Fašizam u EU proklamovan preko fudbala

Значи грижа савести...

Видиш, ја нисам никада то викао на утакмици.
Pa dobro ti to relativizujes i dan danas, to je mnogo gore... Ja sam se promenio na bolje..
A i ne verujem da nikad nisi vikao, ako si nekada bio na utakmici, to zvuci neverovatno.... Ja ne znam nikoga ko nikada nije viknuo pogrdnu pesmu u masi protiv Hrvata ili Siptara... Mozda samo keve...

Pa dobro ti to relativizujes i dan danas, to je mnogo gore... Ja sam se promenio na bolje..
A i ne verujem da nikad nisi vikao, ako si nekada bio na utakmici, to zvuci neverovatno.... Ja ne znam nikoga ko nikada nije viknuo pogrdnu pesmu u masi protiv Hrvata ili Siptara... Mozda samo keve...
Ја никада нисам јавно викао "убиј Шиптара" или "убиј Хрвата".

Зато сам ти и рекао да ја нисам они и да ме нико не изједначава са овима који урлају, а не треба изједначавати на наше навијаче, јер овде нико не урла на неког ко није ту.

Био сам на утакмици и није било потребе да вичем. Зашто? Зато што ја нисам зрно песка у пустињи. Ја се директно супротстављам свима, па и њима.

@kiriku1

Зашто бих на утакмици Партизан - Барселона викао "убиј Шиптара"? Зашто бих на утакмици Партизан - ПАО викао "убиј Хрвата"?

Друга ствар, ја сам се бавио активно спортом и нисам био ослобођен од физичког, да бих имао фрустрације, попут људи који су викали "убиј Србина".

Они и ја нисмо исто, а ја сваки проблем решавам 1:1.

РТС је требало да прекине пренос ове утакмице.

Колико ненормалан мораш да будеш да певаш "Убиј Србина" на утакмици која нема везе са Србијом?

Шта ће ФСС да предузме?
ma mogu da nam se napasu zivana ...nek pevaju dileje...ko peva zlo ne misli :lol:

Prema članu 31(4) UEFA Disciplinskih pravila, ova istraga ima za cilj da istraži ozbiljne optužbe koje su se odnosile na ponašanje navijača tokom meča.

-U skladu sa članom 31(4) UEFA Disciplinskih pravila, danas je imenovan UEFA Inspektor za etiku i disciplinu radi sprovođenja istrage o mogućem rasističkom i/ili diskriminatornom ponašanju navijača koje se navodno dogodilo tokom utakmice grupne faze UEFA Evropskog prvenstva 2024 između predstavničkih timova Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Fudbalskog saveza Albanije (FSHF), odigrane 19. juna 2024. godine u Hamburgu, Nemačka - stoji u objavi UEFA.

Pored toga, UEFA je takođe pokrenula istragu u vezi sa navodno neprimerenim ponašanjem igrača Albanske fudbalske asocijacije, Mirlita Dakua, tokom iste utakmice. Detalji o oba slučaja biće dostupni kako istraga bude napredovala.

Ovaj razvoj dolazi u kontekstu nastavka UEFA EURO 2024, gde UEFA ističe svoju posvećenost borbi protiv svih oblika neprihvatljivog ponašanja kako bi se očuvala integritet i inkluzivnost evropskog fudbala.

Ја никада нисам јавно викао "убиј Шиптара" или "убиј Хрвата".

Зато сам ти и рекао да ја нисам они и да ме нико не изједначава са овима који урлају, а не треба изједначавати на наше навијаче, јер овде нико не урла на неког ко није ту.

Био сам на утакмици и није било потребе да вичем. Зашто? Зато што ја нисам зрно песка у пустињи. Ја се директно супротстављам свима, па и њима.
Ti nisi, bravo... Ima i Hrvata koji nisu nikad vikali ubi Srbina... Ali oni koji vicu i na jednoj i na drugoj strani, ista su gomna... Vazi?

@kiriku1

Зашто бих на утакмици Партизан - Барселона викао "убиј Шиптара"? Зашто бих на утакмици Партизан - ПАО викао "убиј Хрвата"?

Друга ствар, ја сам се бавио активно спортом и нисам био ослобођен од физичког, да бих имао фрустрације, попут људи који су викали "убиј Србина".

Они и ја нисмо исто, а ја сваки проблем решавам 1:1.
Celaj ti nikada nisi ni cuo da nasi navijaci pevaju pogrdno za Siptare i Hrvate ?😂

Vidite kako nastaje mrznja...To su ljudi koji su ubedjeno bez trunke sumnje da su na strani pravde...Oni se smatraju ugrozenima, misle da nesto brane, oni misle da trpe i da se bore protiv nekakvog zla... Dakle, oni su najnopasniji u doba ratova, oni drze ledja zlodelima ili cesto sami ucestvuju u njima kada se za to stvore uslovi.. Naravno sve braneci pravdu...

Baš lepo što se slažete da je mržnja kada se buniš zbog pozivanja na ubijanje Srba, ne nego da čekamo da nas opet koljete?
Nemci ponavljaju proksi rat protiv Srbije iz 91. godine i plaćaju jadnike da to kao ublaže....."možda vi Srbi grežite, možda niste u pravu....možda i nismo....ali mi vas nismo klali nespremne, kao vi našu nejač....naoružani od engleza i nemaca i uz njihovu pomoć...

Ybt, ovo ne znaš šta je gore. Dali idiotska tema ili komentari drugosrbijanaca kojima se patka diže na ustaške pesme. Koliko moraš da budeš nenormalan pa da pravdaš urlanje "Ubij Srbina" na utakmici koja veze nema sa Srbima i Srbijom!!??
Stvarno strasno....Opravdavaju oni koji su to pevali, kao i oni koji pevaju ubi zakolji da Hrvat ne postoji, ubi Hrvata da siptar nema brata, noz, zica Srebrenica i slicno... Sve su to ista gomna...

Ne razumem kako neko može da brani poziv na ubijanje Srba, svih srba, bilo kog srbina.....kojim to mozgom se brani?
Mada još manje razumem ubice žena i dece pošto su nesposobni da kolju muškarce...pa posle kmeče kako su Srbi krivi što su ih navatali dok kolju decu, žene i starce....to su ljudi od kojih je svakom normalnom muka....

Baš lepo što se slažete da je mržnja kada se buniš zbog pozivanja na ubijanje Srba, ne nego da čekamo da nas opet koljete?
Nemci ponavljaju proksi rat protiv Srbije iz 91. godine i plaćaju jadnike da to kao ublaže....."možda vi Srbi grežite, možda niste u pravu....možda i nismo....ali mi vas nismo klali nespremne, kao vi našu nejač....naoružani od engleza i nemaca i uz njihovu pomoć...
Drugari, ali zasto stalno izvrcete reci, saberite se 😂... Gomana ima i na nasoj i na njihovoj strani...Ako kazemo da ima na nasoj to nikako ne znaci da nema na njihovoj, naprotiv...

Celaj ti nikada nisi ni cuo da nasi navijaci pevaju pogrdno za Siptare i Hrvate ?😂
Немој да се смејеш. Наравно да сам чуо, али ја то не радим, а наши навијачи не вичу "убиј усташу" на мечу против Марока или Зеленортских острва.

Не можеш нас изједначити, никада.

Немој да се смејеш. Наравно да сам чуо, али ја то не радим, а наши навијачи не вичу "убиј усташу" на мечу против Марока или Зеленортских острва.

Не можеш нас изједначити, никада.
Ubij ustasu nije pevljivo pa se zato ne vice... Vice se Ubij zakolji da Hrvat ne postoji, Ubij Hrvata na siptar nema brata, Ustaske icke, siptarske icke, ko ne skace taj je siptar, noz, zica Srebrenica... Itd... Ubih ustasu ne moze da se vice , nine pevljivo alo!!! Pa peva se to i na utakmicama lokalnim, recimo u mom malom gradu, ne mora da bude samo fudbal u pitanju.. To su pesme koje jednostavno zna omladina i cesto se pevaju na tako nekim skupovima, pogotovo sportskim dogadjanjima....Ja zaista ne znam nikog ko nije pevao makar neku od gore nabrojanih...U nizim razredima se ipak cesce peva ustaske icke, ili siptarske icke, ili ko ne skace taj je siptar... Ali pitaj recimo nekog petaka u osnovnoj skoli da li su to oni nekada pevali...

Back