Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas krvava borba.

IMG_20211030_104642.jpg

Odgledao sam snimak Minesote i Denvera, striktno da bih video kako igra MPJ, pošto je u kanalu od starta, samo sam njega posmatrao sve vreme.

Znači, lik je glorifikovana verzija ovih catch and shoot igrača tipa Kajl Korver, Dankan Robinson i slično. Njegova igra se svodi samo na to da šutne po prijemu lopte, eventualno napravi par driblinga. Celu utakmicu nijednom nije napao koš. Kao kreće se bez lopte, mada se svi u Denveru kreću bez lopte, al sad nije dao nijedan koš iz utrčavanja, nijednom ga nisam video da se otvorio.

Žali Bože protraćenog pika, u četvrtoj rundi sam ga uzeo. Dvoumio sam se između njega i Ingrama i uzeo ga zbog boljih procenata šuta, pritom misleći da će napredovati još, da će njegoa uloga bez Mareja da bude veća, da će ga Meloun stavljati često u pik en rol sa Jokićem, da sa njima izgradi neku 1-2 kombinaciju i razumevanje, pošto nisu to imali do sad, jer realno nisu imali ni potrebe dok je Džamal bio tu...pa mislim da je i godinu dana iskusniji, kao napredovaće, razviće se kao igrač još više, dobio je max ugovor... kad ono kuras. Lik ne ume ulaz da napravi.

U odbrani je malo nešto napredovo, sad je neki prosek at best, nije više onako izgubljen u prostoru i vremenu, a i ogroman je, smeta ljudima, pokupi dosta skokova.

Btw, ko kaže da je Jokić loš defanzivac, taj nije gledao čoveka u skorije vreme, juče je u drugom poluvremenu ugasio Taunsa.

To mi i burazrer kaže, al mislim da ne bih bio dobar. Jedno je gledati šta se dešava na terenu, sasvim drugo komentarisati to uživo u mikrofon na način da bude zanimljivo drugima.
u tom slučaju, mogao bi da radiš analitiku za neke ekipe, doduše verovatno takmičenja nižeg ranga (barem za početak), ali sigurno bi ti bilo zanimljivo.

PG x 2
PG, SG x 3
SG, SF x 3
SF, PF x 1
PF, C x 1
C x 3

5 igrača koji mogu da igraju samo jednu poziciju, i to 3 centra... Nešto mi se čini da sam se malo uzjebao, ali moram sad ovako.
A na INJ listi Zion, PF čistak.

Ma to ti je ok, ja sam se još više zajebo. Imam samo 4 igrača koji mogu na bekovske pozicije - Lebron, Rožir i sad sam uzeo Gidija (mogu na PG i SG) i Džejlen Grin (samo na SG). Zbog toga sam kanal u asistencijama, što me ne brine toliko, ne mora se biti jak u svakoj kategoriji. Ono što me brine jeste što imam Siakama na IL i da se on danas vrati, ja bi verovatno pustio malog Grina da napravim mesta za Siakama. To bi me ostavilo sa samo 3 beka, što je već ozbiljan problem za rotaciju, biće večeri kad dvojica neće igrati, a ova ostala krila i centri hoće i ja ću nekog morati ostaviti na klupi, jer ne mogu da ih stavim na bekovske pozicije.

Zato razmišljam sad da krenem da vam nudim za trejd nekog od ovih mojih visokih za beka.

Ja sam slično 'zaebo' visoke, imam jednog za peticu, jednog koji mož igrati 4 i 5 i još jednog koji mož 4, možda mi napravi problem sa postavom nekad kasnije, ali šta da se radi, o tom ću razmišljati kad bude trebalo. Mislim plan mi je bio da imam još jednog PF/C, Boucher se pokazao kao loš izbor, oklevao sam da uzmem Mo Harrella, sad samo da gledam waivere ili čekam nekog od ovih sa povredama

---

PG x1
PG,SG x3 (Irving četvrti :mrgreen:)
SG,SF x 5 (i još jedan na IL)
SF,PF x1
PF,C x1
C x1

Poslednja izmena:
ostanem sinoć malo duže budan, upalim stream da bacim malo pogled na nba, trljam zadovoljno ruke, em je bilo zanimljivih tekmi em su moji igrači uglavnom raspoloženi, sanjam posle lepe snove, samozadovoljno zamišljam kako u poslednjoj sekundi poslednjeg dana ovog kola lamela daje trojku ostavljajući big fat hardona u neverici i neočekivanom porazu, budim se i pristavljam kafu dok zviždućem i believe i can fly, palim fantasy i shvatam da mi je breadley beal ostao na klupi iako je odigrao vrhunsku partiju, da se moj učinak nepovratno srozava, da mi se hardon sigurno smeje sa svoje strane ekrana, da se u ovom tužnom svetu snovi ne ispunjavaju, da je sve laž osim smrti, da treba već jednom u životu da podesim start active players: rest of week.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back