Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojke, niste glupe, preslatke ste!ne obazirite se na dokone i frustrirane isterivače pameti po forumima
gluma je rad u rudniku, ali ako želite, samo napred, čitajte, idite u teatar, gledajte filmove, istražujte i radite na sebi svakog dana!

Dacmene, prestani da sereš i skači se sa ove teme. Nit si išta pametno rekao nit si joj ikako doprineo pa da smeš tako da se ponašaš. To što si ti toliki idiot da ne možeš da praviš razliku između "razgovarati na zadatu temu" i "razgovarati van zadate teme" to nije naš problem. Zapravo, jedini spamujući postovi na ovoj temi su upravo ove svađe sa tobom, iz čega dolazimo do zaključka da si upravo ti započeo spamovanje na ovoj temi. Ako te ne zanima to o čemu pišemo- idi negde drugde pa čitaj to što te zanima.
I prestani više da sereš o MSN-u, mogu o MSNu časove da ti držim, čuo reč MSN pa se uhvatio toga ko mutav za telefon.
Nikog ne boli uvo za to što se mi dopisujemo? E pa nas boli! Mi smo u većini, i govorimo o nečemu u potpunosti vezanom za temu, dakle mi smo u pravu- ili to prihvati, ili se tornjaj odavde.
S druge strane, misliš da nekoga boli uvo za to što si se ti našao prozvanim ili uvređenim jer govorimo samo o glumi? E pa ne boli nikoga! pa smo opet tome posvetili tolike postove!
FORUM NE SLUŽI NI ZA TO DA TI LEČIŠ SVOJE KOMPLEKSE I FRUSTRACIJE NA NAMA!!!

Honey, ovo nije bila iznerviranost. Bolje mi je da me ne vidiš u iznerviranom stanjuахахахахаххаха
P.S. драго ми је што сам успео да те изнервирам![]()
Mada, iskreno se nadam da nisu baš toliko potrebne nečije preporuke da bi upisao fax, jer ja zaista nemam koga da me preporuči. Nemam nikoga ni da me pogleda kako radim, a kamoli još da me preporučuje
Tako daaaa... Mislim da mogu da se uzdam samo u sebe.