Fašizam u EU proklamovan preko fudbala

Moguce da nisi, ali nisi ni neko ko je imun na spoljne uticaje i kolektivnu mrznju... Kada bi se nasao u gomili koja arlauce, verujem da bi otpoceo sa pevanjem...Moje misljenje na osnovu ovog kratkog razgovora..
Јаој молим те... Сада је неко тамо наиван, заведен и натеран да крене да виче "убиј Србина"...

Докле може да иде оправдавање шовинизма и мржња према Србима?

Kolega, to na šta ti aludiraš je bolesno, pošto je sasvim poznato svima koje interesuje da su ustaše koljači, kao i šiptari, a da su švabe masovne ubice i genocidni narod....možete da branite štahoćete, ali je sve poznato....
Očigledno da glupi ljudi nikad ne nauče iz svojih greški, da li stvarno mislite da bi sada prošli kao u dva rata bez uništanja? Ja ne verujem, današnji srbi vas ne bi pustili do blajburga....
Ako su ustase krvnici ubijali, ne moze danasnji Hrvat biti krivac, niti je danasnji siptar krivac za zlocine UCK, niti si ti kriv za streljanja u Srebrenici recimo....
Nadam se da vidis razliku izmenju mene i tebe....Ti sve stavljas u isti kos, a izricito ne zelis da se to radi tvojoj naciji, dok ja prema svima gledam istim ocima... Svuda postoje dobri ljudi i vi koji ste ubedjeni bez trunke sumnje da ste na strani pravde..

Јаој молим те... Сада је неко тамо наиван, заведен и натеран да крене да више "убиј Србина"...

Докле може да иде оправдавање шовинизма и мржња према Србима?
Nema opravdanja, ni slucajno, to opravdavaju oni koji ne vide da i medju nama postoje isti...

Koliko je sada jasnije da EU forsira fašizam? Ko je organizovao ustaše i šiptare da skandiraju "Ubij Srbina"?
Pa nemačka nacipartija....sa malo evra lože glupe šiptare, ustaše i četnike.

Medju srpske navijače ušao četnik i pljuje po crncima i niko od srba ne reaguje, samo fašistički fotograf...jeftini srpski ustašoidi...

Осмишљена је цела ствар

Moguce da nisi, ali nisi ni neko ko je imun na spoljne uticaje i kolektivnu mrznju... Kada bi se nasao u gomili koja arlauce, verujem da bi otpoceo sa pevanjem...Moje misljenje na osnovu ovog kratkog razgovora..

Ako su ustase krvnici ubijali, ne moze danasnji Hrvat biti krivac, niti je danasnji siptar krivac za zlocine UCK, niti si ti kriv za streljanja u Srebrenici recimo....
Nadam se da vidis razliku izmenju mene i tebe....Ti sve stavljas u isti kos, a izricito ne zelis da se to radi tvojoj naciji, dok ja prema svima gledam istim ocima... Svuda postoje dobri ljudi i vi koji ste ubedjeni bez trunke sumnje da ste na strani pravde..
osim, da se dogovoris sa svojom logikom....ni da troluješ ne znaš...

Чекај, молим те. Ти су пре неколико тренутака написао да смо ми сви иста говнa.
Tako se to kaze, mogu i sad da ponovim, ista smo mi gomna(pevamo iste pesme jedni drugima)...Ali sam dodao, a mogu i sad da dodam, ako treba, mada racunam da se to podrazumeva, da postoji pregrst dobrih ljudi na Balkanu i da je daleko od toga da su svi isti.. To je valjda jasno? Mnogi ljudi ne vole sto se to peva... A najmanje vole oni koji vide pokretace mrznje u svojim redovima...

Итекако може и треба, јер ндх2 баштини ндх1

Tako se to kaze, mogu i sad da ponovim, ista smo mi gomna(pevamo iste pesme jedni drugima)...Ali sam dodao, a mogu i sad da dodam, ako treba, mada racunam da se to podrazumeva, da postoji pregrst dobrih ljudi na Balkanu i da je daleko od toga da su svi isti.. To je valjda jasno? Mnogi ljudi ne vole sto se to peva... A najmanje vole oni koji vide pokretace mrznje u svojim redovima...
Та прича "ми смо исти" код мене не пролази. Ми нисмо исти и никада нећемо бити.

Та прича "ми смо исти" код мене не пролази. Ми нисмо исти и никада нећемо бити.
Ma svi su ljudi na svetu razliciti, a kamoli narodi, moze tako? :mrgreen:
Ne trazi takve glupave nelogicnosti, jer uvak kada kazes "mi" moze da se nadje nelogicnost...
Svi su ljudi razliciti, dakle, ne postoji ista jedinka, a sad pored te cinjenice ide sledeca: Kod nas na stadionima se peva, ubi hrvata da siptar nema brata, ubi zakolji da siptar ne postoji, ko ne skace taj je siptar, ustaske icke, siptarske icke, noz zica srebrenica itd.. E sad ti uklapaj te dve cinjenice u svoju logiku...Koliko ima onih koji pevaju i koji bi pevali, pa ih prebroj, pa mi na kraju kazi da nisu svi, a da u slucaju hrvata jesu svi i ostale gluposti...

Ma svi su ljudi na svetu razliciti, a kamoli narodi, moze tako? :mrgreen:
Ne trazi takve glupave nelogicnosti, jer uvak kada kazes "mi" moze da se nadje nelogicnost...
Svi su ljudi razliciti, dakle, ne postoji ista jedinka, a sad pored te cinjenice ide sledeca: Kod nas na stadionima se peva, ubi hrvata da siptar nema brata, ubi zakolji da siptar ne postoji, ko ne skace taj je siptar, ustaske icke, siptarske icke, noz zica srebrenica itd.. E sad ti uklapaj te dve cinjenice u svoju logiku...Koliko ima onih koji pevaju i koji bi pevali, pa ih prebroj, pa mi na kraju kazi da nisu svi, a da u slucaju hrvata jesu svi i ostale gluposti...
Текстови су ти све дужи и дужи, али је њихова вредност све мања и мања.

Ја нисам исто што и они. Нико у Србији није исто што и они.

Друга ствар: овде неко по налогу, када Хрвати или Шиптари направе изгред, крене да прави слична срања. Тако су напали неки аутобус, након што су нападнути ватерполисти Звезде у Сплиту. Као да постоји равнотежа. Е па ми нисмо у равнотежи и немој нас да стављаш у исти кош са њима.

Текстови су ти све дужи и дужи, али је њихова вредност све мања и мања.

Ја нисам исто што и они. Нико у Србији није исто што и они.
Ne znam koga bre ti uopste uporedjujes? Nije niko u Srbiji isti kao ustase koljaci u logorima, jedino oni koji su klali u ratovima...Oni mogu biti isti...Kao sto ljudi u Srbiji nisu isti sa tim koljacima, nisu ni ljudi u Hrvatskoj isti sa tim koljacima,... Oni Hrvati koji pevaju su isti sa onim nasima koji pevaju slicne pesme...Valjda u tome mozemo da se slozimo? Ili imas neko opravdanje?

Ne znam koga bre ti uopste uporedjujes? Nije niko u Srbiji isti kao ustase koljaci u logorima, jedino oni koji su klali u ratovima...Oni mogu biti isti...Kao sto ljudi u Srbiji nisu isti sa tim koljacima, nisu ni ljudi u Hrvatskoj isti sa tim koljacima,... Oni Hrvati koji pevaju su isti sa onim nasima koji pevaju slicne pesme...Valjda u tome mozemo da se slozimo? Ili imas neko opravdanje?
Не.

Овде пева цео стадион, на утакмици где нема Срба.

То је болест.

Друже

утакмица Албанија - Хрватска. Цео стадион пева. Нема Срба. Европско првенство. ЕУ.

Немој више да се трудиш. Не иде ти.
Nas pun stadion u centru Beograda, takva skandiranja celu utakmicu...Jugoslavija protiv Hrvata takodje.... Ma gotovo uvek, a pocelo je bogami jos pre raspada zemlje... I sta kazes na kraju,razlika je u tome sto je ovo u Nemackoj? :hahaha: ... E ova ti je dobra... Znaci u Nemackojkad divljaci pevaj, to onda nema dalje...Upravu si...Ne mogu vise da raspravljam...

Nas pun stadion u centru Beograda, takva skandiranja celu utakmicu...Jugoslavija protiv Hrvata takodje.... Ma gotovo uvek, a pocelo je bogami jos pre raspada zemlje... I sta kazes na kraju,razlika je u tome sto je ovo u Nemackoj? :hahaha: ... E ova ti je dobra... Znaci u Nemackojkad divljaci pevaj, to onda nema dalje...Upravu si...Ne mogu vise da raspravljam...
Пишеш против себе.

Ми нисмо исто што и они.

Back