FDU

auuuu ljudi, cega ste se vi uhvatili! pa nije sada svrha ratovati i svadjati se. ja smatram da su prosli talentovani ljudi, a da mi koji nismo imali dovoljno velika m... nismo ni u uzem izboru. bar ja mislim da je to za mene bio preveliki zalogaj, ali to je samo slucaj sa mnom. kad ni treceg puta nisam uspeo da dam svoj maksimum, onda je sve jasno. stavljam tacku na sve to, a svima ostalima porucujem da uce na mom slucaju i da ne odustaju. by the way:i j sam u neku ruku dadovac :) , samo sto nisam stigao tako daleko kao ostali iz nekih vecih i neizbeznih razloga. pozdrav.

apollo, i ti si nekad isao u dadov? neces valjda da odustanes? pa razmisli malo, neka od nasih najvecih glumackih imena, su upisala FDU tek iz sedmnog, a neki cak i iz osmog puta.... ali su ipak upisali. nemoj odustajati. to ti je moj savet

evo na primer, ceca bojkovic. to znam provereno. znam jos nekoliko imena, ali ne bih da ih napisem. mislim da je i ovo jedno sasvim dovoljno. ja mislim da je bitno da verujemo sami u sebe, jer ce tek onda drugi ljudi verovati u nas. ja sam veoma cvrsto odlucila, da necu odustati od FDU, makar pala i deset puta. jer to mi je najveca zivotna zelja, koju sam sigurna da cu kad, tad ostvariti. tako treba i ti da razmisljas, kao i svi koji polazu. :)

samo ti mogu reci da isto razmisljamo.Ja sam dva puta polagao prijemni na FDU i 2 godine pravio pauzu.Studiram i nesto drugo ali od glume nikako ne odustajem.Upisacu je pa makar i na privatnom faxu.Inace vidim da ste pominjali akademiju u Nisu,to je u sklopu Novopazarskog Univerziteta koliko sam ja cuo...

cestitam ljudima koji su se upisali!
Meni je crnjak sto ce drugi krug biti tek krajem avgusta ovamo na cetinju,pa se bojim ako ne prodjem da ce mi propasti godina jer ce tad svi rokovi za druge fakultete proci...a nikako nece da prime kopirana dokumenta,ministarstvo strogo zabranilo...
kad je drugi rok na fakultetima u srbiji i primaju li overene kopije?

Luthiena:
cestitam ljudima koji su se upisali!
Meni je crnjak sto ce drugi krug biti tek krajem avgusta ovamo na cetinju,pa se bojim ako ne prodjem da ce mi propasti godina jer ce tad svi rokovi za druge fakultete proci...a nikako nece da prime kopirana dokumenta,ministarstvo strogo zabranilo...
kad je drugi rok na fakultetima u srbiji i primaju li overene kopije?
Kada se u Srbiji prijavljujes za prijemni moras doneti na uvid opriginale i zavisno od fakulteta overene odnosno neoverene kopije, tek na upisu predajes originale.
Nisam iz ove price, ali smatram da je glupo upisati nesto sto ne volis i muciti se cetiri godine i posle ceo zivot raditi to samo zato sto si pao na onom fakultetu koji si zeleo da upises.

micka hvala za informaciju,ali ko je rekao da bi ja upisala nesto sto ne volim?
Glumu volim najvise,ali ima i drugih stvari koje me interesuju.Pa boze moj,bolje godinu dana uciti nesto zanimljivo i prosiriti znanje nego cekati i sedeti kuci dok ne bude sledeci prijemni.Zar ne?
Ne kazem da bi odustala od glume,samo sam zeljna znanja i iz knjizevnosti ili psihologije i ne smatram da bi to bilo gubljenje vremena u slucaju da ove godine ne prodjem na FDU...

Luthiena:
micka hvala za informaciju,ali ko je rekao da bi ja upisala nesto sto ne volim?
Glumu volim najvise,ali ima i drugih stvari koje me interesuju.Pa boze moj,bolje godinu dana uciti nesto zanimljivo i prosiriti znanje nego cekati i sedeti kuci dok ne bude sledeci prijemni.Zar ne?
Ne kazem da bi odustala od glume,samo sam zeljna znanja i iz knjizevnosti ili psihologije i ne smatram da bi to bilo gubljenje vremena u slucaju da ove godine ne prodjem na FDU...
Slazem se sa tobom, samo odmah da znas da ukoliko zelis da studiras psiholgiju u Srbiji odmah to otpisi. Ove godine se na 60 mesta prijavilo preko 200 kandidata...

pa prepostavila sam da ce tako biti...i ovamo je navala na psihologiju iako su svi na samofinansiranju.njih 40.ne znam,imam jos vremena da razmislim...Hvala za pomoc,u svakom slucaju ;)
Pozdrav

studiram informatiku na singidunumu,ali ne zato sto je volim vec zato sto mi ide od ruke,ali daleko da je to posao kojim bih ja voleo da se bavim.Ono sto mene drzi vec duzi niz godina to je ta gluma.

Back