Farmaceutska mafija i SZO sektaši

Živi se duže jer je Demokratija a ne Monarhija ili Feudalizam.

Naime ranije se više ratovalo pa se zato kraće živelo.

Naravno, medicina jeste napredovala u poslednjih 100 godina zahvaljujući elektronici.
Danas umeju da detektuju lakše al ne umeju da izleče.
Са свим статистикама човјек мора бити јако опрезан и прво детаљено испитати изворне податке јер статистика све чешће у модерном свијету служи да замагли ствар и то на „стручан” начин. Колико је савремена медицина продужила живот није баш тако очигледно како се може учинити у први мах ако се и та ствар детаљно не испита. Ево примјер:
– На 10 беба које се роде, чак 5 их умре прије напуњене прве године живота, а осталих 5 доживи 100 година (бирам округле бројке због јаснијег рачуна). Ту је стопа смртности беба јако велика (50%), али просјек живота је 50 година.
– На 10 беба ниједна не умре као дијете, све одрасту али доживе свега 50 година. Просјек је опет 50 година као и у горњем примјеру, али је ситуација потпуно различита, иако је просјечна дужина живота иста.

Тешко је то изговорити, понекад звучи јако сурово и бездушно, али медицина помаже појединцу, али по свој прилици чини медвјеђу услугу човјечанству у цјелини. Наиме, оно што би природа својом суровом селекцијом одбацила, медицина одржи у животу и тако омогући размножавање и појединаца који преносе на своје потомке „метиљаве гене” док у природној селекцији опстају и размножавају се само најздравији појединци.

Да не буде никакве забуне, наравно да не заговарам укидање медицине и наравно да нисам нехуман, само овако оштрим ријечима подстичем на размишљање. Све више се, као човјечанство, утапамо у безлично стадо и буђење критичке мисли је једино спасоносно свјетло.
 
Ja bome krkam bela luka u svakom obroku.
Čak baš volim da napravim dresing sa belim lukom, maslinovim uljem i origanom.
Uz sve ga jedem.

dodaj i limun na to, a može i bilo koje drugo ulje, ako nemaš pare...i peršun suvi obavezno~!
mmmm! njam njam njam!

Živi se duže jer je Demokratija a ne Monarhija ili Feudalizam.
Naime ranije se više ratovalo pa se zato kraće živelo.
Naravno, medicina jeste napredovala u poslednjih 100 godina zahvaljujući elektronici.
Danas umeju da detektuju lakše al ne umeju da izleče.

med i polen su iz raja izašli!
 
...


Na više tema se provlači ova priča pa je red da stane u jednu...
Odavno se prica o tome samo retko kad te sumnje i optuzbe dobiju epilog...

Evo primera kad se doslo do epiloga:

Djeca su rođena deformirana. Bila je to jedna od najvećih sramota farmacije ikad​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2511989.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m


Ej...
80 000 dece ubilo i 20 000 uinvalidilo...:eek::eek::eek:

A to je samo jedan lek...da ne pricamo o koroni i xy procedura lecenja i fejkcinaciji...i tu cemo verovatno cekati kao i ovde 50 godina da saznamo istinu...


...
Mogao si i neki medicinski izvor:
https://www.news-medical.net/health/History-of-Thalidomide.aspx

"Талидомид и урођене мутације Шездесетих година двадесетог века, два медицинска професионалца; Др Видукинд Лензе и др Вилијам Мекбрајд су приметили повезаност између употребе талидомида код трудница и урођених малформација. Након објављивања, ови налази су додатно подржани са неколико случајева широм света са пријављеним 10.000 деце за које се сматра да су рођена са фокомелијом. Као последица тога, талидомид је уклоњен са тржишта у већини земаља 1961. године, а неки су и даље нудили лекове неколико година касније. У свим случајевима пацијената, примећен је низ абнормалности укључујући: Фокомелију - урођени деформитет при чему су руке и стопала везани за дечје труп, одсутни или су у великој мери неразвијени; Изобличења уха; Очне абнормалности; Фацијалне парализе; Оштећење унутрашњих органа; Конгенитална болест срца. Поред ових абнормалности, дошло је и до повећања броја побачаја пријављених од стране жена у истом временском периоду. Због чињенице да америчка администрација за храну и лекове није одобрила или лиценцирала употребу талидомида, у Америци нису пријављени урођени инвалиди. Френсис Келси је заслужна за избегавање трагедије јер је била забринута за импликације које би лек могао имати на труднице и укупну безбедност лека због инцидената периферне неуропатије. Као одговор на трагедију талидомида, фармацеутска индустрија је предузела велике кораке да повећа ригорозност тестирања пре увођења нових лекова на тржиште. Конкретно, уведен је скуп захтева за сва испитивања на лекове како би се истражила потенцијална развојна токсичност."
 
Zaborave da umru... ☺

...
Ja sam zadivljen poslusnoscu i nadom koju imaju prema zdravstvenom sistemu , cak i kad ih hladno odhebu ....ali daj sta das...a i telo je stvarno savrseni mehanizam u globalu...a i ocuvali su telo radom od 7 do 15h, to je divota raditi do penzije u tom radnom vremenu...cim stignes kuci sa posla imas slobodno vreme, a ovako ni trt ni mrt...
 
Ja sam zadivljen poslusnoscu i nadom koju imaju prema zdravstvenom sistemu , cak i kad ih hladno odhebu ....ali daj sta das...a i telo je stvarno savrseni mehanizam u globalu...a i ocuvali su telo radom od 7 do 15h, to je divota raditi do penzije u tom radnom vremenu...cim stignes kuci sa posla imas slobodno vreme, a ovako ni trt ni mrt...

Pri tome u NWO Covid+fejkcinacija projektovanom masovnom ubistvu su ih pokosili...najstrasnije...
Upravo najvise kategoriju starih i bolesnih

NWO eugenicari fašisti...su ritualni pomor starih napravili

Sa svim onim zabranama kretanja (a što je jedino sto odrzava zdravlje i zivot starih...) i svim pogresnim metodama lecenja, respiratorima, fejkcinacijom i sl.
Su satrli stare ljude...


...
 
1699993818354.pngGrafikon umrlih sportista
 
Evo šta kaže i zvanični izveštaj:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9039296/

"Извештаји о фармаковигиланси, надзор здравственог система и студије случаја и друге објављене студије сугеришу повезаност између вакцинације против САРС-ЦоВ-2 и миокардитиса и перикардитиса у општој популацији (Хусби ет ал., 2021). Вакцине против ЦОВИД-а могу повећати упалу на ендотелу уз пратећу инфилтрацију Т ћелија срчаног мишића и могу представљати повећану тромбозу, кардиомиопатију и друге васкуларне догађаје након вакцинације код спортиста (Даниелс ет ал., 2021; Грунди, 2021). Однос између вакцина против ЦОВИД-а и повећаног ризика од миокардитиса недавно су се бавили Центри за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) у изјави о потенцијалној вези између БНТ162б2 и мРНА-1273 ЦОВИД вакцина и миокардитиса и перикардитиса (Превенција ЦфДЦа, 2021). Истраживачи у Израелу су известили да је вакцинација повећала 42-дневни ризик од миокардитиса за фактор од 3,24 [95% интервал поверења (ЦИ), 1,55–12,44] у поређењу са ризиком код невакцинисаних особа; догађаји који су углавном били концентрисани међу младим пацијентима мушког пола (Барда ет ал., 2021). Поред миокардитиса, који има тенденцију да се брзо развија код млађих пацијената, углавном након друге вакцинације, перикардитис се такође примећује након вакцинације против ЦОВИД-19 и има тенденцију да утиче на старије пацијенте касније, након прве или друге дозе (Диаз ет ал., 2021). Недавно је Цадегиани (2022) изнео теорију да је „хиперкатехолинергично“ стање, као што се види у спорту и током тренинга, кључни покретач срчаних компликација које доводе до изненадне смрти код спортиста са вероватно неоткривеним миокардитисом/перикардитисом."
Zvanični grafikon:
1700086242501.png
 
https://www.researchgate.net/public...epidemiological_anatomopathological_molecular

"Апстрактна позадина: Миокардитис изазван мРНА САРС-ЦоВ-2 вакцинама је добро документована компликација примећена код младих мушкараца, док је пријављено повећање инциденце изненадних смрти међу спортистима и захтева даље истраживање. Миокардитис је главни узрок изненадне смрти код младих мушких спортиста. Озбиљност и импликације ових критичних тешких штетних ефеката захтевају детаљну анализу са циљем да се разјасне кључни механизми који покрећу ове догађаје. Методе: Да се кроз преглед литературе покаже да ли постоји основа за хипотезу да су катехоламини, у некој врсти 'хиперкатехолинергичног стања', кључни покретач миокардитиса изазваног мРНА САРС-ЦоВ-2 вакцинама и потенцијалних изненадних смрти . Резултати: Образложење и подаци који подржавају хипотезу укључују: 1. Миокардитис изазван мРНА ЦОВИД-19 вакцином посебно погађа младе мушкарце, и, иако такође може бити присутан код инфекције ЦОВИД-19, чешће се налазе компликације као што је срчана аритмија после вакцина; 2. Независне аутопсије смрти услед мРНА ЦОВИД-19 вакцине у различитим географским регионима закључиле су да је миокардитис изазван катехоламином примарни узрок свих случајева; 3. Постоји густо присуство САРС-ЦоВ-2 мРНА и прогресивна производња САРС-ЦоВ-2 шиљастог протеина у хромафинским ћелијама у медули надбубрежне жлезде, које су одговорне за производњу катехоламина; 4. Постоји прекомерна експресија ензима ДОПА-дескарбоксилазе, који претвара допамин у норадреналин, када је у присуству мРНА САРС-ЦоВ-2, што доводи до појачане активности норадреналина; 5. Одговори катехоламина су физиолошки већи код млађих и мушкараца; 6. Одговори катехоламина и производња катехоламина у мировању су већи код мушких спортиста него код неспортиста; 7. Катехоламински одговор на стрес и осетљивост на катехоламине су појачани у присуству андрогена; 8. Одговори катехоламина, који су већ високи код младих мушких спортиста, су прекомерно изражени код вакцинисаних спортиста, у поређењу са нивоима пре вакцинације и невакцинисаним спортистима. Закључак: Епидемиолошки, аутопсијски, молекуларни и физиолошки налази једногласно и снажно сугеришу да је „хиперкатехолинергично“ стање критични предиктор који покреће миокардитис изазван мРНА ЦОВИД-19 вакцином и потенцијално повећање изненадних смрти међу елитним спортистима."
 
...


Аустралијска позоришна звезда и заговорница вакцинације тужила је фармацеутску компанију АстраЗенека, тврдећи да је због можданог удара опасног по живот неспособна да ради након што је примила вакцину компаније.​

https://srbin.info/svet/glumica-tuz...-joj-je-vakcina-protiv-kovida-ostetila-mozak/...
 
...


Аустралијска позоришна звезда и заговорница вакцинације тужила је фармацеутску компанију АстраЗенека, тврдећи да је због можданог удара опасног по живот неспособна да ради након што је примила вакцину компаније.​

https://srbin.info/svet/glumica-tuz...-joj-je-vakcina-protiv-kovida-ostetila-mozak/...
Ko drugome jamu kopa...
 

Back
Top