FDU

halleberry:
ako si iz grada gde postoji pozoriste, tamo potrazi pomoc. neko ce ti sigurno izaci u susret. mada, da se sada pocnes spremati za ovu godinu ti je jako kasno...

Ma ne, ne pripremam se sad za ovaj prijemni, nego za sledecu godinu! Hvala! :p

ljudi jeste li se prijavili? da li neko zna kada cemo znati kada polazemo, koji smo po redu, i tako to? pozdrav svima i puuuuuno srece. pa da neki od nas budu kolege....

pa nema ga netu. a sumnjam da ce biti. pokusajte da pozovete fakultet i pitate kada polazete, posto ne mozete da dodjete. jel moze neko da mi kaze kada ce se znati rezultati? pozzzz svima

svi ste predali papire, nadam se, sada jedino mozemo samo da cekamo nas red i nasih pet minuta. raspored je izasao vec u petak, za one koji nisu videli kad polazu, savetujem da odu do faxa. tako ce bar jos jednom prew prijemnog posetiti fax i bar malo razbiti tremu ako je imaju. pozdrav svima i sa srecom, pa neka bar jedna ili jedan od nas sa foruma prodje i bice to veliki uspeh. samo hrabro ljudi!

ja nisam prosla... ali nema veze, jos sam mlada, ima vremena. u mojoj grupi prosla je samo jedna devojka,koju poznajem, koja je zaista talentovana... ja sam zadovoljna svojim nastupom.... sledece godine cu opet polagati...

bilo je zanimljivo. i nije uopste strasno kako sam ja mislila, zanimljivo je. imacu vise iskustva kada opet budem konkurisala, sledece godine. nisam imala tremu, za divno cudo, i zaista sam zadovoljna. nije mi preterano krivo sto nisam prosla, jer imam samo 16 godina, i imam ja jos vremena. zelim svu srecu onima koji su prosli u uzi izbor... pa da ih za koju godinu gledamo u najpopularnijim predstavama i filmovima.... poz svima

Back