Farmaceutska mafija i SZO sektaši

Entoni Fauči je upravo na saslušanju izjavio da nikada nisu ni postojali naučni dokazi da maske ili socijalna distanca sprečavaju širenje Covida. Neka vide ovo svi obmanjivači iz "struke" tj. šarlatani I prevaranti koji su terorisali ovaj narod!
GO70runXsAEOOti
Treba da im naplatimo sa kamatom svo ono maltretiranje, ja sam i tada kao i vecina nas ovde znalo da je to tako i da je to eksperiment i trovachina naroda.
Secam se kad je pocelo i kad sam komentarisao zeni ...ma to je eksperiment sta se plasis....

Na ovom forumu o jebarniku moze da se diskutuje a kada su ozbiljne teme u pitanju onda se nailazi na podsmevanje i omalovazavanje sagovornika....ozbiljno razmisljam da odem zauvek sa ovog foruma.
Ja kad nešto ne znam i nisam sasvim uverena u to pitam stručnjake koji su za tu oblast, a ne tražim info na tik toku, tviteru i yt. Za vakcine sam pitala svoje rođeno dete, koje je farmaceut i dipl. hemičar i svog sestrića koji je doktorirao hemiju, nisam tražila mišljenje forumaša. Nikoga ko misli suprotno ne omalovažavam, ali volim da istaknem da prestanete da slušate razne budale po društvenim mrežama, radi se o vašem zdravlju i zdravlju vaše dece. Ovo je samo drugarski savet, nikakva provokacija niti omalovažavanje.

Ja kad nešto ne znam i nisam sasvim uverena u to pitam stručnjake koji su za tu oblast, a ne tražim info na tik toku, tviteru i yt. Za vakcine sam pitala svoje rođeno dete, koje je farmaceut i dipl. hemičar i svog sestrića koji je doktorirao hemiju, nisam tražila mišljenje forumaša. Nikoga ko misli suprotno ne omalovažavam, ali volim da istaknem da prestanete da slušate razne budale po društvenim mrežama, radi se o vašem zdravlju i zdravlju vaše dece. Ovo je samo drugarski savet, nikakva provokacija niti omalovažavanje.
I ja sam pitao diplomiranog toksiloga , sa 3 specijalizacije završene u nemačkoj
Radi za VMA .
Kaže mi da ne može da ide preko svoje struke i onoga za šta se školovala ceo život
Ali da je u jedno sigurna ! Da ovi naši pojma nemaju o čemu se radi !
To je bilo tada u vreme histerije , dok sad istina počinje da izlazi na videlo
Ima jedan divan sudija i pokazatelj svega .
To je vreme !
Masa je dokoza da je smrtnost veća kod vakcine populacije nego kod nevakcinisane
Broj smrtnih slučajeva na respiratoru je enorman ( kao legalizovano ubistvo)
Mislim da je sva ta histerija imala sasvim drugu svrhu i da je to bio čist politički bioinženjering da se vidi dokle se moglo iči sa masama

I ja sam pitao diplomiranog toksiloga , sa 3 specijalizacije završene u nemačkoj
Radi za VMA .
Kaže mi da ne može da ide preko svoje struke i onoga za šta se školovala ceo život
Ali da je u jedno sigurna ! Da ovi naši pojma nemaju o čemu se radi !
To je bilo tada u vreme histerije , dok sad istina počinje da izlazi na videlo
Ima jedan divan sudija i pokazatelj svega .
To je vreme !
Masa je dokoza da je smrtnost veća kod vakcine populacije nego kod nevakcinisane
Broj smrtnih slučajeva na respiratoru je enorman ( kao legalizovano ubistvo)
Mislim da je sva ta histerija imala sasvim drugu svrhu i da je to bio čist politički bioinženjering da se vidi dokle se moglo iči sa masama
Mene je više interesovao sastav tih vakcina pa sam od njih dobila objašnjenje i preporuku koju vakcinu da primim, koja je najmanje opasna, tako sam i uradila.

Mene je više interesovao sastav tih vakcina pa sam od njih dobila objašnjenje i preporuku koju vakcinu da primim, koja je najmanje opasna, tako sam i uradila.
Изузетно занимљива формулација, вакцина „која је најмање опасна” и то је изречено од особа којима безрезервно вјерујеш. Да поновим – која је најмање опасна. Ринг а бел?

Изузетно занимљива формулација, вакцина „која је најмање опасна” и то је изречено од особа којима безрезервно вјерујеш. Да поновим – која је најмање опасна. Ринг а бел?
Pa naravno da sam bila svesna da tek proizvedena i nedovoljno ispitana vakcina ne može biti idealna, tako da sam između dva zla, birala manje... uz pomoć onih kojima je hemija posao.

Pa naravno da sam bila svesna da tek proizvedena i nedovoljno ispitana vakcina ne može biti idealna, tako da sam između dva zla, birala manje... uz pomoć onih kojima je hemija posao.
Одлично. А кад ти, рецимо, у кафани понуде млако, устајало пиво и прокисло вино, шта изабереш? :mrgreen:

One strucnjake sto ubijaju babe po tim prokletim bolnicama , znam ja to dobro.....jedna baka imala malo duzi jezik kad bila korona i sta su uradili skinuli je bukvalno golu i bacali je tamo negde da se smrzne i umre.

A odakle oni znaju kakav je sastav neke konkretne vakcine?

Back