Alex.L
Domaćin
- Poruka
 - 3.576

To nije zvanična FIFA nagrada! Ili se možda varam. Mislim da FIFA dodeljuje negde u decembru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOBRO KAKA I ANRI ALI ONAL TERRY JE DRVO OD COVEKAJekaiGeorge:Mozda. Mozda nisam dobro cula tj. procitala. Znam da je Skolari izjavio da su njegova top 3 Anri, Kaka i Teri.
nije karton bio samo za taj faul vec i za ostale.ali ja del hornu dao pre to jedan zuti,i za onaj faul jedanJekaiGeorge:@Walken Nisam ni jednog momenta rekla da je on los igrac kao ni da udarac Del Horna nije bio jak. Ali mislim da ipak nije bio za crveni, mogao je da dobije zuti. Da je ono bio tako jak sut Mesi ne bi mogao da nastavi da igra,a ne mozes da poreknes da se valjao vise nego sto je bilo normalno za takav udarac. To je itekako uticalo na sudijsku odluku i zato je Del Horno dobio mnogo strozu kaznu nego sto je stvarno zasluzio. Mesi je odlican igrac samo je njegov problem sto kao i vecina latino fudbalera (npr. Kristijano Ronaldo) mnogo lazira povrede nego sto ga stvarno povredjuju dok kod Engleza i Engleskog fudbala to nije slucaj. Zato su i navijaci smatrali da Del Horno nije zasluzio zuti i zato su mesiju i skandirali " Cheat,cheat!!!" i zato su mu na ovoj utakmici zvizdali.
@BUBIVII Nesto ne primecujem kod tebe ono samopuzdanje i onu sigurnost kao kad si bio ubedjen da barsa nece imati problem sa Celzijem, a jos manje sa Realom. Vidis, vraca im se za one nezasluzene proslosezonske pobede.. I za Milan i za Celzi i za Benfiku ...
Ali don't worry predpostavljam da ce biti bolji kad im se vrati Eto.
Slazem se.ZzZzZz:Prvo mesto bi trebali da podele Kaka' i Henry!
...uz Buffona i Eto'oa...ZzZzZz:Prvo mesto bi trebali da podele Kaka' i Henry!
Anri i Kaka nisu uzeli nijedan trofej ove sezone (a to se najvise gleda)tako ce sigurno dobiti neko iz Barce ili zabari....JekaiGeorge:Da...Cisto da se prekine tradicija, malo promene :-) ... Iskreno po meni Anri ili Kaka...
al je odigrao ronaldinjo,bruka.Tokan:3:1 Роналдињно два комада, Савиола 1.
messi 1,saviola2,edmilson...au tri lepe ......Tokan:Повредио се Меси на 3 месеца, Савиола на 4-6 недеља, Едмислон 10-ак дана. Бедак до бедака...