FC Barcelona

BUBIVII:
Ma daj,molim te,kako to moze da mi kaze navijacica najmutnijeg kluba u poslednjih 10 god??
I sto se Arsenala tice,Barca je tu utakmicu trebala da dobije sa 3-1...zato sto nam je cist gol ponisten.. ;)
Mozda je najmutniji, a mozda i nije... Bar se dan pre meca nijedan sudija nije slikao u nasem dresu. Pa jos u finalu? Ma daaaj molim te o cemu mi pricamo... Pa i vrapci znaju da je sudjenje bilo katastrofalno, a da su sudije bile pristrasne i to ne samo u jednoj utakmici. I sve one gluposti oko terena su ciste gluposti. Ne mogu se porediti tereni u Engleskoj gde 2/3 dana u godini pada kisa i u Spaniji gde 2/3 sija sunce.

e ljudi, tishina mishevi tu, niste znali za barcelonu do proshle godine mrsh.
kada ih razjebe liverpool (shto bih ja lichno hteo, ali slabo verujem u to),ako ne lfc, onda sigurno neko u 1/4 finala, ima svi da zaboravite na barsu i da krenete da navijate za aktuelnog shampiona i da se kurchite kao ''ma (aktuelni shampion) su najbolji, ja sam oduvek navijao za njih''
prestanite vishe da se lozite sa je****m barselonom kad je klub mutan ko Obedska Bara

BUBIVII:
Nije mozda,nego sigurno.... ;) Ali dobro necu vise da se svadjam....vazno je da je Barca najbolja,a to sto vi pricate me nimalo ne zanima.... ;)
Ja ne zelim da se svadjam. Ni sa tobom ni sa bilo kim. Po mom misljenju ti si super lik i mozes da navijas za koga god hoces, bas me briga. Dobra vecina je ovde super, a to sto volimo razlicite klubove i i sto imamo razlicita misljenja nema veze. Svako ima pravo na svoje misljenje i pravo da voli i navija za svoj klub. (jes' da malo zvucim kao M.L.King,ali sta cu...). Dakle, "I have a dream...." hahaha :lol: :lol: salim se...

pozz4all

Kr$t@:
kada ih razjebe liverpool (shto bih ja lichno hteo, ali slabo verujem u to),ako ne lfc, onda sigurno neko u 1/4 finala, ima svi da zaboravite na barsu i da krenete da navijate za aktuelnog shampiona i da se kurchite kao ''ma (aktuelni shampion) su najbolji, ja sam oduvek navijao za njih''
prestanite vishe da se lozite sa je****m barselonom kad je klub mutan ko Obedska Bara
Respect!

Kr$t@:
НИ 20 дана на форуму а толико гована си изасрао...

Čovek je 1000000% u pravu.

Ja mislim da ce ih L'pool pobediti. Mozda bude nereseno na Kamp Nou, ali na svom stadionu ih sigurno dobijaju. U prilog tome ide i cinjenica da Rafa nikada nije izgubio na Kamp Nou. U svakom slucaju navijacu za Liverpul. :-)

Утакмица је била лоша, Интер је пре свега тактичи надјачао Барсу, а и тим им је веома добар. Заслужена победа Интернационала...

JekaiGeorge:
Ja ne zelim da se svadjam. Ni sa tobom ni sa bilo kim. Po mom misljenju ti si super lik i mozes da navijas za koga god hoces, bas me briga. Dobra vecina je ovde super, a to sto volimo razlicite klubove i i sto imamo razlicita misljenja nema veze. Svako ima pravo na svoje misljenje i pravo da voli i navija za svoj klub. (jes' da malo zvucim kao M.L.King,ali sta cu...). Dakle, "I have a dream...." hahaha :lol: :lol: salim se...

pozz4all
PoZzZz i tebi.. ;)

@ZzzzZ Lepo je to cuti ;-)
@Kr$t@ Ja mislim da su oni maksimalno skoncentrisani na tu utakmicu i da ce uraditi sve sto je moguce da je dobiju. rajkard i Rafa ne mogu da se porede, tako da Rafa verovatno ima nekog keca u rukavu i predpostavljam da ce u Engleskoj dobiti barsu.
@BUBIVII Ima,ima... Videcemo

Kr$t@:
E Kr$t@ cudna si ti neka biljka :confused:

Back