Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ostanem sinoć malo duže budan, upalim stream da bacim malo pogled na nba, trljam zadovoljno ruke, em je bilo zanimljivih tekmi em su moji igrači uglavnom raspoloženi, sanjam posle lepe snove, samozadovoljno zamišljam kako u poslednjoj sekundi poslednjeg dana ovog kola lamela daje trojku ostavljajući big fat hardona u neverici i neočekivanom porazu, budim se i pristavljam kafu dok zviždućem i believe i can fly, palim fantasy i shvatam da mi je breadley beal ostao na klupi iako je odigrao vrhunsku partiju, da se moj učinak nepovratno srozava, da mi se hardon sigurno smeje sa svoje strane ekrana, da se u ovom tužnom svetu snovi ne ispunjavaju, da je sve laž osim smrti, da treba već jednom u životu da podesim start active players: rest of week.
Morao sam da se logujem nakon skoro godinu dana, samo da ti lajknem ovo. Aj budite zdravo.

Presrećan sam što je u mojoj ekipi.

lWMwlcM.gif

To je više da se oteraju zli dusi, kao ne mora, produžite kod nekog drugog, dovoljno je teško i bez

---

Sa druge strane, krenule najava za Kajrija moguć povratak od januara:
https://www.nj.com/sports/2021/11/k...eric-adams-changes-covid-vaccine-mandate.html

---

ako mu ne dođe ideja da se penzioniše ili šta već od njega očekivati

Pa verovatno će i on da čeka da vidi šta će biti sa novim kradonačelnikom. Ta odluka jeste malo preterana i po meni, iako podržavam vakcinisanje totalno, al ako je lik oran da se testira svakodnevno, treba ga pustiti da igra. Pa tako su izgurali i Babl i praktično celu prošlu sezonu, igrači su se redovno testirali.

Sad jbg, ti ćeš zbog toga efektivno igrati sa igračem manje do daljnjeg, on neće dobiti INJ tag.

Toga sam svestan kad sam ga i uzeo na draftu. Na stranu kukanje, meni je fora da se zezam i nečim zanimam glavu svakodnevno, plasman ne toliko. Sad što nekad prekombinujem šta da se radi. Samo da ne bude žalbi ako se pojavi i krene da divlja po terenu tj puni brojke a neko se bori za doigravanje i baš tad mu neletim kao protivnik.

Pa dobra ti je to ideja. Al uzeo sam ga mesto malog Grina.

Imam dosta ovih krila i centara, trejdovo bih jednog.
nikad nisam trejdovao pa bih da probam s jednom ponudom:
tyrese haliburton – al horford / scottie barnes?

pretpostavljam da triple j ne dolazi u obzir (nekako sam ga, još od prethodne sezone kad si ga uzeo povređenog da ga tetošeš ko mila majka, svezao uz tebe), kao ni mobley (nakon onog dražesnog skauting izveštaja), a nurkića ne želim.

pretpostavljam da triple j ne dolazi u obzir (nekako sam ga, još od prethodne sezone kad si ga uzeo povređenog da ga tetošeš ko mila majka, svezao uz tebe), kao ni mobley (nakon onog dražesnog skauting izveštaja), a nurkića ne želim.

Baš vam danas gledam malo vaše timove i ti i Haliburton ste mi odmah upali u oko kao mogući kandidati za trejd.

Daj mi malo vremena da prostudiram još malo da vidim ima li još neko nekog zanimljivog, pa ću ti se vratim.

E, gledao sam još malo vaše rostere sinoć i sad... na kraju skontam da mi se Haliburton ipak najviše sviđa. Hoćeš Skotija Barnsa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back