Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2021-11-06-22-42-46-646_com.yahoo.mobile.client.android.fantasyfootball.jpg

:mrgreen:

Povredio se malopre. Sezona mu je krenula katastrofalno.

Mada šta ja kome da pričam, BI i dalje povređen, Džajlen Braun sad i on na bar dve nedelje, novi gradonačelnik Njujorka izjavio da nema ništa od povlačenja kovid zabrane,... Neki se možda jesu nameračili da budu poslednji na tabeli ali imam ozbiljnu priliku da im pokvarim planove.

Ako dođe do tog trejda i Seltiksi su pukli

---

Mada se već spominje kako je Braun patka, već se traži treći tim, nude Smarta i Ričardsona.

---

I dalje su Seltiksi pukli ako dođe do tog trejda. Mslm, više nego sada.

samo da znaš, očekujemo nakon odgledane tekme još jedan iscrpan skauting, čisto da znamo na koga da obratimo pažnju i koga bi vredelo draftovati naredne godine.

Malopre sam odgledao.

Pa izvini što ću da te razočaram, al ne zagledam ti ja sad nešto posebno samu jednu utakmicu, ponekad ću tek nešto na prvo gledanje primetiti. Za icrpnu analizu utakmice mora da se gleda snimak detaljno, a to je već ozbljniji rad za koji nisam plaćen lol. Umesto toga, ja ti više gledam utakmice kežualno, pa kad neki tim pogledam više puta, počnem da primećujem trendove u njihovoj igri i igri pojedinaca.

Interesantna su mi ova dva tima, Šarlot je superzabavan za gledanje sa Lamelom, a Klipersi me interesuju koliko su jaki bez Kavaja. Oba tima igraju brzo, po broju poseda su oba u top 6, al su ofanzivno-defanzivno su na skroz drugim spektrima - Šarlot 7. po ofanzivnom rejtingu, zadnji u defanzivnom. Klipersi 21. u ofanzivnom rejtingu, 3. u defanzivnom. I zbog toga sam hteo da vidim snimak naknadno, da vidim taj "sudar svetova". I bila dobra utakmica.

Btw, ovo suđenje u NBA i pregledavanje snimka... liga nešto mora da uradi povodom toga, ASAP.

Znači, to je prevršilo svaku daru i meru. Pogledajte molim vas šta su oni pregledali dal je clear path faul

Bez naslova.png

Rožir je bukvalno 7 jebbenih metara ispred i oni nisu bili sigurni, pa su pregledali snimak. Za svaki potencijalni nameran faul pregledaju snimak, oni nisu normalni jebbote, uskoro će da pregledaju snimak da vide dal im je glava na ramenima.

Na šta to liči jbt, svaki put prekidaj igru na 5 minuta... čujem Van Gandijevi i cela medijska klika kuka na taktičke faulove da se zaustavi kontra, dižu vile i grabulje na ligu da ih eliminiše, da se sviraju bacanja i posed za njih, a ja kontam - pa čekaj, zbog toga će samo biti JOŠ prokletih pregledanja snimaka. Ti misliš da činiš uslugu igri, da je ubrzaš, ulepšaš, a zapravo ćeš samo da je usporiš jer NBA sudije više nemaju MUDA JEBBENA da sviraju faulove sami, nego za sve moraju da gledaju snimak.

Gospode me sačuvaj i sakloni

Uvedite ko u Evropi, sve što nije na loptu je namerna i aukurac, znaš šta je kriterijum odma, jasno je kao dan, ne moraš da gledaš dal je bilo nepotrebno, dal je bila namera, dal je bio nehat, dal je bila bitno smanjena neuračunljivost... nisi išo na loptu - namerna i ćao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back