FC Barcelona

STANI MALO .JA OBOZAVAM BARCU,ALI NI MURINJO TO NEBI RADIO DA NE MOZE.RECIMO ZNATE KO JE ANDERS FRISK?BIO NAJBOLJI SUDIJA NA SVETU IKAD JE SUDIO BARSI ABRAMOVIC NIJE BIO ZADOVOLJAN ,PA GA JE JEDNOM POZVAO,A OVAJ JADNIK SE USR'O ODMA' OTISAO U PENZIJU

JekaiGeorge:
@Walken Nisam ni jednog momenta rekla da je on los igrac kao ni da udarac Del Horna nije bio jak. Ali mislim da ipak nije bio za crveni, mogao je da dobije zuti. Da je ono bio tako jak sut Mesi ne bi mogao da nastavi da igra,a ne mozes da poreknes da se valjao vise nego sto je bilo normalno za takav udarac. To je itekako uticalo na sudijsku odluku i zato je Del Horno dobio mnogo strozu kaznu nego sto je stvarno zasluzio. Mesi je odlican igrac samo je njegov problem sto kao i vecina latino fudbalera (npr. Kristijano Ronaldo) mnogo lazira povrede nego sto ga stvarno povredjuju dok kod Engleza i Engleskog fudbala to nije slucaj. Zato su i navijaci smatrali da Del Horno nije zasluzio zuti i zato su mesiju i skandirali " Cheat,cheat!!!" i zato su mu na ovoj utakmici zvizdali.
@BUBIVII Nesto ne primecujem kod tebe ono samopuzdanje i onu sigurnost kao kad si bio ubedjen da barsa nece imati problem sa Celzijem, a jos manje sa Realom. Vidis, vraca im se za one nezasluzene proslosezonske pobede.. I za Milan i za Celzi i za Benfiku ...
Ali don't worry predpostavljam da ce biti bolji kad im se vrati Eto.
nije karton bio samo za taj faul vec i za ostale.ali ja del hornu dao pre to jedan zuti,i za onaj faul jedan

frez.FC%20Barcelona.JPG

Back