peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.199
Mislim da je kasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*******, uvijek je teško uhvatiti taj momenat kada bukvalno preko noći skinu INJ.slučaj embiid: ostavljen na IL, ubacio 42 poena.
nije loše za povređenog igrača.
Šanse da ne preokreneš 4, a možda čak i 5 kategorija su dosta male.Nemam šta da gledam, do jutra će biti 0:10, proveriću samo da se ko od mojih nije povredio preko noći :/
Ali boli što sam u dve večeri izgubio %, njeni šutiraju kao blesavi, moji još više, samo ne pogađaju ni blizu.Ne pratim ga, nešto nisam zainteresovan biće.Sad, iščekivanje ko će pre Vola da ubode
pitanje: ako sada, dakle nakon 9h, vratim igrača sa IL u aktivni sastav, da li će mi biti dostupan za večerašnju utakmicu ili tek od sutradan?
opet sam se kasno probudio, jbg, a vidim da 76ersi razmatraju embiidov povratak, pa bih ga možda i ja aktivirao, ali s druge strane ne bih da rizikujem i ostanem večeras i bez njega i bez onoga kojeg sam zbog njega izbacio.
hvala!
I sve kad pogledam jako puno me šteti što držim Kajrija, mslm i ne nadam se povratku, samo glupo da ga izbacim sad, možda posle devet kola, ko zna. Ali da bi mi jedan ST i/ili BLK specijalista pomogao, bi. A međ slobodnim nekoliko takvih :/
Pošto igra sa igračem manje još od 6. novembra, sumnjam da će sam primijetiti.A hoćemo da javimo loopiju kako ima igrača manje u ekipi ili da pustimo nek sam primeti?
Koliko sam bistar, pola razgovora sam Ligija ubjeđivao da je sve u redu i da možda aplikacija baguje.. prastajte, prespojio sam nešto.A hoćemo da javimo loopiju kako ima igrača manje u ekipi ili da pustimo nek sam primeti?