FC Barcelona

Sad sam malo prelistao ovu temu i izbrisao mnogo toga, posebno poredjenje sa Chelsea.

Da naponeme neke stvari:

Ukoliko ce te porediti Barcelonu i Chelsea postoji tema za to: Evropska takmicenja
http://forum.krstarica.com/threads/110802

Ukoliko zelite da poredite protivnike u Spaniji (tipa Real je najbolji u Spaniji, ma nije Valencija je najbolja i slicno) postoji tema i za to: Strane Lige
http://forum.krstarica.com/threads/115160

Вечерас ћемо видети како ће се снаћи без Етоа, уместо њега ће играти Савиола, тако да се надам да се неће осетити повреда Етоа..

2:1 за сада води Барса. Губили су са 1:0 али су успели да прекорену резултат, игра је бледа али довољна за победу.

Mozda nije kriva za jednu ociglednu gresku sudije, ali kad ih ima vise i kad su tako ocigledne onda se treba malo zamisliti...
Secate li se onog sudije koji se pre meca Arsenal- barsa (cini mi se da je to bio taj mec, nisam sigurna) slikao u dresu barse? Odmah ga je Fifa suspendovala, au Blic-u je osvanuo naslov:"Najgluplji sudija na svetu" . Bio je dovoljno glup da javno iskaze svoju "neutralnost" ... I pojedini takvi bi se sigurno slikali, ali nisu toliko glupi... A ima ih, to je sigurno.

winston:
A ko vam je taj bojic , samo se o njemu prica ovde :D
Ma to je jedan kreten, koji izmedju ostalog svaki svoj post zavrsava sa recenicom BARSA DO SMRTI... Totalni kreten... Zamisli kako bi bilo "zanimljivo" da ovde ja svaki post zavrsim sa CHELSEA DO SMRTI, Alex.L ARSENAL DO SMRTI, BUBIVII BARSA DO SMRTI itd...

JekaiGeorge:
Ma to je jedan kreten, koji izmedju ostalog svaki svoj post zavrsava sa recenicom BARSA DO SMRTI... Totalni kreten... Zamisli kako bi bilo "zanimljivo" da ovde ja svaki post zavrsim sa CHELSEA DO SMRTI, Alex.L ARSENAL DO SMRTI, BUBIVII BARSA DO SMRTI itd...
Taj je stvarno zesci krele...mislim super je to sto kao i ja voli Barcu...ali preteruje malo...

evo sjajan vikend pred ligu sampiona
BARCELONA 3:1 SEVILLA
[1 - 0]........Ronaldinho (pen.) (28' )
[2 - 1]...Ronaldinho (39')
[3 - 1]........L. Messi (81')
----------------------------------------
uz to i porazi Reala i Valensije
Celta de Vigo 3 - 2 Valencia
Getafe 1 - 0 Real Madrid
54.gif

Back