Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej,Luthiena pretpostavljam nisi videla moje pitanje:Šta se polaže na fakultetu iz dikcije,npr.?
vec kao ti) tu se odmah uvide svacije poteskoce (teze izgovaranje nekih glasova,nepostavljen glas,nepotrebna melodija i sl) i taj semestar se intenzivno radi na ispravljanju tih problemcica 
razni tekstovi se pripremaju,blokovi brzalica i jos neke vezbice vezane za govorne konstante (glasnost,intenzitet,tempo,melodija)
od tekstova smo prvo radili novinske clanke (sami smo ih birali) i zadatak je da ga kazes u svoje ime (ne kao spiker na tv-uvec kao ti) tu se odmah uvide svacije poteskoce (teze izgovaranje nekih glasova,nepostavljen glas,nepotrebna melodija i sl) i taj semestar se intenzivno radi na ispravljanju tih problemcica
onda smo radili tekstove od Andrica i Copica (to nismo mi birali,vec profesorka)
sad na drugoj godini u prvom semestru smo radili besednistvo (prvo homilitiku,pa onda ostale besede,na kraju smo svi imali po 3 teksta za zavrsni ispit- jedan iz homilitike,drugi anticku besedu i treci je bio vojna,sudska beseda ili nesto slicno tome)
sad u drugom semestru radimo dijalekte.

Ma ne izlazim,gde?
Ja sam tek 8.razred.Čini mi se da se to može i videti iz mjih debilnih postova.
Nenemusha
ja se tako uvek kolebam,ali rekla sam sebi da ću probati.Da zadovoljim svoju dušu.![]()

Шта је боље, камера или монтажа? Где је већа плата и запосленост и шта је лакше уписати?