Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam strim Bruklina i Šarlota... znači, ako nekog komentatora mrzim više od ovih naših degenerika, to je ova play by play budaletina u Šarlotovom komentatorskom timu Erik Kolins.

Lik svaku... jebenu... stvar... komentariše ko da je Šarlot upravo osvojio titulu.

MAJLS BRIDŽIS POGAĐA PRVO BACANJEEE

Možete misliti kakav epi napad ima kad je neko kucanje ili serija trojki

Embid je bio kod bota, to onih par kola kada je bio zdrav sve nas drao pa se poplašili, ispalio ga pred plejof i ostade samo kanta za napucavanje
kad sam ga draftovao, računao sam na to da će, usled čitave ove sage sa simmonsom, embiidovi minuti u igri samo rasti, ali ne i na to da će – po svemu sudeći – njegovi zdravstveni kapaciteti samo opadati...

Dobro prvo kolo, (prijatno) iznenađujuća pobeda, sad razmišljam 'mogao sam i simonsa da uzmem na draftu' xD. Stugi i jovan tesno, strkini neforumaši na kraju lagano, peti i lupi podela bodova, ali ne bratski nego pola-pola.
Screenshot_20211025_100927_com.viber.voip.jpg

Dobro prvo kolo, (prijatno) iznenađujuća pobeda, sad razmišljam 'mogao sam i simonsa da uzmem na draftu' xD. Stugi i jovan tesno, strkini neforumaši na kraju lagano, peti i lupi podela bodova, ali ne bratski nego pola-pola.
bilo je neizvesno do samog kraja, čekala se s velikim nestrpljenjem nedelja veče – ali je u mom taboru dočekana s blagim razočarenjem.

moraću da održim svojim igračima neki motivacioni govor ili ih odvedem na team building ako nameravam da jurim rezultat protiv tebe. :D

Upravo sam odgledao snimak Denver - Klivlend, što je treća utakmica Klivlenda koju sam pogledao do sad u sezoni i ovde sam da potvrdim da su opasno uboli sa ovim Moblijem. Fenomenalan igrač, igra kao mator. Defanzivno je već sad top. Atleta, odlične lateralne kretnje, može da preuzme i beka spolja, uvek na pravom mestu, tajming za rampu, sjajan vertikaliti.

Ofanzivno nije kao da sad obara na dupe veštinom, nije atraktivan ko ovaj mali Džejlen Grin, al dečko jednostavno radi sve. Dribla, dodaje, baca alej upove, postavlja blokove i jako rola, skače na ofanzivni, non stop je aktivan, ne sili ništa. Za sad se snebiva da šutira za 3, al ume i to.

Kaaajnda mi se sviđa ovaj Klivlend. Igraju Markanena na trojci, ogromna petorka sa njim, Moblijem i Alenom. Sa klupe uđe Rubio koji apsolutno kida i Okoro koji je defanzivno zver i evo sad se povampirio i Kevin Lav... živahni su, energični su, možda Klivlend ima nešto zanimjivo ovde.

Upravo sam odgledao snimak Denver - Klivlend, što je treća utakmica Klivlenda koju sam pogledao do sad u sezoni i ovde sam da potvrdim da su opasno uboli sa ovim Moblijem. Fenomenalan igrač, igra kao mator. Defanzivno je već sad top. Atleta, odlične lateralne kretnje, može da preuzme i beka spolja, uvek na pravom mestu, tajming za rampu, sjajan vertikaliti.

Ofanzivno nije kao da sad obara na dupe veštinom, nije atraktivan ko ovaj mali Džejlen Grin, al dečko jednostavno radi sve. Dribla, dodaje, baca alej upove, postavlja blokove i jako rola, skače na ofanzivni, non stop je aktivan, ne sili ništa. Za sad se snebiva da šutira za 3, al ume i to.

Kaaajnda mi se sviđa ovaj Klivlend. Igraju Markanena na trojci, ogromna petorka sa njim, Moblijem i Alenom. Sa klupe uđe Rubio koji apsolutno kida i Okoro koji je defanzivno zver i evo sad se povampirio i Kevin Lav... živahni su, energični su, možda Klivlend ima nešto zanimjivo ovde.
za koga radiš skauting?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back