Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto Odsek Gluma na FDU nije podeljen na "Filmsku" i "Pozorišnu" ?
Ja,na primer,nikada ne bi voleo da glumim u pozorištu,ali mi je Filmska Gluma veoma privlačna.
Zašto Odsek Gluma na FDU nije podeljen na "Filmsku" i "Pozorišnu" ?
Ja,na primer,nikada ne bi voleo da glumim u pozorištu,ali mi je Filmska Gluma veoma privlačna.
Ali,nekako mi se čini da bih u pozorištu imao premalo slobode ...

.Ako im se ne budem dopao,ništa odoh kući,a sutradan ću svima onima što su me nahuškavali da to uradim reći da je konačno dokazano da nisam za glumu,da me više ne maltretiraju.
Ponekad idem u pozorište(van svoje volje,dakle - na silu),pa ću posle neke predstave svakako biti na sceni da vidim kako sve to izgleda.

) onda samo napred- probaj. ALi ako je ovako kako izgleda da jeste, moje mišljenje i dalje stoji...Zato sam svima zahvalan što daju doprinos ovoj temi.
@Carol
Nisam stao,Istina. Ne zovu se to džabe daske koje život znače.Moraću obavezno i to da probam,pa možda i promenim mišljenje o pozorištu.Ponekad idem u pozorište(van svoje volje,dakle - na silu),pa ću posle neke predstave svakako biti na sceni da vidim kako sve to izgleda.

@Luthiena
Ti studiraš glumu? Možda bi mogla da mi objasniš neke detalje,recimo naprimer, kad je upis,kakvi su profesori,koliko ti vremena oduzima studiranje ... Pod uslovom da ti nisam dosadan![]()

Jelena, drago mi je, sto bi bila tajna?![]()
Pa kad postaneš poznata da te ne spopadamo
Šalim se.
Ja se u obavezama topim.Radujem se kao ludak kad imam više testova u istom danu i slično.

Ovako, ja prvo imam da izjavim jednu jako kvarnu stvar: VNX mane, druže moj, ako ćemo iskreno, meni se čini da ti nemaš šta da tražiš na ovom fakultetu. Nemoj se odmah vređati, ali ti si celu situaciju predstavio kao :" Maaa, smaraju me ovi iz okoline da bih bio ok glumac, pa velim ajd, malo sam se smorio, mislim zašto da ne, da ubijemo monotoniju..." I sad ti as takvim stavom dođeš pored jadnika kao što sam ja, kojima će se srušiti pola sveta ako saznaju da su pali na ispitu i da će morati da se bave nečim drugim, ti koji već radiš ono što voliš pokušavaš da otmeš nama nešto što mi volimo mnogo više od tebe- jer, recimo da prođeš na fax... To bi bilo ok, značilo bi da si dovoljno talentovan, ali oduzeo si to mesto od nekoga ko bi taj posao cenio mnogo više od tebe. Moj ti je iskren savet da ako već toliko voliš menadžment i voleo bi da se njime baviš u životu i njime proslaviš, nemoj konkurisati na fax.
( eto kako se ja rešavam konkurencije, mwahahahaaa... XD Šalim se, ima i toga, ali sve što sam rekla je moje iskreno mišljenje. A ti kako hoćeš )
Drugo, ja smatram da pozorište daje više slobode nego film... Mada bih silno volela da se oprobam i u jednom i u drugom
Ostalo ste već svi ispričali XD
Možda je bilo glupo od mene da kažem ovo što sam rekla u ovom postu VNXmanu, ali ja se unapred izvinjavam- ako je gluma tvoja iskrena želja ( mada baš i nisi poikazao tako po postovima) onda samo napred- probaj. ALi ako je ovako kako izgleda da jeste, moje mišljenje i dalje stoji...

Našla sam pesmu koju ću, verovatno recitovati, komičan monolog imam ideju odakle ću da uzmem, samo da odaberem koji odlomak, tragičan monolog nemam ni ideju koji bih mogla, iz "audicije" mi se nišat ne dopada, ništa mi ne odgovara... Videću sa profesorom glume kad mi opet počnu časovi, možda će on imati neki predlog... ( a i neko od vas ako ima predlog, primam sve! XD )