Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao svima!
Da li neko od vas zna koje su dimenzija fotografije, koja treba da se preda za konkurs na FDU?
(fotografije formata dopisne karte)
Da li biografiju pisete u punoj formi ili je to nesto slicno propratnom pismu?
HVALA U NAPRED!
fotke su 10x13, prijemni moze da se gleda, ali moras doci na pocetak, kasnije necees moci da udjes i pocinjje 25tog. biografija trerba da bude samo popunjena vasim podacima i onim cime ste se bavili u proslosti. nikakvo opisivanje i pripovedanje. dakle, samo suvi podaci.
posto apollo21 misli da sam ga javno uvredio, ja mu se, evo, opet, jaavno izvinjavam...
DOSLO JE DO IZVESNE POMETNJE, MALO SMO SE POMELI!
I stvarno, postoji li bilo kakva mogucnost da kandidati prisustvuju polaganju?
pa to je verovatno mogucee, ali ja nisam gledao, ne znam zasto. ako hocete da gledate ostale kandidate jednostavno imate preostala cetiri dana prijemnog pa mozete da odete do fakulteta. mozete da ih gledate i onog dana kada vi polazete prijemni, ali morate uci ili izaci kad bude bila pauza, u zavisnosti od toga koji ste po redu na spisku.
@Ketchua jel'se spremas? Kakve su sanse? Koja je konkurencija na kamerama?
Kakvi su na prijemnom...
Ja se dvoumio...ali izgleda da ipak nista od svega...maybe next year
moze li neko da mi opise kako izgledaju svi oni testovi koji su u drugom krugu prijemnog za odsek glume?Mislim na glas,pokret,test fizicke spremnosti i ostalo.Sta sve traze u okviru tih testova?
pa nije zabranjjeno, ali se ne preporucuje, jer zele da videe tvoje mogucnosti tj. tvoju zensku stranu, a sto se tice novog sada, ne znam tacno kad je prijemni, ali znam da je pre prijemnog u bgd-u.
izgleda da treba basna...niko nista ne prica.meni su sutra cetvrte konsultacije na cetinju,vec me nervoza hvata,pa bar da podelim muku sa vama koji razumete kako je
pozdrav ljudi....