halleberry
Obećava
- Poruka
- 63
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada se u Srbiji prijavljujes za prijemni moras doneti na uvid opriginale i zavisno od fakulteta overene odnosno neoverene kopije, tek na upisu predajes originale.Luthiena:cestitam ljudima koji su se upisali!
Meni je crnjak sto ce drugi krug biti tek krajem avgusta ovamo na cetinju,pa se bojim ako ne prodjem da ce mi propasti godina jer ce tad svi rokovi za druge fakultete proci...a nikako nece da prime kopirana dokumenta,ministarstvo strogo zabranilo...
kad je drugi rok na fakultetima u srbiji i primaju li overene kopije?
Slazem se sa tobom, samo odmah da znas da ukoliko zelis da studiras psiholgiju u Srbiji odmah to otpisi. Ove godine se na 60 mesta prijavilo preko 200 kandidata...Luthiena:micka hvala za informaciju,ali ko je rekao da bi ja upisala nesto sto ne volim?
Glumu volim najvise,ali ima i drugih stvari koje me interesuju.Pa boze moj,bolje godinu dana uciti nesto zanimljivo i prosiriti znanje nego cekati i sedeti kuci dok ne bude sledeci prijemni.Zar ne?
Ne kazem da bi odustala od glume,samo sam zeljna znanja i iz knjizevnosti ili psihologije i ne smatram da bi to bilo gubljenje vremena u slucaju da ove godine ne prodjem na FDU...