Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
joj ljudi sinoc sam gledao predstavu Lari Tompson i odusevio sam se..... trenutno mi je najbolja koju sam gledao....... inace neki moji drugovi poceli su da se spremaju za FDU i u meni se javila velika zelja da se spremam, ali sigurno necu ove godine, a ni sledece ....... pocela je mnogo da me zanima Akademija umetnosti u Novom Sadu jer imamo vece sanse nego u BGu ali otom potom...... kako teku pripreme?????
Što se priprema tiče, čuk-čuk-čuk u drvo da se ne ureknem. To je sve što mogu da kažem XD
Što se recitacije tiče, što manje pokreta- to bolje. Pročle godine sam ja Bilji postavila to pitanje na konsultacijama, rekla je da ne mora biti strogo klada-stav, ali ipak se ne smete pomerati sa mesta i pokreti moraju biti umereni, svedeni... i tako to.
Zdravo drugari, kako ste...?! Verovatno me se ne secate , no nema veze, caskali smo u periodu prijemnih... Nego, cula sam da Vlada nece ove godine primati u BGu nego Srdjan Todorovic...!!! Zna li iko ista o tome?
Slažem se s Falkonom, ako Vlada ne bi primao, onda bi uzeo njegov asistent Srđan Karanović,
ali ja mislim da će Jevtović uzimati klasu.
I sećam te se, Letis Dufe.
Sećam se i ja
A sećam se, takođe, i tih glasina da će Srđan Karanović preuzeti klasu, o tome smo polemisali još pre nekog vremena.. .I zaključili smo da to nije tačno XD A ako mi kažemo da to nije tačno, onda ima da ne bude tačno!
RASPORED
ZAKAZANIH KONSULTACIJA
ZA POLAGANJE ISPITA ZA
PROVERU SKLONOSTI I SPOSOBNOSTI ZA
školsku 2010/2011. godinu
POZORIŠNA I RADIO REŽIJA
od 5. marta do 28. maja 2010. godine petkom od 12 časova u učionici 37a (5. mart; 19. mart; 9. april; 23. april; 7. maj; 14. maj; 21. maj i 28. maj)
MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE
od 8. marta do 31. maja 2010. godine ponedeljkom od 16 časova u učionici 36a (8. mart; 15. mart; 22. mart; 29. mart; 12. april; 19. april; 26. april; 10. maj; 17. maj; 24. maj i 31. maj)
FILMSKA I TV PRODUKCIJA
od 26. marta do 4. juna 2009. godine četvrtkom od 12 časova u učionici 35 (18. mart; 25. mart; 8. april; 15. april; 22 april; 13. maj; 20. maj; 27. maj i 3. jun)
Nisam informisana po pitanju i jednog drugog smera osim glume XD Moguće da Vlada poslednji drži konsultacije... Pitanje je i kad će prijemni održati :?
Ne mora da znači da je svake godine isto. Kako se ja sećam nekih priča, to svaki profesor pomera kako njemu odgovara... ? Mislim, okvirno se valjda zna da će biti- kad i ostali- krajem juna. Ali da li nedelju dana pre ostalih prijemnih, ili nedelju dana posle ostalih prijemnih, ili... Uf.
Ne spominji kako je vreme proletelo XD Brate, k'o da smo juče sedeli na netu i histerično čekali kad će da objave raspored polaganja XD
ih eto mene posle 100 godine, tek sad vidim da ste pitali da narucite audiciju. ove nedelje necu ici na ct zbog proba ali sledece idem pa cu pitati profesora kako da odradimo to. posaljite mi vi adrese na pp ja cu vam knjige poslati postom a videcu kako da posaljete novac, najbolje u vrednosnom pismu jer nije velika provizija. cini mi se da knjiga kosta oko 8 e (ali nisam sigurna, provericu, pa vam javljam)