FC Barcelona

Kr$t@:
po meni, werder se trudio i oni zasluzuju da prodju.ne znam zashto.jer
barselona mi je antipatichna.zbog onog nachina na koji su osvojili LS proshle godine.
i onda su svi krenuli da forsiraju BARSU i da nose shalove i majice i dukseve i da se foliraju a do juche ishli gajbi na mleko.nervira me to.
svi su kao navijali za barcenu,od kako je pocela da igra dobro,a kad su stigli do finala,onda je bilo <<ARSENAL,ARSENAL>>a kad je barcelona pobedila svi odjednom ,,pa znam ja za koga treba da se navija''

isto je i za liverpool pretproshle godine.a vidi sad, sve pi**e zaboravile.ali ima onih koji ne zaboravljaju.
mene nervira shto svi navijaju za onoga, ko je u modi.sad je barca IN i svi kao treba da navijamo za nju.
ajde ne!

Kr$t@:
isto je i za liverpool pretproshle godine.a vidi sad, sve pi**e zaboravile.ali ima onih koji ne zaboravljaju.
mene nervira shto svi navijaju za onoga, ko je u modi.sad je barca IN i svi kao treba da navijamo za nju.
ajde ne!
Ja sam navijao za Barcu i kad nije bila u modi i kad je Real bio mnogo bolji i sad,kad sam docekao da Barca bude najbolja nadju se neki krelci koji su do juce gotivili Real da mi sole pamet kako su oni pravi navijaci Barce.....a to me mnogo nervira,tako da se sto se tog dela price tice slazem sa tobom... ;) Ali se ne slazem oko opsteg misljenja o Barci.... :lol:

ja sam navijao za barcelonu i dok je u njoj igralo pola holandije:edgar davic,patrik klajvert,mark overmars,filip koku... kad je igrao kuarezma.bila je 12-13 na tabeli.kod mene svi sad navijaju za chesea,arsenal, real madrid.a ja navijam za barcelonu i mancester united,

Terror Techa:
!?
nije lose!?
ne samo da nije,nego je za Barcu to odlicno
pa Van Gaal je unistio Barcu (u drugom navratu)...
sva sreca (za Barcu) pa Rijkard ne kupuje igrace
u zavisnosti od toga sta su po nacionalnosti!
Pa dobro,nisam hteo bas da idem u krajnost,ali cinjenica je da je bez holandjana sve mnogo bolje..... ;)

ma najbolji...samo se slikate tamo po chasopisima.Ne znam da li biste bili najbolji da vas je Werder opushteno izbacio iz takmichenja koje ste proshle godine osvojili na onaj mutan nachin....

Kr$t@:
ma najbolji...samo se slikate tamo po chasopisima.Ne znam da li biste bili najbolji da vas je Werder opushteno izbacio iz takmichenja koje ste proshle godine osvojili na onaj mutan nachin....
Nacin nije bio mutan,a ti pricaj sta 'oces....a i taj Werder bi nas izbacio da je bio bolji,a cinjenica je da nije..... ;)

BUBIVII:
Nacin nije bio mutan,a ti pricaj sta 'oces....a i taj Werder bi nas izbacio da je bio bolji,a cinjenica je da nije..... ;)
BUBIVII Nacin na koji ste osvojili LS prosle godine jeste bio mutan. Ne kazem da barsa nije dobro igrala, ali na svakoj drugoj utakmici protivnicka ekipa se borila protiv 12 a nekad i 13 protivnika. To ne mozes da poreknes, kao ni cinjenicu da su neke sudijske odluke bile vrlo diskutabilne.

JekaiGeorge:
BUBIVII Nacin na koji ste osvojili LS prosle godine jeste bio mutan. Ne kazem da barsa nije dobro igrala, ali na svakoj drugoj utakmici protivnicka ekipa se borila protiv 12 a nekad i 13 protivnika. To ne mozes da poreknes, kao ni cinjenicu da su neke sudijske odluke bile vrlo diskutabilne.

To nije bila svaka druga utakmica nego bas svaka utakmica kad je pocelo 1/8 finala (pa 1/4 finale, pa 1/2 finale).

koje finale.kao prvo ,arsenal je dao gol iz nepostojeceg prekida,ebue se potkacio o svoju nogu.a sutradan ja sam citao izjavu sudije i on je rekao,,NE ZNAM STA MI JE BILO DA PONISTIM BARSELONIN GOL''
jedino protiv celzija onaj karton nad mesijem,i ja bi mu isto dao crveni ali ne tako.on je pre tog crvenog imao jos tri starta za zuti,a znate i sta je krespo rekao za mesija(decko bio sav u modricama,da je obukao celzijev dres izgledalo bi da nosi trenerku)

Sudija koji je sudio finale Arsenal-Barselona JE DAN PRE MEČA SLIKAN U BARSELONINOM DRESU, što je dokaz da je bio neutralan. Jeste izjavio da nije trebao da poništi gol, ali je rekao da NJIE TREBAO DA ISKLJUČI LEMANA!!! Barsa se teško dobija i sa 11 igrača, a sa 10 nikako. Pre isključenja Lemana, pravili smo budale od Vas(dupli pasovi Hleba i Piresa koji su CELU odbranu izbacivali iz igre kao primer).

Back