FC Barcelona

JekaiGeorge:
Argument je da najbolji barsin igrac nije mogao da makne dalje od Bularuza, a ni ostali igraci nisu pokazali mnogo sto sta. Samo tri suta u okvir gola Hilarija, a od pocetka utakmice Celzi je nametnuo svoj tempo i mnogo se vise igralo na barsinoj polovini. Celzi je imao i mnogo vise prilika od barse. Samo da Seva nije promasio ono, bilo bi 2:0 100%. Bez obzira na sve, moras da priznas da je Celzi igrao bolje i da je pobeda sasvim zasluzena.
A stvarno mislim da te se ne tice koliko ja imam godina ni kako se ja ponasam. Ovo nije tema o meni vec o barsi. Ako te nerviram ja ili moji komentari nemoj da odgovaras na njih i resen problem. Necemo valjda da se svadjamo zbog gluposti.
ohoho.
porasli smo malo u medjuvremenu.
samo tri shuta u hilarija?..... rekao bih da je bilo malkice vishe. ni chelsea nije imao neshto posebno vishe. mnogo vishe se igralo na Barcinoj polovini? samo u prvih 15 minuta. da Sheva nije promashio ono?..... a da su se pojavili vanzemaljci i spustili svemirski brod na sred Stamford Bridgea?

svaka chast na pokushaju argumentacije, nema veze shto si izlupetala.

@zzzzz: a od kojih si ti molim te?
@madona_girl: samo nastavi da ne dolazish tamo zbog mene, al vrati se slobodno kad malo porastesh. prosto nisi za slushanje.

ZzZzZz:
Pa i ovde isto!
Pojavi se jednom u 3 meseca i pocne da namece svoje misljenje svima!
o'sh da ti namecjem tvoje mishljenje? :D

ih, ja nameshtam mishljenje.
fora je samo shto je 90% vas ovde tip malih popaljenika koji drkaju na grb dok se igra utakmica. toliko ste popaljeni da i na avatar stavljate grbove. o fudbalu nemate pojma. da nije tako, ja bih bio svaki dan ovde, a ne svaka tri meseca.

Walken:
Utakmicu je dobio Murinjo odlicnom taktikom.... Branio se sa 11 igraca, a opet kao da je imao bar dva igraca vise u fazi napada....
Bas tako. Stvarno je to bila odlicna taktika. A najbolji potez je bio sto je stavio Bularuza da cuve ronaldinja.

@Keeper Predpostavljam da od svih nas ovde jedino ti imas pojma o fudbalu, da si jedino ti u pravu bla,bla,bla... Sto ne razmislis malo o totalno drugacijem zakljucku? Posto si jedino ti ovde jedan protiv svih i posto jedino ti imas uvek nesto protiv, mozda si ti samo jedan napaljeni klinja koji obozava da se svadja i da protivureci svima i koji o fudbalu uci iz igrica poput Fife,Pes-a, Managera i drugih.
@ZzzzZ Ignorisi ga uravo zato sto dolazi na svaka 3 meseca. Valjda ce uskoro da ode, pa ce sve da se vrati u normalu. I ja se nadam da ih barca nece pobediti ko sto ti rece:"Za dobro fudbala" Pozz4you :-)

JekaiGeorge:
Nisi trebala da prestanes da ides na Tinejdzere. Sta te briga za nekog tamo, samo ga ignorisi i resen problem.
Oprosti mu, istina nekad ume da boli, a napad je uvek najbolja odbrana.
Nemamo oko cega da se raspravljamo rezultat govori sam za sebe. A hoce nece morace da prihvati cinjenicu da je velika barsa izgubila. Sto se pre pomiri sa tom cinjenicom to bolje.
pozz4you:-)

Ma znam ja sve to,nego nisam ja od onih koji mogu sve da ignorisu........strah me da ne razvezem jezik...........a i nesto su me zesce smorili.........ovde je meni suuuuuuuuuuper!!!!
A to sto on prica o fudbalu........mislim,uopste necu da komentarisem........
pozz!!!

@ Jeka i George:
u dalju raspravu o mom liku & delu se ne bih upushtao, nemam shta o tome da pokazujem i dokazujem, sve je vecj recheno. i tvoje raspravljanje netachnim argumentima i zamislima po kojima je Chelsea odigrao spejs fudbal, onaj takozvani "atomski" fudbal je dovoljno reklo kolko imash pojma. chinjenica je da je prikazan ochajan fudbal gde je presudila dobra odbrana jednog tima i jedan potez jedinog (u tom trenutku) potpuno dobrog fudbalera (i Bulahruz je dobar, ali je to pokazao samo u odbrani). Ja ne kazhem da je Chelsea nezasluzheno pobedio, taman posla, vecj da to nije igra kakvom je vi paljevine predstavljate. na to mozhete da se lozhite na Chelsea temi, ovde bolje nemojte.

a koliko je igra Chelsea dobra za fudbal u odnosu na Barcinu ne bih komentarisao. pre svega zato shto se Chelsea popravio u nekim segmentima, i igre i kodeksa, narochito na proshlu sezonu. proshle godine su bili nemogucje qrve (medijski rat murinja pred svaku tekmu, sipanje peska na teren pred dolazak Barce, ultimat fight Del Hornoa itd itd)..... sad su bili poshteniji i fokusirani samo na igru, a samim tim su i tezhi protivnik.
a Barca iz proshle sezone je model pravog fudbala, onaj za gol vishe. onaj koji ima sve elemente modernog fudbala, i dobru odbranu, i jak vezni red, al najjachi napad. kreativan fudbal u kojem svako uzhiva i u kojem se svako igra. a fudbal danas gubi na svojoj chari zbog novca, biznisa, reklama, mega-zvezda i svega ostalog, a on je u svojoj sushtini igra.
ja se nadam da cje Barca takva i ostati, a da cje se Chelsea potruditi da bude ravnopravan takmac, a mozhda i kao i u zadnjoj chak i bolji takmac.

Mislim keeperu da su Barcelona i Chelsea zamenili mesta sto se tice forme i same igre.Barca se jos trazi-trazi svoju formu ove sezone,Chelsea je vec nasao-uklopili su se i igraci koji su dosli.Barca pod hitno mora nesto da menja zbog mlakog starta i losijih izdanja (naravno samo na par utakmica).Daleko od toga da je Chelsea dostigao savrsenstvo,to je stvarno tesko postici a narocito odrzati.Mislim da je ovde samo konflikt zbog toga sto ti ne smatras da je utakmica bila dobra-iskreno ne znam zasto tako mislis - ali od svih ljudi znaci svih koje sam pitao za utakmicu sta misle - rekli su da je bila extra-najbolja do sada u LS (i da se to i ocekivalo kada su Barca i Chelsea u pitanju svaki put).Kao sto kazem Chelsea je imao svoje sjajno vece a Barca je ostala mlaka i nije resila taktiku koju je postavio Murinjo.To je jednostavno tako sto ne znaci da Barca kuci nece slicno uraditi i naneti poraz Chelsea-ju.znaci jednostavno delim misljenje ogromne vecine kada kazem za utakmicu Barca-Chelsea : utakmica cista 10 (borbenost,pozrtvovanje,takticko nadmudrivanje,dobre sanse,...) ; pobeda Chelsea-ja zasluzena i kao na kraju svake utakmice LS igra se revans tako da sto kazu dobio bitku ne i rat tako i Barca ima sansu da se revansira.P.s.Da se zna nikada nisam umanjivao pobedu Barce jer smatram da je dobar tim.I jos nesto samo da ti napomenem - prosli put je bio blatnjav - tojest potopljen teren,a ne stavljan pesak,znaci tada su pokusali da prevare Barcu.A ovaj put je peskiran jel pesak kao sto znas upija vodu sto dovodi do boljeg suvljeg i kvalittenijeg terena-svi tereni ispod podgole koju cini trava i zemlja imaju pesak.Mislim cak da je ovo peskiranje naruceno od UEFA-e zbog proslog puta.Srecno sutra u duelu sa realom - to ozbiljno mislim bez sarkazma.

ma nema frke.
dobro to sa peskom yebiga nisam skontao, ja sam chitao da su pokushali da podvale pesak proshli put u londonu, mada sam i sam video da su raskvasili teren.
slazhem se sa svim osim da Chelsea ima svoju formu i da su uklopljeni svi novi igrachi.
Sheva i Balack, bez obzira shto su danas dali po gol, josh uvek nisu uklopljeni..... daleko su od toga. al uradicje to kad tad, bez sumnje.
a shto se tiche kvaliteta utakmice, prosto naprosto se seti one tekme u londonu kad je bilo 4:2 za Chelsea. to je bila vrh utakmica. mozhda je ova bila jedna u boljih dosad u ovoj LSH sezoni, al kad poredish sa onom tekmom jasno ti je da ova dva tima umeju daleko bolje jedni protiv drugih.

Ja se slazem sa tobom da je barca ove sezone i barca prosle sezone ne mogu da se uporede. Prosle sezone su igrali fantasticno, a sada igraju mlako. A po meni je Celzi odigrao fantasticnu utakmicu, bili su dobri i u napadu i u odbrani. A i prosle sezone barca ne bi pobedila Celzi da nije imao igraca manje.

Keeper:
fora je samo shto je 90% vas ovde tip malih popaljenika koji drkaju na grb dok se igra utakmica. toliko ste popaljeni da i na avatar stavljate grbove. o fudbalu nemate pojma. da nije tako, ja bih bio svaki dan ovde, a ne svaka tri meseca.
znachi ako postavimo na avatar grb tima za koji navijamo onda smo mi pacenici ili paljevine i da...o fudbalu nemamo pojma...fino! Ti si neki pametan decko :lol:
Ako si veliki navijac nekog tima normalno je da uzmes kao avatar grb tog tima...i drzi se cinjenica za ubuduce, nemoj da vrijedjas...mozes sve da nam objasnis i na kulturan nacin a ne da se oslobadjas ovdje negativne energije......a sad o cinjenicama!!!!
Barsa je nadigrana...imala je dvije dobre sanse Mesija(jednu glavom preko gola i druga kada je sa strane sutirao ili centrirao a Hilario sjajno odbranio) i jedan promaseni volej Zambrote....svi ostali sutevi Barse ili su bili u narucju Hilarija ili ih je izblokirala odbrana ili su otisli u reklame podaleko od gola.......
Dok na drugoj strani imamo smotanog Sevcenka u jednoj situaciji i pozrtvovanog Markesa...nekoliko praznih suteva u prvom poluvremenu i vrlo jakih startova od strane Barse; i konstantnu borbenost Celzija....u drugom poluvremenu odmah sjajan gol a zatim redjanje sansi svih napadaca Celzija ukljucujuci Esijena i Robena i mozemo zapamtiti jos jedan prosjecan slobodni udarac Ronaldinja koji nije odigrao ni za prelaznu s tim da Barsa igra taj ``leprsavi`` fudbal koji se oslanja na ``desetku`` Barse.....
Znaci jedna lijepa pobjeda koja je po sansama mogla biti samo ubjedljivija...znaci nije bilo potrebno slijetanje svemirskih brodova ;-)
a sto se tice revansa Celzi sigurno nece ici na X tako da cemo gledati jos jednu lijepu tekmu
poz i vise tolerancije ubuduce ;-)

GRIZZLY:
Ako si veliki navijac nekog tima normalno je da uzmes kao avatar grb tog tima...i drzi se cinjenica za ubuduce, nemoj da vrijedjas...mozes sve da nam objasnis i na kulturan nacin a ne da se oslobadjas ovdje negativne energije......a sad o cinjenicama!!!!

Kako on da stavi barsin avatar kad je do juce navijao za Real?!

GRIZZLY:
znachi ako postavimo na avatar grb tima za koji navijamo onda smo mi pacenici ili paljevine i da...o fudbalu nemamo pojma...fino! Ti si neki pametan decko :lol:
to je bila samo udica za prave przhenice. ne diskriminishem ljude po tome shta stavljaju na avatar, mada cje se ta diskriminacija u 80% sluchajeva pokazati ispravnom. ako si se ti osetio prozvanim u svemu ovome onda je to tvoj problem.

ja navijam samo za Partizan i ne furam se da sam VELIKI NAVIJACH nekog Chelsea Milana Barce kad nisam video nijednu tekmu osim na TVu. shto Zzzzz kazhe, ja navijao za Real.... :roll: ..... simpatisao sam Real dok je igrao najbolji evropski fudbal, mada i zbog Mijatovicja, a Barca je tada bila u cheljustima onog nesrecjnog Van Gala i igrala neki muljavi pokushaj kapelovskog fudbala..... ako treba, simpatisacju sutra i Chelsea ako oni pochnu igrati fudbal kakav ja zhelim da vidim.

dok je navijanje druga stvar.
mislim furajte se vi da ste neki navijachi Chelsea, bash mene briga, umislite i da ste vodje njihovih navijacha ako ocjete, al meni nemojte sr.ati u vezi toga molim vas.

grizzly:
Barsa je nadigrana...imala je dvije dobre sanse Mesija(jednu glavom preko gola i druga kada je sa strane sutirao ili centrirao a Hilario sjajno odbranio) i jedan promaseni volej Zambrote....svi ostali sutevi Barse ili su bili u narucju Hilarija ili ih je izblokirala odbrana ili su otisli u reklame podaleko od gola.......
Dok na drugoj strani imamo smotanog Sevcenka u jednoj situaciji i pozrtvovanog Markesa...nekoliko praznih suteva u prvom poluvremenu i vrlo jakih startova od strane Barse; i konstantnu borbenost Celzija....u drugom poluvremenu odmah sjajan gol a zatim redjanje sansi svih napadaca Celzija ukljucujuci Esijena i Robena i mozemo zapamtiti jos jedan prosjecan slobodni udarac Ronaldinja koji nije odigrao ni za prelaznu s tim da Barsa igra taj ``leprsavi`` fudbal koji se oslanja na ``desetku`` Barse.....
Znaci jedna lijepa pobjeda koja je po sansama mogla biti samo ubjedljivija...znaci nije bilo potrebno slijetanje svemirskih brodova ;-)
a sto se tice revansa Celzi sigurno nece ici na X tako da cemo gledati jos jednu lijepu tekmu
poz i vise tolerancije ubuduce ;-)
hvala na manje vishe realnom opisu tekme, samo ne vidim gde je tu Barca nadigrana.
nadmudrena jeste, ali nadigrana? ej, za to treba igra, koju Chelsea josh uvek nema.... oni su jednostavno pobedili na disciplinu, agresivnost, pozicionu borbu, a ne na neku specijalnu igru. mislim bez omalovazhavanja drugih, ne pljujem ja Chelsea shto nema igru kad je Barca nema josh vishe, al jednostavno je tako. nema pa nema.
a ti mo'sh da se podsmevash "leprshavoj" igri, shto samo dokazuje tvoj kompleks. Igra Barce je pre dve godine bila ta leprshava igra kojoj se podsmevash i koja je bila beskorisna i jalova, a proshle sezone su igrali pravi moderan i mashtovit fudbal, gde je leprshavost bila posledica a ne svrha.

ne podsmijevam se vec time htjedoh reci da su bili gori....
a ne umisljam nista...jer sam navijac buducnosti sto se tice idenja na tekme...
ali da mogu stalno bih bio na Celzijivim tekmama....i da se igra Celzi - Buducnost bio bih medju navijacima Celzija

Ja bi iskreno da imam pare pratio ko Grizli svaku ali bas svaku tekmu i kup i prvenstvo ... :( ali trenutno nije tako jbg-a...Keeper nema potrebe za vredjanjem...samo opusteno svako ima neko svoje misljenje i tim za koji navija-i ne smatram to sto nisam gledao Chelsea da nisam neki navijac-tim se moze voleti i navijati za njega i bez odlaska na utakmicu ako ti finansijsko stanje tako nalaze...Poz...

e i ja bih bio samuraj al nemam para da odem do Japana i kupim katanu, al se opet ne pravim da sam samuraj. :P .... ma zayebavam se, u redu je, vi ste navijachi Chelsea, sve to sam rekao da objasnim da se ne vezujem za klubove (osim za jedan) nego za fudbal.

@GRIZZLY U pravu si. Kad bi igrali Partizan:Celzi ili Zvezda:Celzi u svakom slucaju bi dosla i bila sa plavcima, ali sta da radim kad ne igraju. Ako budu igrali, docicu sigurno. Ne znaci da nisam pravi navijac ako ne odlazim na utakmice, ne mogu svake nedelje biti u Londonu :-) . Ali ako mi upali plan za jedno 2 godine mocicu da odlazim na Stamford Bridz kad god hocu. I bicu uvek tamo :-) .
@Keeper Stedi, stedi nije katana bas tako jeftina :-) .

Back