- Poruka
- 23.504
Plači...ZzZzZz:Jos uvek ne mogu da prezalim one Henry-jeve promasene 100%-tne sanse :sad:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plači...ZzZzZz:Jos uvek ne mogu da prezalim one Henry-jeve promasene 100%-tne sanse :sad:

trick-trick:koje finale.kao prvo ,arsenal je dao gol iz nepostojeceg prekida,ebue se potkacio o svoju nogu.a sutradan ja sam citao izjavu sudije i on je rekao,,NE ZNAM STA MI JE BILO DA PONISTIM BARSELONIN GOL''
jedino protiv celzija onaj karton nad mesijem,i ja bi mu isto dao crveni ali ne tako.on je pre tog crvenog imao jos tri starta za zuti,a znate i sta je krespo rekao za mesija(decko bio sav u modricama,da je obukao celzijev dres izgledalo bi da nosi trenerku)
Ma daj,molim te,kako to moze da mi kaze navijacica najmutnijeg kluba u poslednjih 10 god??JekaiGeorge:BUBIVII Nacin na koji ste osvojili LS prosle godine jeste bio mutan. Ne kazem da barsa nije dobro igrala, ali na svakoj drugoj utakmici protivnicka ekipa se borila protiv 12 a nekad i 13 protivnika. To ne mozes da poreknes, kao ni cinjenicu da su neke sudijske odluke bile vrlo diskutabilne.

BUBIVII:I sto se Arsenala tice,Barca je tu utakmicu trebala da dobije sa 3-1...zato sto nam je cist gol ponisten..
BUBIVII:Ma daj,molim te,kako to moze da mi kaze navijacica najmutnijeg kluba u poslednjih 10 god??
to je bio linijski,njega su oterali,nije ni sudio.Alex.L:Sudija koji je sudio finale Arsenal-Barselona JE DAN PRE MEČA SLIKAN U BARSELONINOM DRESU, što je dokaz da je bio neutralan. Jeste izjavio da nije trebao da poništi gol, ali je rekao da NJIE TREBAO DA ISKLJUČI LEMANA!!! Barsa se teško dobija i sa 11 igrača, a sa 10 nikako. Pre isključenja Lemana, pravili smo budale od Vas(dupli pasovi Hleba i Piresa koji su CELU odbranu izbacivali iz igre kao primer).
pa da,pobedjuje sa 14,ili bar pokusava sa loshim terenom.ali sto mi uopste pricamo o celziju???ZzZzZz:Bez obzira dal je najmutniji ili ne bar pobedjuje bez "13-og igraca".
nisam gledao tu utamicu...ali sta mislis hoce li sudija pre da svira penal ako su u pitanju barcelona,chesea,manchester,real ili kad je u pitanju benfika.ni ja to ne volim.ali jbg tako je to.68Charger440+6:A penal protiv Benfike? U identicnoj situaciji Benfika nije dobila penal.
A nepostojeci faul protiv AC Milana u situaciji kada bi Shevchenko gotovo sigurno dao gol?
trick-trick:pa da,pobedjuje sa 14,ili bar pokusava sa loshim terenom.
Koliko sam upoznat to je bio glavni sudija, i mislim da nije bio oteran, nego je on pristao da se slika u dresu Arsenala, kako bi "ispravio grešku". No, nema veze. Ionako ste dali gol iz ofsajda, tako da...trick-trick:to je bio linijski,njega su oterali,nije ni sudio.
BUBIVII:I sto se Arsenala tice,Barca je tu utakmicu trebala da dobije sa 3-1...zato sto nam je cist gol ponisten..
ako si gledao finale,znas sta je komentator rekao.a i anri je posle utakmice rekao ,,mora da se i drugi liniski slikao u barseloninom dresu" i nasmejao seAlex.L:Koliko sam upoznat to je bio glavni sudija, i mislim da nije bio oteran, nego je on pristao da se slika u dresu Arsenala, kako bi "ispravio grešku". No, nema veze. Ionako ste dali gol iz ofsajda, tako da...

glavni je rekao ili sam trbao lemanu da dam zuti i priznan gol,ili da mu da crveni i priznam gol,tako da ne znam sta bi bilo da je sudija priiznao gol
ako si gledao finale,znas sta je komentator rekao.a i anri je posle utakmice rekao