Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne predajem se tako lako!
Vidjećemo šta će biti do zore.

IMG_20211127_193150.jpg

Znam, čudan raspored za vikend, sinoć njenih valjda devet igralo meni tri, večeras obrnuto :mrgreen: Ali boli što sam u dve večeri izgubio %, njeni šutiraju kao blesavi, moji još više, samo ne pogađaju ni blizu.

---

I sve kad pogledam jako puno me šteti što držim Kajrija, mslm i ne nadam se povratku, samo glupo da ga izbacim sad, možda posle devet kola, ko zna. Ali da bi mi jedan ST i/ili BLK specijalista pomogao, bi. A međ slobodnim nekoliko takvih :/

pitanje: ako sada, dakle nakon 9h, vratim igrača sa IL u aktivni sastav, da li će mi biti dostupan za večerašnju utakmicu ili tek od sutradan?

opet sam se kasno probudio, jbg, a vidim da 76ersi razmatraju embiidov povratak, pa bih ga možda i ja aktivirao, ali s druge strane ne bih da rizikujem i ostanem večeras i bez njega i bez onoga kojeg sam zbog njega izbacio.

hvala!

Da, to ti ide tek od sutradan, dakle kao kad bi vršio neku regularnu transakciju i uzimao igrača sa FA liste.

Osim ako u rosteru imaš još jednog igrača sa INJ oznakom, onda možeš da ih zameniš kad god.

Nema veze sa fantazijem, ali moram negde da ostavim komentar: ako ti Stef Kari zabije trojku najgora stvar koju možeš da učiniš po svoj tim je da vratiš trojkom, jer se Stef primi i zabije ti još dve xD

---

Između ostalog

kod nas trenutno 5–5, a ostao je još samo jedan meč da se odigra ove večeri: državni napada s istočnog fronta, dok akrobata čuva obraz zapadne obale, motor city vs. city of angels, jeremi grant vs. horton-tucker, derbi začelja kao repriza finala iz 2004. godine – i čak 7 kategorija u igri.

[glasom mladena delića] pa ljudi moji, je li to moguće?!

final countdown.jpg

Baš zanimljivo, nisam ni premetio koliko ste blizu u nekim kategorijama, možda da si ostavio THTa na klupi i da se nadaš FG%, strepiš za BLK

---

Kod mene tesno, ali njoj igra centar, dovoljno da ubode jednu blokadu da izjednači.

---

A hoćemo da javimo loopiju kako ima igrača manje u ekipi ili da pustimo nek sam primeti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back