FC Barcelona

Sve čestitke Barsi, ali utisak mi je pokvario onaj kreten od komentatora, koji je očito navijao za Barselonu(što nije prvi put da se uoči u TV prenosu). Kao da se zaljubio u Ronaldinja,jeste on odigrao odlično, ali svaki njegov potez bio je božanski, a gol nešto najlepše u poslednje vreme :roll:

Nije nesto najlepse (daleko od toga), ali je iznenadio sve koji su gledali tekmu... U 100% slucajeva do sad sutirao je preko zida... Jedino bozansko od njega bila je asistencija Gudjonsenu (kad je promasio) i Ziliju kad je navukao na sebe 3-4 igraca, a ovaj ostao sam usred sesnaesterca... Sve ostalo je bilo prosecno...

Magija u Barsi je brazilsko R... Romario je dosao u Barsu i bio je najbolji na svetu, njega je zamenio Ronaldo i bio je najbolji na svetu, Ronalda je zamenio Rivaldo koji takodje bio najbolji na svetu, umesto Rivalda je dosao Ronaldinjo i vec dva ptua je bio najboji na svetu.... Cini mi se da bi i Robinjo bio najbolji kad bi zamenio Ronaldinja....

po meni, werder se trudio i oni zasluzuju da prodju.ne znam zashto.jer
barselona mi je antipatichna.zbog onog nachina na koji su osvojili LS proshle godine.
i onda su svi krenuli da forsiraju BARSU i da nose shalove i majice i dukseve i da se foliraju a do juche ishli gajbi na mleko.nervira me to.

Back