezu,
ako su emancipovani onda nose izbledjene farmerice "beba"- temerin, majcu dugih rukava sa nekakvom tribalnom zvrljotinom na sebi, ili nekim cvecem, neki dezen tog tipa uradjen zlatnim ili srebrnim, metalik nesto da sljasti. majca je crna ili bela.
i uglavnom V.I.P. u shkolama...QUOTE]
Ja sam bio u takvom drustvu u srednjoj,metalci su nas naravno smatrali seljacima.
Ali meni je neverovatno koliko metalci mrze ali bukvalno mrze "fensere", u fazonu "sve ih treba pobiti" . Mi uopste nismo reagovali na takav nacin prema njima,uopste nas nisu zanimali....
Mislim da tu zaista postoji kompleks kao sto je neko gore naveo.
POzdrav svima i metalcima i fenserima.
Dakle, poshto je to ovde mnogo spominjan pojam, da mi ga neko malo razjasni. Tojest, da ga svi malo razjasnimo.
Dakle:
Shta su fenseri?
Kako oni izgledaju?
Shta to shto nose ih chini fenserima?
Koju muziku slushaju fenseri?
Da li fenseri imaju stila?
Koje to marke mogu biti fenserske ili fensi, ili kako god?
I tako dalje, i tako dalje...
Dakle, izvolite
Fenser ce da bude popularan jer ce se druziti sa masom [koja mu odgovara i ne odgovara] samo da bude ''poznat''.
Nosice ''Sweet Years'' i samo "Delta-City" stvari koje ce da sljaste na sve strane.
Ako je musko, imace kosicu koja ce biti duza ili, zavisno od ukusa, osisana kratko ali sa ipak ostavljenim duzim gornjim delom. Obavezne su tone gela, ne bi li se ta kosica sto vise sjajila i privlacila.
Da ne pricamo o skromnim lancicima oko vrata.
Ako je zensko, imace tone sminke, i, najverovatnije, isatiranu kosu, ako ne i farbanu. Govorice utanjenim, prepodobljenim glasom, ili ce se, pak, jako glasno smejati, ne bi li je svi videli [culi].
U oba slucaja ne zaboravimo pljugu koja ce se, polako ali sigurno, uvuci u njihove isfolirane zivote.
Ako su malo zesci, cak i alkohol.
Nisam fenser i namerno necu da budem.
Ko je uopste stvorio te klase u drustvu??
Jao vas dve ste rodjene Punkerke! Takvu dozu bunta jos nisam video! Sta god postoji vi morate da popljujete i da kazete da je glupo,da je za stereotipe i da ste individualni!Frustrirani pojedinci
Da! Sta fali popiti ponekad neku? Strasno je kad se neko redovno lesi ili povremeno ali da pije kao ne navid,to jeste strasno,ali ne vidim problem da neko popije jedno,dva piva jednom u sedmici ili dvaput! Imate samo jedan zivot i prozivite ga maksimalno,zezajte se jos dok mozete,dok vas mama i tata izdrzavaju na grbaci posle je gotovo!!oh,ne, samo ne alkohol!!!
Jao Overkille ,cenim tvoje pokusaje da budes cool i da provociras.
Mozda se neko i nasmeje iz sazaljenja.
Ne placi mali decacicu:****
Ti si ideoloski panker!Ps. ja nisam punkerku, pu nikako..ja sam hipi metal gothicarka.
Aha.
Niko nece da se svadja nocas![]()
Onda kažeš: u mojoj školi, fenseri su, bla, bla.Samo ono sto vidim u skoli.![]()
Onda kažeš: u mojoj školi, fenseri su, bla, bla.
A ne ovako, napraviš opštu generalizaciju pa objašnjavaš tek kad se neko pobuni.
au,sto ovde ima ljubomornog naroda... ja jos nisam videla dobrog frajera sa nekom metalkom-punkerkom-cudakinjom-u crno obucenom-...
ne bih da zvucim grubo,ali realno najpopularnije,najlepse,najzgodnije u svemu naj mogu da mrze samo oni koji su ljubomorni na njih
ne kazem da je to slucaj sa svima,ali 90% jeste...
sto se mene i mojih drugarica tice,lepi,uredni,nabildovani,smeksi,fensi momci su zakononi koji vode racuna o sebi i svom telu...
![]()
au,sto ovde ima ljubomornog naroda... ja jos nisam videla dobrog frajera sa nekom metalkom-punkerkom-cudakinjom-u crno obucenom-...
ne bih da zvucim grubo,ali realno najpopularnije,najlepse,najzgodnije u svemu naj mogu da mrze samo oni koji su ljubomorni na njih
ne kazem da je to slucaj sa svima,ali 90% jeste...
sto se mene i mojih drugarica tice,lepi,uredni,nabildovani,smeksi,fensi momci su zakononi koji vode racuna o sebi i svom telu...
![]()
ljubomornog naroda...jes ti luda..?
ja npr,da sam musko,nikad ne bih pogledala najpopularnije.
a od nabildovanih mi se dize kosa na glavi.No,ukusi su razliciti![]()