peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.091
Nije.možda je bilo i taktički.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije.možda je bilo i taktički.
Morao sam da se logujem nakon skoro godinu dana, samo da ti lajknem ovo. Aj budite zdravo.ostanem sinoć malo duže budan, upalim stream da bacim malo pogled na nba, trljam zadovoljno ruke, em je bilo zanimljivih tekmi em su moji igrači uglavnom raspoloženi, sanjam posle lepe snove, samozadovoljno zamišljam kako u poslednjoj sekundi poslednjeg dana ovog kola lamela daje trojku ostavljajući big fat hardona u neverici i neočekivanom porazu, budim se i pristavljam kafu dok zviždućem i believe i can fly, palim fantasy i shvatam da mi je breadley beal ostao na klupi iako je odigrao vrhunsku partiju, da se moj učinak nepovratno srozava, da mi se hardon sigurno smeje sa svoje strane ekrana, da se u ovom tužnom svetu snovi ne ispunjavaju, da je sve laž osim smrti, da treba već jednom u životu da podesim start active players: rest of week.

BI dobio INJ tag :/ A dobro, ne mora se ni ove godine ući u doigravanje.
uzeo si ziona, uzeo si simmonsa, zaista ne mogu da shvatim zašto nisi uzeo i irvinga?
Lagano đembeli, ne žuri![]()

To je više da se oteraju zli dusi, kao ne mora, produžite kod nekog drugog, dovoljno je teško i bez
---
Sa druge strane, krenule najava za Kajrija moguć povratak od januara:
https://www.nj.com/sports/2021/11/k...eric-adams-changes-covid-vaccine-mandate.html
---
ako mu ne dođe ideja da se penzioniše ili šta već od njega očekivati
Nije dao forke sisauzeo si ziona, uzeo si simmonsa, zaista ne mogu da shvatim zašto nisi uzeo i irvinga?![]()
barkley: it's like me and shaq had a baby!Presrećan sam što je u mojoj ekipi.
![]()
Što ne uzmeš Brunsona iz Dalasa? Slobodan, dobio minute, tim truba, mož bude lako treća opcija tamo
nikad nisam trejdovao pa bih da probam s jednom ponudom:Pa dobra ti je to ideja. Al uzeo sam ga mesto malog Grina.
Imam dosta ovih krila i centara, trejdovo bih jednog.
nikad nisam trejdovao pa bih da probam s jednom ponudom:
tyrese haliburton – al horford / scottie barnes?
pretpostavljam da triple j ne dolazi u obzir (nekako sam ga, još od prethodne sezone kad si ga uzeo povređenog da ga tetošeš ko mila majka, svezao uz tebe), kao ni mobley (nakon onog dražesnog skauting izveštaja), a nurkića ne želim.
nikad nisam trejdovao pa bih da probam s jednom ponudom:
tyrese haliburton – al horford / scottie barnes?
pretpostavljam da triple j ne dolazi u obzir (nekako sam ga, još od prethodne sezone kad si ga uzeo povređenog da ga tetošeš ko mila majka, svezao uz tebe), kao ni mobley (nakon onog dražesnog skauting izveštaja), a nurkića ne želim.
šalim se, sad ću da probam da ti ponudim tu transakciju preko aplikacije.
hahaha, bolje da si ga uručio, jer u pitanju je ključni potez ove sezone. posle ovog trejda ništa neće biti isto. ali znaće se finalni par...Zamal da vam uručim veto, baš im loš interfejs za trejdove. Al mislim da većina neće ni primetiti.