stugots
Čovek
- Poruka
- 37.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja bih se povredio da sam ovo promašio...Kako je igrao ovo ti je prilika da pojačaš ekipu.
Kako je igrao ovo ti je prilika da pojačaš ekipu.
taj fazon:Neki se možda jesu nameračili da budu poslednji na tabeli ali imam ozbiljnu priliku da im pokvarim planove.
taj fazon:
Šta tek stugots da kaže, 35 blokada, više od 8 timova u ligi. Igrao je protiv jednog koji ima više i od toga.
Šta tek stugots da kaže, 35 blokada, više od 8 timova u ligi. Igrao je protiv jednog koji ima više i od toga.
samo da znaš, očekujemo nakon odgledane tekme još jedan iscrpan skauting, čisto da znamo na koga da obratimo pažnju i koga bi vredelo draftovati naredne godine.Ja još uvek nisam palio fantazi od jutros, neću da mi se spojluje rezulat Šarlot - Klipersi, oću da gledam snimak posle

Zavisi, neće ići Braun za Simonsa, a Seltiksi nešto moraju da mijenjaju, očigledno Tejtum-Braun nije njihov veliki dvojac.Ako dođe do tog trejda i Seltiksi su pukli
a ja sam u nekom podkastu načuo da su warriorsi trenutno najzainteresovaniji, ali ko će ga znati...Nešto sam puk'o s mozgom, ali imam računicu, ako dođe do trejda sa Seltiksima![]()
samo da znaš, očekujemo nakon odgledane tekme još jedan iscrpan skauting, čisto da znamo na koga da obratimo pažnju i koga bi vredelo draftovati naredne godine.