majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
jel ima sličnosti između ''fatalne žene'' i ''sponzoruše'', ne mogu baš da razdvojim ta dva pojma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:e a koji je tvoj problem sa njom...?:pa evo devilish je fatalna ali je zauzeta ima taj nadobudan stav savrshene cupi![]()
?:d1:e a koji je tvoj problem sa njom...?:pa evo devilish je fatalna ali je zauzeta ima taj nadobudan stav savrshene cupi![]()
pa pise nervira me sto os da me bijesh smao izvoli
d1:?:d1:e a koji je tvoj problem sa njom...?:pa evo devilish je fatalna ali je zauzeta ima taj nadobudan stav savrshene cupi![]()
pa pise nervira me sto os da me bijesh smao izvoli![]()
interpunkcija sestro... 8)
ma jok... samo sam ljubopitljiv.... a to sto te nervira zato sto pise... ammmm... zao mi je.... pismena devojka :wink:
poz
preterujes i prelazis granicu dobrog ukusa....?:d1:?:d1:e a koji je tvoj problem sa njom...?:pa evo devilish je fatalna ali je zauzeta ima taj nadobudan stav savrshene cupi![]()
pa pise nervira me sto os da me bijesh smao izvoli![]()
interpunkcija sestro... 8)
ma jok... samo sam ljubopitljiv.... a to sto te nervira zato sto pise... ammmm... zao mi je.... pismena devojka :wink:
poz
odvratna je ali dobro daje ti pichku
Fatalna zena je to po svojoj prirodi i obicno i nije toga svjesna, a sponzoruse se trude da budu primamljive i fatalne i jedino u cemu uspiju (ako uopse uspiju) je da budu fatalne po neciji dzep.majcheki:jel ima sličnosti između ''fatalne žene'' i ''sponzoruše'', ne mogu baš da razdvojim ta dva pojma?
?:pa evo devilish je fatalna ali je zauzeta ima taj nadobudan stav savrshene cupi
blizance:Fatalna zena!Zna sta hoce u zivotu,drzi se licnih principa,mudro vrti muskarce oko malog prsta/intelektualno ne finansiski/,brine o svom zdravlju i spoljasnosti ali je akcenat na umnom!Fatalna zena za sobom ostavlja/osim dobrog parfema/muskarca da razmislja o njenim recima i delima,danju i nocu,u snu i na javi.Fatalna zena lepo izgleda jer iz nje izbija nesto nesvakidasnje i prirodno lepo,ima originalan stil i ne pada na najnoviju modu.Fatalna zena je svesna kad za sobom ostavi trag i nije drska niti uobrazena jer je sigurna u sebe.Fatalna zena nije u svemu savrsena ali ima nesto u svojoj harizmi sto ne ostavlja muskarce ravnodusnim ali ne na prvi/vizuelni/pogled,vec na drugu i trecu loptu,sto znaci mozda vas na ulici nece privuci odmah jer nema slikonske sise i usta ali ima nesto po cemu cete je pamtiti celog zivota i kad nije sa vama silno ce vam nedostajati.
to su one sto sjebavaju muskarce.. zacaraju ih i onda ih upropaste.. i onda oni sve propiju, postanu klosari i vuku se po kontejnerima