Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pogledao sam u sanovnik pod „sanjati da se raspravljate sa ludakom“. kaže da je tvoj trud uzaludan, čak i štetan, da te simmons neće poslušati, bez obzira što mu želiš samo boljitak i dobrostanje.

ne verujem u sanovnike, ligi, ali u tvoje snove verujem. čuda se dešavaju.

21920905-.jpg

pogledao sam u sanovnik pod „sanjati da se raspravljate sa ludakom“. kaže da je tvoj trud uzaludan, čak i štetan, da te simmons neće poslušati, bez obzira što mu želiš samo boljitak i dobrostanje.

ne verujem u sanovnike, ligi, ali u tvoje snove verujem. čuda se dešavaju.
Sve se nadam da će Zion uskoro na teren, pa onda Ben može da čuva IL mjesto.
Ali izgleda da to neće ići baš tako lako.

A i OKC ima samo dva meča sledeće nedelje, ko se drži one 'availability is best ability':

https://hashtagbasketball.com/advanced-nba-schedule-grid
https://hashtagbasketball.com/nba-fantasy-schedule

čini mi se da slabo ko strimuje međ nama (loopi možda? državni prošle sezone, ove manje).

---

Nego ako te zanimaju igrači koji su u kanalu trenurno imam jedno ime za tebe, Badi Hild, zvuči poznato?
Da dodam ja ovo fino u omiljene, čisto da imam neki podsjetnik :lol:
Badi maj Badi :mrgreen:
A dobro, manje više je na istom nivou kao prošle sezone, izgleda da nije uspio da ubijedi okolinu da je franšizni igrač :lol:

Ben Simons ispade žešći debil, trebao je da igra od starta, do sad bi ga trejdovali. Ovako je oborio sebi vrednost na tržištu, zato Mori i okleva. Zna da ima igrača koji vredi više od onoga što mu nude, al to je njegova cena sad. Čeka da vidi dal će naići nešto bolje, al u tom čekanju ode još jedna sezona Embida u propast.

Šta oće Mori, ko će da mu da bolju ponudu od ove

Od svih opcija za koje sam čuo, jedino je bolja ona sa Džejlenom Braunom, al rekoše Bil Simons i Džeki Mekmalin (Seltiks insajderi) da nema ništa od toga.
Još kada se prvi put spomenuo odlazak Simonsa, meni je u glavi bio CJ.
Nekako mi djeluje da je to ponajviše win win situacija.

Nego evo sad i Indijana stavila roster na transfer listu, pa možda i tu bude nekih opcija.

Ben Simons ispade žešći debil, trebao je da igra od starta, do sad bi ga trejdovali. Ovako je oborio sebi vrednost na tržištu, zato Mori i okleva. Zna da ima igrača koji vredi više od onoga što mu nude, al to je njegova cena sad. Čeka da vidi dal će naići nešto bolje, al u tom čekanju ode još jedna sezona Embida u propast.
Bio je neki tekst gdje se poziva Simons da odigra decembar, do 15. bi te negdje trejdovali.

Poenta teksta, obje strane treba da shvate da ova druga ne blefira.

Još kada se prvi put spomenuo odlazak Simonsa, meni je u glavi bio CJ.
Nekako mi djeluje da je to ponajviše win win situacija.

Nego evo sad i Indijana stavila roster na transfer listu, pa možda i tu bude nekih opcija.

Indijana se pominjala kao jedna od opcija ako je Brogdon deo paketa. Al pošto je on potpisao ekstenziju u oktobru, ne može da bude trejdovan 6 meseci, dakle do leta.

Bio je neki tekst gdje se poziva Simons da odigra decembar, do 15. bi te negdje trejdovali.

Poenta teksta, obje strane treba da shvate da ova druga ne blefira.
https://www.libertyballers.com/2021...ady-he-should-play-for-the-sixers-in-december

Philadelphia would likely enjoy the support of the league office and some vocal small-market franchises who understand the sticky precedent it would set if players could sign four-year max extensions then quickly force their way out.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back