Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda postoji negde veza,ali nikada zbog veze nece ispashtati neko ko je talentovan,pa makar primili i preko crte!A Mensur koliko ja znam prima u Novom Pazaru?!A akademija u Nishu postoji vec dugo..halleberry:E, ljudi, ni ja nisam nista uradila...ali sam se uverila u jednu stvar: nije bitan talenat, nije bitan sarm, nije bitan nastup, nije bitan izgled, BITNA JE VEZA... nazalost! i za ns, i za bg.
inace, ne znam znate li, otvorena je nova akademija u nisu, znam da klase primaju mensur i lecic... ne znam mnogo o tome, to je nesto novo!
Dvoje su ove godine iz Dadova primljeni i bash su talentovani & glumom se bave dugo,isto kao shto je troje Mikinih primljeno koji se godinama bave glumom & koji su sjajni,tako da je talenat neosporan!halleberry:ta akademija jeste pri univerzitetu u novom pazaru, ali je u nisu i irfan mensur prima klase. dobila sam letak. A za veze jako dobro znam... i od prosle i od ove godine. 70% svake klase su primljeni jer su isli u dadov, jer su mamini i tatini sinovi i jer je neko posredovao za njih. do sada bar u ns nije bilo tako, ali se i to nazalost menja.
Iz Dadova su se upisali Milosh & Beka,Milica je otpala u uzem krugu.Zna se vec 3-4 dana ko je upisan..marlen_kini:P.S.
da li neko zna da li su to dvoje primljenih DADOVACA mozda Milica Gojkovic i Milos Bikovic? znam da su njih dvoje polagali ove godine, a milica je usla u uzi izbor, ali nista drugo ne znam. pozdrav
Ok,razumem.. Ali ne slazem se sa tobom po pitanju chasova kod Vlade Jeftovica,jer to mozda jeste + ali veoma mali.. Pa da je fax primio bar pola Dadovaca do sada gde bi bio kraj?!Ne sumnjam je par istih smatralo da ce im biti lakshe zbog chasova kod Vlade,ali na prijemnom svi pochinju od 0 & smatram da je velika vecina toga svesna jer se ozbiljno pripremaju za polaganje.halleberry:ljudi, ne zelim da me iko pogresno shvati... uopste ne sumnjam niti osporavam talenat dadovaca, znam da je potrebno proci audiciju da bi postao clan dadova... zelim da kazem da je lakse, verovatno, upasti u klasu npr. vlade jeftovica, ako si vec kod njega isao na casove glume i ako si vec izgradio neki svoj stil koji je i po njegovim kriterijumima dobar. gluma je grana umetnosti kao i svaka druga i apsolutno je neobjektivno to ocenjivati, pogotovo tako kako to ide na prijemnim ispitima. ali ni ja ne vidim drugi nacin. mnogo je tu bitan subjektivni dozivljaj, to znate i sami. kad 10 ljudi pogleda istu predstavu, svako je drugacije dozivi. nekog odredjeni glumac zadivi, nekog razocara. ali se slazem da postoje neke stvari koje ili imas ili nemas. ali i dalje stojim pri tome da je na prijemnom ispitu najbitnija sreca. da je bitnija i od talenta... u to sam sigurna. to sto si ti 5 min ili manje pred komisijom nije dovoljno vremena ni da ti pokazes sve svoje kvalitete, ni da oni to sve vide. pogotovo ako si na redu 100-ti taj dan, pa je njima vec pun k... svega, ni ne slusaju vise....
nadam se da smo se bar malo razumeli. izvinjavam se ako sam uvredila nekoga, to mi apsolutno nije bio cilj, niti zeli da ispljujem dadov da bih opravdala svoj neuspeh na prijemnom. izvinite...![]()