odzacaraa
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
Pozdravljam sve koji ucestvuju u temi i molim da mi se pruzi pomoc:
Dozvolite da se predstavim:
"Ja sam Pera Kojot supergenije" elem izvol'te moj pravi intetitet...
Zavrsavam srednju ove god. ,
imam jednu veoma realnu zelju za upis,
ali joj nije mesto ovde,
druga i veoma nerealna zelja je da upisem FDU - odsek/smer kako god/gluma
slabo kapiram i nemam pomoc,
jer sam iz jednog grada koji je ucmao i radnicki je nastrojen gde je najvece kulturno desavanje kada se glasa na izborima(po pravopisu se i moze zakljuciti odakle si, valjda)el, veoma sam komplikovan lik i ne mogu se prosto izrazavati te je moj post veoma dug i zahtevan za citanje>
a odgovori koja me muce su jednostavni i mogu mi veoma pomoci
te
Pitanja na njh ovako glase:
1)ja prijemni placam 5.500 din?????!!!!!!
Jel dobijam full opremu za pare (negde je ta suma dovoljna za celu godinu studija
a ja bih da budem na budzetu jer je to i jednini nacin da nesto i studiram), zbog cega tolika suma novca.....nije mi jasno....znate vec...slabo kapiram....
2)
Program prvog eliminatornog dela:
recitacija (po izboru kandidata);
odlomak (po izboru kandidata)
monolog iz komedije domaćeg komediografa
sta ovo znaci, recitacija je jedna pesma to sam ukapirao
ali koliki odlomak treba da bude i kako se izvodi tj. jedan cin i ja treba da naucim samo jednog lika ili sta???
Monolog bi trebao da bude koliko dugacak?
Dajte mi primer pls
I kakve imitacije treba da spremim?
Imitacije se ne pominju bre!
Ovde ima 62 str. postova 32 sam procito i video da odgovore mogu dobiti bas na ovaj nacin, te drage kolege pomoz'te pls
Glumio sam u nekoliko predstava koje su bile veoma zapazene i cak sam sa jednom otvorio jedan vrtic, tj. za bukvaliste- predstava je odigrana na otvaranju vrtica,
pevao u horu, bavio se plesom, sportom, muzikalan sam, lepo crtam, mastovit i duhovit, malo pisac malo muzicar, umetnicka dusa najjednostavine receno....pa, to je to...za sada.......
pOZ
Unapred hvala!
Sifra:
Umetnik koga za jednu ruku vuce njegova umetnicka svest, a za drugu surova stvarnost i elektotehnika ((((:
Dozvolite da se predstavim:
"Ja sam Pera Kojot supergenije" elem izvol'te moj pravi intetitet...
Zavrsavam srednju ove god. ,
imam jednu veoma realnu zelju za upis,
ali joj nije mesto ovde,
druga i veoma nerealna zelja je da upisem FDU - odsek/smer kako god/gluma
slabo kapiram i nemam pomoc,
jer sam iz jednog grada koji je ucmao i radnicki je nastrojen gde je najvece kulturno desavanje kada se glasa na izborima(po pravopisu se i moze zakljuciti odakle si, valjda)el, veoma sam komplikovan lik i ne mogu se prosto izrazavati te je moj post veoma dug i zahtevan za citanje>
a odgovori koja me muce su jednostavni i mogu mi veoma pomoci
te
Pitanja na njh ovako glase:
1)ja prijemni placam 5.500 din?????!!!!!!
Jel dobijam full opremu za pare (negde je ta suma dovoljna za celu godinu studija

2)
Program prvog eliminatornog dela:
recitacija (po izboru kandidata);
odlomak (po izboru kandidata)
monolog iz komedije domaćeg komediografa
sta ovo znaci, recitacija je jedna pesma to sam ukapirao

ali koliki odlomak treba da bude i kako se izvodi tj. jedan cin i ja treba da naucim samo jednog lika ili sta???
Monolog bi trebao da bude koliko dugacak?
Dajte mi primer pls
I kakve imitacije treba da spremim?
Imitacije se ne pominju bre!
Ovde ima 62 str. postova 32 sam procito i video da odgovore mogu dobiti bas na ovaj nacin, te drage kolege pomoz'te pls
Glumio sam u nekoliko predstava koje su bile veoma zapazene i cak sam sa jednom otvorio jedan vrtic, tj. za bukvaliste- predstava je odigrana na otvaranju vrtica,
pevao u horu, bavio se plesom, sportom, muzikalan sam, lepo crtam, mastovit i duhovit, malo pisac malo muzicar, umetnicka dusa najjednostavine receno....pa, to je to...za sada.......
pOZ
Unapred hvala!
Sifra:
Umetnik koga za jednu ruku vuce njegova umetnicka svest, a za drugu surova stvarnost i elektotehnika ((((: