Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Utakmicu je dobio Murinjo odlicnom taktikom.... Branio se sa 11 igraca, a opet kao da je imao bar dva igraca vise u fazi napada....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ohoho.JekaiGeorge:Argument je da najbolji barsin igrac nije mogao da makne dalje od Bularuza, a ni ostali igraci nisu pokazali mnogo sto sta. Samo tri suta u okvir gola Hilarija, a od pocetka utakmice Celzi je nametnuo svoj tempo i mnogo se vise igralo na barsinoj polovini. Celzi je imao i mnogo vise prilika od barse. Samo da Seva nije promasio ono, bilo bi 2:0 100%. Bez obzira na sve, moras da priznas da je Celzi igrao bolje i da je pobeda sasvim zasluzena.
A stvarno mislim da te se ne tice koliko ja imam godina ni kako se ja ponasam. Ovo nije tema o meni vec o barsi. Ako te nerviram ja ili moji komentari nemoj da odgovaras na njih i resen problem. Necemo valjda da se svadjamo zbog gluposti.
o'sh da ti namecjem tvoje mishljenje?ZzZzZz:Pa i ovde isto!
Pojavi se jednom u 3 meseca i pocne da namece svoje misljenje svima!
Keeper:ih, ja nameshtam mishljenje.
Bas tako. Stvarno je to bila odlicna taktika. A najbolji potez je bio sto je stavio Bularuza da cuve ronaldinja.Walken:Utakmicu je dobio Murinjo odlicnom taktikom.... Branio se sa 11 igraca, a opet kao da je imao bar dva igraca vise u fazi napada....
JekaiGeorge:Nisi trebala da prestanes da ides na Tinejdzere. Sta te briga za nekog tamo, samo ga ignorisi i resen problem.
Oprosti mu, istina nekad ume da boli, a napad je uvek najbolja odbrana.
Nemamo oko cega da se raspravljamo rezultat govori sam za sebe. A hoce nece morace da prihvati cinjenicu da je velika barsa izgubila. Sto se pre pomiri sa tom cinjenicom to bolje.
pozz4you:-)
znachi ako postavimo na avatar grb tima za koji navijamo onda smo mi pacenici ili paljevine i da...o fudbalu nemamo pojma...fino! Ti si neki pametan deckoKeeper:fora je samo shto je 90% vas ovde tip malih popaljenika koji drkaju na grb dok se igra utakmica. toliko ste popaljeni da i na avatar stavljate grbove. o fudbalu nemate pojma. da nije tako, ja bih bio svaki dan ovde, a ne svaka tri meseca.

GRIZZLY:Ako si veliki navijac nekog tima normalno je da uzmes kao avatar grb tog tima...i drzi se cinjenica za ubuduce, nemoj da vrijedjas...mozes sve da nam objasnis i na kulturan nacin a ne da se oslobadjas ovdje negativne energije......a sad o cinjenicama!!!!
Poz Keeperu srecno protiv Reala danas.to je bila samo udica za prave przhenice. ne diskriminishem ljude po tome shta stavljaju na avatar, mada cje se ta diskriminacija u 80% sluchajeva pokazati ispravnom. ako si se ti osetio prozvanim u svemu ovome onda je to tvoj problem.GRIZZLY:znachi ako postavimo na avatar grb tima za koji navijamo onda smo mi pacenici ili paljevine i da...o fudbalu nemamo pojma...fino! Ti si neki pametan decko
Ako si veliki navijac nekog tima normalno je da uzmes kao avatar grb tog tima...i drzi se cinjenica za ubuduce, nemoj da vrijedjas...mozes sve da nam objasnis i na kulturan nacin a ne da se oslobadjas ovdje negativne energije......a sad o cinjenicama!!!!
hvala na manje vishe realnom opisu tekme, samo ne vidim gde je tu Barca nadigrana.grizzly:Barsa je nadigrana...imala je dvije dobre sanse Mesija(jednu glavom preko gola i druga kada je sa strane sutirao ili centrirao a Hilario sjajno odbranio) i jedan promaseni volej Zambrote....svi ostali sutevi Barse ili su bili u narucju Hilarija ili ih je izblokirala odbrana ili su otisli u reklame podaleko od gola.......
Dok na drugoj strani imamo smotanog Sevcenka u jednoj situaciji i pozrtvovanog Markesa...nekoliko praznih suteva u prvom poluvremenu i vrlo jakih startova od strane Barse; i konstantnu borbenost Celzija....u drugom poluvremenu odmah sjajan gol a zatim redjanje sansi svih napadaca Celzija ukljucujuci Esijena i Robena i mozemo zapamtiti jos jedan prosjecan slobodni udarac Ronaldinja koji nije odigrao ni za prelaznu s tim da Barsa igra taj ``leprsavi`` fudbal koji se oslanja na ``desetku`` Barse.....
Znaci jedna lijepa pobjeda koja je po sansama mogla biti samo ubjedljivija...znaci nije bilo potrebno slijetanje svemirskih brodova ;-)
a sto se tice revansa Celzi sigurno nece ici na X tako da cemo gledati jos jednu lijepu tekmu
poz i vise tolerancije ubuduce ;-)
........
......malo je takvih strastvenih navijaca........
ali trenutno nije tako jbg-a...Keeper nema potrebe za vredjanjem...samo opusteno svako ima neko svoje misljenje i tim za koji navija-i ne smatram to sto nisam gledao Chelsea da nisam neki navijac-tim se moze voleti i navijati za njega i bez odlaska na utakmicu ako ti finansijsko stanje tako nalaze...Poz...
.... ma zayebavam se, u redu je, vi ste navijachi Chelsea, sve to sam rekao da objasnim da se ne vezujem za klubove (osim za jedan) nego za fudbal.