fatalna zena ..

pomesali smo pojmove..sponzorusa..ili bilo kakve nakaze zenskog roda..izblajhane,utegnute, nadogradjene..bilo svojim ili tudjim parama, nemaju veze sa 'fatalnom zenom'...ne znam gde se pominje spoljasnjost...ali ok..ahhhh udarilo mi sunce u mali mozak..

?:
d1:
?:
d1:
?:
pa evo devilish je fatalna ali je zauzeta ima taj nadobudan stav savrshene cupi
e a koji je tvoj problem sa njom... :roll:

pa pise nervira me sto os da me bijesh smao izvoli
:lol:

interpunkcija sestro... 8)

ma jok... samo sam ljubopitljiv.... a to sto te nervira zato sto pise... ammmm... zao mi je.... pismena devojka :wink:

poz

odvratna je ali dobro daje ti pichku
preterujes i prelazis granicu dobrog ukusa....

u svakom slucaju ovakvi komentari vise govore o tvojoj malogradjanstini nego o nama...

nije zdravo da visebrines o njoj nego o sebi... neciju sliku o njoj neces moci da umazes ali neciju sliku o tebi si ovakvim komentarom bacila u blato...

no... niko te nije vukao za jezik....

uzivaj u zivotu... onakvom kakvog ga napravis... mi hocemo :wink:

majcheki:
jel ima sličnosti između ''fatalne žene'' i ''sponzoruše'', ne mogu baš da razdvojim ta dva pojma?
Fatalna zena je to po svojoj prirodi i obicno i nije toga svjesna, a sponzoruse se trude da budu primamljive i fatalne i jedino u cemu uspiju (ako uopse uspiju) je da budu fatalne po neciji dzep.

"Sta je ustvari fatalna zena? Ona kojoj niko ne moze da odoli na prvi pogled ili ona koja pomeri muski mozak na duge staze?
Fatalnost podrazumeva izazov u izgledu, ali se ne svodi na njega. Ili samo onda ako se u pojavi ogleda cela paleta njenih osecanja i misli. Ako je zenina produhovljenost toliko jaka da se probije na povrsinu.
Fatalna zena nije jeftino izazovna. Ona je savrsenstvo jednostavnosti. Ili, svi muskarci ce se sloziti, jednostavno savrsena."

Ja to shvatam na drugi nacin.Naprimer u nas zivot udju ljudi koji nam ga skroz promene.Promene nam planove,navike,zelje...i ti ljudi su fatalni za nas.Moze to da bude u pozitivnom smislu,da nas izvuku iz nekog bedaka,ili u negativnom da nas uvuku u neku propast.Kada muskarac sretne zenu u koju se zaljubi,i ta ljubav prema njoj promeni njegova dotadasnja shvatanja,njegove principe ona postaje fatalana za njega jer zivot mu krece u drugom pravcu.Bar ja to tako shvatam...mislim da to 'fatalno'nema veze sa nekom nedostiznom lepotom,zavodjenjem.

Koliko sam ja ovde puta govorio o toj fatalnosti,o toj posebnoj harizmi koju jedna zena nosi,a ovde nailazim na takve gluposti kao sto je sponzorstvo i slicno.
Fatalna zena jeste ona koja ima sasvim svoje principe,koja deluje neosvojivo,koja deluje kao nedostizna,kao gore medju zvezdama,koja je pre svega SVOJA !!!!!!

A koja se od prosecnih fleksibilnih devojaka jos usudjuje da ima svoje neprikosnovene stavove kada im je mnogo lakse da zadovoljavaju svoje trenutne potrebe nego da prate svoj instinkt i same sebe do samog kraja?

Ja hocu tu Fatalnu,tu koja deluje nedostizno,jer barem takve devojke nisu povodljive i imaju svoj KARKTER (zaboravljena rec),i prosto uklopiti svoj svet sa njenim.

Fatalna zena!Zna sta hoce u zivotu,drzi se licnih principa,mudro vrti muskarce oko malog prsta/intelektualno ne finansiski/,brine o svom zdravlju i spoljasnosti ali je akcenat na umnom!Fatalna zena za sobom ostavlja/osim dobrog parfema/muskarca da razmislja o njenim recima i delima,danju i nocu,u snu i na javi.Fatalna zena lepo izgleda jer iz nje izbija nesto nesvakidasnje i prirodno lepo,ima originalan stil i ne pada na najnoviju modu.Fatalna zena je svesna kad za sobom ostavi trag i nije drska niti uobrazena jer je sigurna u sebe.Fatalna zena nije u svemu savrsena ali ima nesto u svojoj harizmi sto ne ostavlja muskarce ravnodusnim ali ne na prvi/vizuelni/pogled,vec na drugu i trecu loptu,sto znaci mozda vas na ulici nece privuci odmah jer nema slikonske sise i usta ali ima nesto po cemu cete je pamtiti celog zivota i kad nije sa vama silno ce vam nedostajati.

blizance:
Fatalna zena!Zna sta hoce u zivotu,drzi se licnih principa,mudro vrti muskarce oko malog prsta/intelektualno ne finansiski/,brine o svom zdravlju i spoljasnosti ali je akcenat na umnom!Fatalna zena za sobom ostavlja/osim dobrog parfema/muskarca da razmislja o njenim recima i delima,danju i nocu,u snu i na javi.Fatalna zena lepo izgleda jer iz nje izbija nesto nesvakidasnje i prirodno lepo,ima originalan stil i ne pada na najnoviju modu.Fatalna zena je svesna kad za sobom ostavi trag i nije drska niti uobrazena jer je sigurna u sebe.Fatalna zena nije u svemu savrsena ali ima nesto u svojoj harizmi sto ne ostavlja muskarce ravnodusnim ali ne na prvi/vizuelni/pogled,vec na drugu i trecu loptu,sto znaci mozda vas na ulici nece privuci odmah jer nema slikonske sise i usta ali ima nesto po cemu cete je pamtiti celog zivota i kad nije sa vama silno ce vam nedostajati.

Sve tacno,ali kada se zaljubi,onda drzi do onoga sto je Njeno.

U svakom slucaju, postoji jedno pravilo - u zivotu muskarca moze postojati samo jedna takva zena.
Jel', kad jednom fatalno najæbes...onda ti sve postane jasno :mrgreen:

A definicija iste (grubo govoreci) je da je to zena koja je sposobna da svoju "djavolju" stvarnost sakrije ispod "andjeoske" aore.
Da da, znam da je svaka takva :lol:
Ali sto je veca razlika izmedju te dvije krajnosti, i sto je veca razlika izmedju njenog realnog ponasanja i vizije sebe koju je u stanju stvoriti u partnerovoj glavi - to je zena "fatalnija".

ps:
Kalimero je u pravu kad kaze da to na kraju mora zavrsiti lose na neki nacin.
Mentalni sklop im je jednostavno logicki neodrziv...
pps:)
Meni su pale na pamet Mata Hari i Merilin Monro.

Back