FDU

nasa skola prima klasu svake trece godine, medjutim ovaj put je napravljen izuzetak i primljena je klasa nakon 2 god, tako da pretpostavljam da ce sledecu da primi moj profesor (Branimir Popovic) sledece godine - kad mi zavrsimo.

Pozdrav svima! ;)

Zanima me da li iko zna sta se sprema za tv produkciju?

Inace, kako ide spremanje? ;)

ps. Neko je pitao nesto za recitaciju, vidjoh... Bez pokreta ruku, nogu, tijela i ostalog... :) Ruke pokraj tijela, pogled pravo i samo se skoncentrisi na ono sto govoris... Tako su nas ucinili na akademiji...Znaci, ovo je info iz prve ruke. ;)

prijatelju, zasto ti pitas za tv produkciju...ja se nadam da se vidimo u junu :))):bye:

Konsultacije :

GLUMA
od 23. marta do 13. maja 2010. godine u kabinetu 10 ili vežbaonici 10 utorkom od 12-14 časova (23. mart; 30. mart; 6. april; 13. april; 20. april; 27. april; 4. maj i 11. maj) i četvrtkom od 14-16 časova (25. mart; 1. april; 8 april; 15. april; 22 april; 29. april; 6. maj i 13. maj)

:D

Konsultacije :

GLUMA
od 23. marta do 13. maja 2010. godine u kabinetu 10 ili vežbaonici 10 utorkom od 12-14 časova (23. mart; 30. mart; 6. april; 13. april; 20. april; 27. april; 4. maj i 11. maj) i četvrtkom od 14-16 časova (25. mart; 1. april; 8 april; 15. april; 22 april; 29. april; 6. maj i 13. maj)

:D

to je za FDU???

pa upravo zato i kazem...bice bas puno ljudi...puuuuno...prosle godine je imalo oko 270 ljudi ili tk nesto...i udjoh u uzi....ali ove....ako se pojavim...msm da cu poludeti....:D:sad2::tease:

Ih, čoveče, pa kakvo je to ludilo na pomolu ;) Naše je da izađemo na tu scenu i damo sve od sebe, bilo da smo u konkurenciji sa troje ili hiljadu i troje ljudi :)

Što se konsultacija tiče, videću da li dolazim... Moram sa još nekim da se konsultujem, pa onda mogu konačno da kažem XD Mada bih zaista volela da ponovo vidim fakultet i sednem ispod onog drveta.

Ljudi, za ovih nedelju dana svi koji konkurišu nek donesu konačnu odluku hoće li dolaziti na konsultacije 23., pa ako hoće, da sklopimo neki deal da se nađemo, da ne lutamo k'o pijane ćurke onako sami i nikakvi.

hahahahaha... ma vazi... ja sam ovde stalno.... tako da jedva cekam da odem tamo, ali od obaveza nikako da stignem... uostalom... ljudi... sta ima da lutamo, hehehe, bice tamo ovi sadasnji studenti, pomoci ce mi neko... princ, irmica i ja smo sa dosta njih u kontaktu.... a verovatno postoji jos neko ovde ko se zna sa nekim osobama tamo....
ja bez obzira na sve mislim da cu imati mnogo vecu tremu nego prosle godine....
i definitivno... ovo je kao droga.... ko jednom proba, ne odustaje tako lako..... hahaha :D

Poslednja izmena:
aham...bio....a iskustva...pa sta da vam kazem....video sam da je Princ rekao puno toga....meni su to bili najlepsi dani u zivotu....prvi put sam tada izasao na prijemni...i usao u uzi krug...jednostavno se taj osecaj i ta doza srece ne mogu opisati....svasta sam doziveo tada...upoznao te studente koji su tamo...na kraju...ocigledno se nisam dobro pokazao tada, tako da nisam ni upisao....ali od onog trenutka kada se nisam nasao na konacnoj listi, zelja da budem student tog faxa je postala jos veca...:D

Back