FDU

Драги Дацмане не бих да се вређамо.
Овде на форуму постоји модерација која контролише теме.Дакле,ниси нам потребан да нас саветујеш.
Нисмо ми криве што је овде највеће интересовање за глуму,а са монтаже нема никога.

Ау колко сте глупе..не можете да схватите, немојте да трпате овај форум глупостима, мислиш да икога боли уво за ово што се ви дописујете??? Мислиш да је икоме стало коју си ти књигу читала и кад ћеш да полажеш пријемни??? ФОРУМ НЕ СЛУЖИ ЗА ТО!!! За то што ви радите служи, по стоти пут, MSN. Дакле инсталирате, направите налог и дописујете се уживо до миле воље и лупате глупости колко хоћете! Толико од мене

care,iskljuci nadgledanje teme i ne sekiraj se.moje postove ne citiraj i ne komentarisi jer tebi upuceni nisu.ne znam ko je glup,onaj koji diskutuje o necemu sto mu je korisno i sto ga zanima ili onaj koga to ne zanima a cita to isto?
bolje batali vredjanje ucesnika u ovoj temi i gledaj svoja posla.

Па шта ћемо што смо глупе.
Битно да си ти паметан.
Ми због тебе нећемо престати да се консултујемо.
Прост пример:
Ја питам нешто,она ми одговори,ја поставим потпитања итд.
Ако је она једина ту кад мени треба помоћ то није дописивање.
На крају крајева немам ти шта објашњавати,ниси надлежан да нас опомињеш.
Можеш нас тужити Модерацији па се с њима објашњавај.

devojke, niste glupe, preslatke ste! :) ne obazirite se na dokone i frustrirane isterivače pameti po forumima ;)
gluma je rad u rudniku, ali ako želite, samo napred, čitajte, idite u teatar, gledajte filmove, istražujte i radite na sebi svakog dana!

Dacmene, prestani da sereš i skači se sa ove teme. Nit si išta pametno rekao nit si joj ikako doprineo pa da smeš tako da se ponašaš. To što si ti toliki idiot da ne možeš da praviš razliku između "razgovarati na zadatu temu" i "razgovarati van zadate teme" to nije naš problem. Zapravo, jedini spamujući postovi na ovoj temi su upravo ove svađe sa tobom, iz čega dolazimo do zaključka da si upravo ti započeo spamovanje na ovoj temi. Ako te ne zanima to o čemu pišemo- idi negde drugde pa čitaj to što te zanima.
I prestani više da sereš o MSN-u, mogu o MSNu časove da ti držim, čuo reč MSN pa se uhvatio toga ko mutav za telefon.
Nikog ne boli uvo za to što se mi dopisujemo? E pa nas boli! Mi smo u većini, i govorimo o nečemu u potpunosti vezanom za temu, dakle mi smo u pravu- ili to prihvati, ili se tornjaj odavde.
S druge strane, misliš da nekoga boli uvo za to što si se ti našao prozvanim ili uvređenim jer govorimo samo o glumi? E pa ne boli nikoga! pa smo opet tome posvetili tolike postove!
FORUM NE SLUŽI NI ZA TO DA TI LEČIŠ SVOJE KOMPLEKSE I FRUSTRACIJE NA NAMA!!!

Ово ми је 250.порука на овој теми тако да имам право на мало spama (мада је то сада потекло од Дацмана).

Хеј,250.:D:D

Dacmene, prestani da sereš i skači se sa ove teme. Nit si išta pametno rekao nit si joj ikako doprineo pa da smeš tako da se ponašaš. To što si ti toliki idiot da ne možeš da praviš razliku između "razgovarati na zadatu temu" i "razgovarati van zadate teme" to nije naš problem. Zapravo, jedini spamujući postovi na ovoj temi su upravo ove svađe sa tobom, iz čega dolazimo do zaključka da si upravo ti započeo spamovanje na ovoj temi. Ako te ne zanima to o čemu pišemo- idi negde drugde pa čitaj to što te zanima.
I prestani više da sereš o MSN-u, mogu o MSNu časove da ti držim, čuo reč MSN pa se uhvatio toga ko mutav za telefon.
Nikog ne boli uvo za to što se mi dopisujemo? E pa nas boli! Mi smo u većini, i govorimo o nečemu u potpunosti vezanom za temu, dakle mi smo u pravu- ili to prihvati, ili se tornjaj odavde.
S druge strane, misliš da nekoga boli uvo za to što si se ti našao prozvanim ili uvređenim jer govorimo samo o glumi? E pa ne boli nikoga! pa smo opet tome posvetili tolike postove!
FORUM NE SLUŽI NI ZA TO DA TI LEČIŠ SVOJE KOMPLEKSE I FRUSTRACIJE NA NAMA!!!

ахахахахаххаха
Да ми држиш часове о MSN-у?? Шта ту има да се учи ја не разумем, ал добро небитно
Ја нисам никад вама замерио што причате о глуми, али кад бисте мало паметнији сви били знали бисте чему служи форум, али добро, видим да сте сви ретардирани мајмуни, дебили и идиЈоти, па вас пуштам, имате ту вашу тему па се мајмунишите колко хоћете, ја вам више нећу сметати :)
P.S. драго ми је што сам успео да те изнервирам :hahaha:

Pozdrav Dame i Gospodje !

Kažu da gluma oduzima mnogo vremena,a ja sam poslednjih nekoliko dana radio po petnaest sati dnevno kako bi ispunio planove predvidjene za januar.:D

Elem,pre par dana sam razgovarao sa jednim našim producentom,koji je u dobroj vezi sa mnogim našim i inostranim glumcima,pa mi je objasnio dosta stvari vezanih za sve oko studiranja i glume.U narednih nekoliko dana povezaće me sa jednim našim poznatim glumcem,pa ću od njega dobiti,nadam se,prave informacije ...

Ukratko,studiranje na FDU je jako teško,kao što je i Luthiena rekla (Luthiena,hvala ti puno na iscrpnom odgovoru),a isto tako,veoma je teško uopšte i ući na taj fakultet.Svake godine broj kandidata se enormno povećava,pa su šanse za upis,samim tim,dosta umanjene,nego ranije...Ono što sadašnji profesor Jeftović nikako ne podnosi,to je trema.Tako da gledajte da to prevazidjete,kad dodje vreme za upis.

Ako uspešno upišete FDU i još uspešnije završite isti,ni jedanrežiser ili producent neće vas angažovati u nekom projektu samo zato što ste završili fakultet,već je potrebno da vas neko preporuči.

Za par dana ću reći nešto detaljnije,nakon obavljenog razgovora,iako sam uveren bar 75% da neću upisati FDU.
A ako ipak budem hteo,mislim da tu neće biti problema,jer ću u tom slučaju imati dobre preporuke...

Čujemo se ...

ахахахахаххаха
P.S. драго ми је што сам успео да те изнервирам :hahaha:
Honey, ovo nije bila iznerviranost. Bolje mi je da me ne vidiš u iznerviranom stanju:roll:

Što se ovog dalje tiče, VNX mane, javljaj sve što saznaš, hvala ti na ovim informacijama:mrgreen: Mada, iskreno se nadam da nisu baš toliko potrebne nečije preporuke da bi upisao fax, jer ja zaista nemam koga da me preporuči. Nemam nikoga ni da me pogleda kako radim, a kamoli još da me preporučuje:lol: Tako daaaa... Mislim da mogu da se uzdam samo u sebe.

Такође.Мало ми је у неким моментима тешко због тога,али за оно што волим борим се непрестано.:D

U svakom slučaju, ne verujem da je nečija preporuka presudna. Moraš imati talenta da bi te primili... Ne mogu da prime baš bilo koga, čak ni sa preporukom.

pitah profesora.on kaze preporuke uvek postoje ali nikad ne umanjuju sanse dobrim kandidatima koji nemaju preporuku.bez brige!
da i...nemojte ovde o glumcima koje ne volite... ***, svako ima svoje misljenje i ukus, a i ako je neko los glumac ne znaci da je los covek.
a i ima tema o tome negde na forumu.nesto kao "omiljeni glumac" i "antipatican glumac" ili tako nesto.pa bolje da,ako neko vec zeli da komentarise, da to tamo pise.
a ja vam savetujem da izbegavate to :)

Back