FC Barcelona

Nema "prenaduvavanja" u ovom slucaju,klinac je na svetskom prvenstvu za mladje kategorije proglasavan za najboljeg igraca :|
Nas Bojan Krkic je takodje veliki talenat,takodje je u Barsi-B.
Mislim pitanje je koliko je "nas" Bojan Krkić -Perez...ima spansko drzavljanstvo i igra za rep. Spanije(kadet)

winston:
Nema "prenaduvavanja" u ovom slucaju,klinac je na svetskom prvenstvu za mladje kategorije proglasavan za najboljeg igraca :|
Nas Bojan Krkic je takodje veliki talenat,takodje je u Barsi-B.
Mislim pitanje je koliko je "nas" Bojan Krkić -Perez...ima spansko drzavljanstvo i igra za rep. Spanije(kadet)
i ja bih pre igrao za spaniju,ali da nisam ovoliki patriota ;) ;) ;)

Da vam iskreno kazem apsolutno nije cudno sto se odlucio da igra za njih. I ja bi. Mnogo je bolje za mladog igraca da igra sa malo boljim igracima i u daleko boljoj ekipi nego sto se nasa. Mozda ce za jos koju godinu igrati rame uz rame sa Raulom i Kasiljasom. U svakom slucaju ceka ga daleko bolja buducnost nego kod nas.

Барса ... један од 5 мени омиљених клубова .....

А малог Кркића заборавите, он ће играти само за Шпанију, неће ни да чује за нас ...
ма ко зна зашто је то добро :x :confused:

16-godišnji Srbin Bojan Krkić prvi napadač Barcelone?NAKON što su se ozlijedili Samuel Etoo, Lionell Messi i Javier Saviola, Barcelona je u mukotrpnoj potrazi za kvalitetnim napadačem, jer je postalo očito da Eidoru Gudjonsenu treba mnogo više vremena za adaptaciju na španjolski nogomet, nego što se to pretpostavljalo.
NAKON što su se ozlijedili Samuel Etoo, Lionell Messi i Javier Saviola, Barcelona je u mukotrpnoj potrazi za kvalitetnim napadačem, jer je postalo očito da Eidoru Gudjonsenu treba mnogo više vremena za adaptaciju na španjolski nogomet, nego što se to pretpostavljalo.

Nakon što je ovog vikenda Krkić debitirao za B momčad Barcelone, taj "napredni tinejdžer" mogao bi uskoro zaigrati i za prvu momčad Barcelone, javljaju tamošnji mediji.

Bojan Krkić se spominje kao najbolji mladi igrač Europe, koji je u mlađim ekipama Barcelone zabio preko 800 golova.

Krkićev otac je nekadašnji igrač Crvene zvezde, no Bojan, koji je ranije ove godine odbio prijeći u Chelsea, odlučio da želi nastupati za španjolsku reprezentaciju.

Po meni najjaca igra Ronaldinja ikad..
Jeste da je on igrao strasno u mnogo vaznijim mecevima (prosle god. protiv reala i Celzija) ali u ovoj tekmi je pokazao da je NE-NORMALNAN! (:
Ne znam jeste li primetili onaj dribling uz korner liniju:)jeste lopta otisla u golaut,ali ono jeeee boom ;) nevidjeno. Mislim da ce sada sve manje biti onih koji Ronaldinja prodeili sa Ronaldom(Ronaldinja su poredili sa Ronaldom:))) ) smesno.

winston:
Jeste da je on igrao strasno u mnogo vaznijim mecevima (prosle god. protiv reala i Celzija) ali u ovoj tekmi je pokazao da je NE-NORMALNAN! (:
Ne znam jeste li primetili onaj dribling uz korner liniju:)jeste lopta otisla u golaut,ali ono jeeee boom ;) nevidjeno. Mislim da ce sada sve manje biti onih koji Ronaldinja prodeili sa Ronaldom(Ronaldinja su poredili sa Ronaldom:))) ) smesno.
A koja je ovo reč? :wink: Kako da je prevedem? :lol: :lol: :lol:

winston:
Stvarno je super odigrao i pokazao zasto je i dalje najbolji igrac sveta!! ;) :D

winston:
Mislim da ce sada sve manje biti onih koji Ronaldinja prodeili sa Ronaldom(Ronaldinja su poredili sa Ronaldom:))) ) smesno.
Stvarno smesno.... Ronaldinjo jos treba da pokaze da bi dostigao Ronaldov nivo iz Barcelone i pocetka u Interu.... Ono sto Ronaldinjo radi na svakoj trecoj, Ronaldo je radio duplo vise na svakoj utakmici.... Googlajte malo pa se uverite u Ronaldovu magiju...

Walken:
Stvarno smesno.... Ronaldinjo jos treba da pokaze da bi dostigao Ronaldov nivo iz Barcelone i pocetka u Interu.... Ono sto Ronaldinjo radi na svakoj trecoj, Ronaldo je radio duplo vise na svakoj utakmici.... Googlajte malo pa se uverite u Ronaldovu magiju...
Prestigao je Ronaldov nivo iz Barselone jos odavno!Ronaldinjo nikad nije odigrao tako neprimetno kao Ronaldo u Beogradu protiv Zvezde!!

bob marley:
Prestigao je Ronaldov nivo iz Barselone jos odavno!Ronaldinjo nikad nije odigrao tako neprimetno kao Ronaldo u Beogradu protiv Zvezde!!
Sutra malo nije!
  1. Finale Lige Šampiona protiv Arsenala
  2. Celo svetsko prvenstvo
A kad je Ronaldo igrao protiv Zvezde u Beogradu(znam da je sa Realom igrao protiv Partizana)???

Back