FC Barcelona

Ja se samo sjecam da mu je visio konac sa sorca ali se ne sjecam nijedne ogrebotine ili neke vece rane...takodje se sjecam da je Mesi poslije tog ``pogibeljnog`` starta trcao kao Karl Luis...
U svakom slucaju se izvinjavam zbog velike ljubavi prema Celziju odnosno moje neobjektivnosti...

Ja se samo sjecam da mu je visio konac sa sorca ali se ne sjecam nijedne ogrebotine ili neke vece rane...takodje se sjecam da je Mesi poslije tog ``pogibeljnog`` starta trcao kao Karl Luis...
U svakom slucaju se izvinjavam zbog velike ljubavi prema Celziju odnosno moje neobjektivnosti...
Pogresno se secas Grizli, mogao bi da obnovis gradivo ... Mesiju je koleno bilo krvavo, a posle toga ne moza da trci kao Karl Luis ... Pomesao si tu situaciju sa drugim zutim kartonom, taj pogibljeni start je bio prilikom prvog kartona ...

Ne moras ti da se izvinjavas, ali svi koji su gledali utakmicu su videli to, i vecina tvrdi da je Barsa ostecena, a da je Celsi ostecen cujem samo od Celsijevih fanova ...

Ja kad pricam da je Juve ostecen a Inter poguran od strane sudija, to nije neko moje misljenje zato sto navijam za Juve, o tome bruji cela Italija evo vec drugu sezonu ... I uvek obavezno ostavim video snimak, da bi ljudi mogli da vide, a ti i pored snimka koji pokazuje da je Barsa ostecena tvrdis suprotno ...

Po jedan gol u mrezi Bayerna za svaku titulu prvaka Evrope koju su osvojili i nakon 45 minuta Barsa moze bez ikakvih problema da trckara po terenu u narednih 135... na zalost po Bayern,nece se provuci sa samo 4

Leo... ma sta i da kazem za tebe,znas i sam kakav si car :D

не могу да верујем да је завршено само 4-0 ! :klap:
оно је била викторија 90 минута!
ко да смо имали 3-4 играча више
ја нисам сигуран ко је Бајерну играо у нападу,
лекција из фудбала каква се ретко виђа. :klap:
Инијести је немогуће узети лопту,
Останак Етоа у Барси је најбољи потез прелазног рока на почетку сезоне,
Месиja je пречка али и одлука судије да не свира пенал спречила да постигне хет-трик а и овако је био убедљиво најбољи на утакмици као и у целој ЛШ.
једина ствар која је покварила уживање је била онај нокаут Анрија над голманом :thumbdown: :thumbdown:

Pokazacemo ko igra najljepsi fudbal u Evropi:D
nema tu sta da se dokazuje, nadigrali vi Barsu ili ne titula najatraktivnije ekipe ove godine ostaje u njenom vlasnistvu. Ne moze se na uzorku od 2 meca u kojima je sve moguce (penali, iskljucenja, povrede...) Celzi proglasiti najboljim a da je ovamo skoro pola sezone igrao smaracki fudbal. Nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da potcenim Celzi...trenutno stvarno igraju atomski fudbal al ipak je Barsa gledajuci celu sezonu daleko ispred svih.

Mi vas necemo da cijepamo...ubicemo vas od igre...to ce najvise da vas zaboli...
Pokazacemo ko igra najljepsi fudbal u Evropi:D
слажем се да ће се на Камп Ноу то јасно видети ;)

Wed 22 Apr .....FC Barcelona - Sevilla FC
Sat 25 Apr .....Valencia CF - FC Barcelona
Tue 28 Apr..... FC Barcelona - Chelsea
Sun 03 May.....Real Madrid - FC Barcelona
Wed 06 May.....Chelsea - FC Barcelona

може ли теже од овога ?
:eek:
Гвардиола надам се да имаш добар план :think:
стижу паклени мечеви
видећемо од чега су саткани , сад кад је најтеже
титула оверена на Бернабеу.... -> непроцењиво

nema tu sta da se dokazuje, nadigrali vi Barsu ili ne titula najatraktivnije ekipe ove godine ostaje u njenom vlasnistvu. Ne moze se na uzorku od 2 meca u kojima je sve moguce (penali, iskljucenja, povrede...) Celzi proglasiti najboljim a da je ovamo skoro pola sezone igrao smaracki fudbal. Nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da potcenim Celzi...trenutno stvarno igraju atomski fudbal al ipak je Barsa gledajuci celu sezonu daleko ispred svih.

Mozda oni jesu najatraktivnija ekipa...ali ja i dalje smatram da je mnogo lakse biti atraktivan protiv Rekreativa i Valjadolida nego protiv Liverpula...

Pitam se samo sta bi strefilo treci tim Primere da je na terenu bio carobnjak i da nemamo jos mnogo vaznih utakmica nad glavom :D

Inace,kada bih mogao da biram utakmice nekih timova razlicitih dekada i generacija voleo bih da u dva meca na Nou Kampu prvo vidim kombinovanu ekipu Brazilaca sa Svetskih prvenstava 1958. i 1962. a zatim i Barsu protiv Holandjana iz 1974. i 1978. Bez obzira na stil fudbala ubedjen sam da bi videli maestralne fudbalske predstave posto ovaj tim Barse cine suvi genijalci

Svaka vam cast :worth:

Back