goofy_funny
Početnik
- Poruka
- 32
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

).bookaca:Radila sam neke tesove kod pedagoga i preporucena mi je gluma,nije da nisam razmisljala ranije o tome(glumila sam godinu dana u skolskoj sekciji), nego se pitam imam li uopste ikakve sanse?Moj jedini adut je dobar glas (koji bih na zalost mogla iskoristiti u drugom krugu).Kako izvuci iz sebe talente koje je gradivo Gimnazije opsteg smera uspavalo?Naravno ako uopste postoje!MAE ti si optimista reci nesto!

), najveći deo konkurencije ustavri nije nikakva konkurencija. Mislim čak da njih 20ak posto dođe da vidi šta je to ustvari. To je generacija koju je nekada držao Bajčetić. Pele je prvo bio asistent Vladi Jevtoviću a onda preuzeo samostalnu klasu! Vlada garantuje za njega dakle...5 u startu! A i ja mislim da je on bio dobar izbor!goofy_funny:Hvala,Mae!To mi je bilo potrebno da cujem.Imam knjigu "Audicija",ali sam ipak odabrala neke monologe koji se ne nalaze u istoj.Hocu na konsultacije.Da li treba nesto da pripremim za konsultacije?Kakav je Pele?Nisam ni znala da je on profesor.
jel ima neko iskustvo vezano za dramaturgiju? sve informacije dobrodosle.
Pa, za dramaturhiju je najveći deo posla obavljen pre prijemnog- to je rad koji se predaje. A tu je i mašta kod radova na zadatu temu!
).
A mislim da ih je ukupno 9 primio. A iz moje grupe je primljena devojka koja ima tikove... PA VI ZAMISLITE GLUMICU KOJA IMA ZMIGAVCE UMESTO OCIJU... Nemojte da mislite da imam predrasude, pa da mi sad nista nije u redu jer ja nisam prosla... Ono sto sam ja cula pre tog prijemnog od skolovanih glumaca je da iako u BG mogu da konkurisu oni bez zavrsene srednje skole, jako tesko ce nekog primiti, i da ljude iz Vojvodine ne gledaju uopste. Vazi pravilo, sta ces ovde, imas NS. Nadam se da sam vam bar malo pomogla. Ako nekog jos zanima neki detalj sa prijemnog, pitajte...
poz svima
). Bitni ste vi a ne tekst samo po sebi. ono što jeste važno je da tekst bude vaše oružje a ne da vam odmaže.
) .
Pa, iskreno, ne sećam se više celog užeg izbora ali, ne, nisu to sistrematski pregledi.
Verujem da to što si našla pod nazivom "fizička spremnost" obuhvata sve tzv. fizičke predmete iz kojih ide provera u užem krugu a tu su, ples, fizički pokret i slično. Naravno da morate posedovati motoriku, imati gipko telo (ili će vam se smrknuti pred očima kasnije! :razz: ), isakoristiv glas (ne, ne morate biti pevači!