F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bolje je...juče, prekjuče i danas je palo dosta kiše pa nema toliko polena....već sinoć je bilo lakše a danas nisam ni popila lek...preporodila sam se...

odlično.....muka je to, verujem
Maca otišao u selo da bere kukuruz i kupi neko svinjče. Ako budem mogla ići ću idućeg vikenda da kupimo papriku i ispečemo tamo. Nije mi za papriku, imam ja kube i ovde, nego mi prija da odem.

Dobra noć... ako ima koga.
Moje razmaženo mezimče i ja upravo stigle iz Novog Sada. Svratile u Pet centar i kupile "one" granule... pa pošto mi je to ispraznilo novčanik - nisam imala više problema oko toga gde i šta da kupim. Otišle u jednu lepu posetu i baš smo uživale...
Inače, sviđaju joj se granule ... baš me čudi :zcepanje:

dOBRO JUTRO....:kafa:
Svetlo jutro mada friško.....uspavala sam se. ustala u 7.......bebe naranjene.
moram da ih pohvalim, niti su lajali, niti su skakali po meni, tako da sam ih lepo i bezbedno nahranila.s ovim mojim bolnim krstima ujutru.
eno ih sad se makljaju.....3u1 :zcepanje:

Dobro juto i ja ustala :kafa:
Moja beba spava i čudi se što ga secam tako rano kad se baš lepo ušuškao uz mene.:lol:
One granule je i moj Mrca jeo na opšte zaprepašćenje deset dana suve suvcate bez ikakvih dodataka..a smrde za medalju .

Dobro juto i ja ustala :kafa:
Moja beba spava i čudi se što ga secam tako rano kad se baš lepo ušuškao uz mene.:lol:
One granule je i moj Mrca jeo na opšte zaprepašćenje deset dana suve suvcate bez ikakvih dodataka..a smrde za medalju .

Molim da mi pojasnite koje su to "one' granule? Da probam i ja, moji mezimci su razmazeni....:confused:

Inace dobro jutro svima, lepo jutro svanulo:)

- - - - - - - - - -

Zone evo ustala, izasla ispod jorgan planine, moramo sad u setnjicu...

Moje džukelče je proletos imalo gastroenteritis tj upalu želudca i creva..Bio je četri dana na infuziji orvagil intravenski ..klometol ranisan , tri dana neki antibiotik injekcija..itd i od tad za početak je jeo RC intestinal granule Ima ih i Hills i ista su cena tj 2kg preko 1600 din , smrdeeeee ali ih on jede kao lud.. E sad pošto je moj maltezer 1600 za dva kg nije strašno ali za Smeh je verovatno strašno :lol:

Dobra noć... ako ima koga.
Moje razmaženo mezimče i ja upravo stigle iz Novog Sada. Svratile u Pet centar i kupile "one" granule... pa pošto mi je to ispraznilo novčanik - nisam imala više problema oko toga gde i šta da kupim. Otišle u jednu lepu posetu i baš smo uživale...
Inače, sviđaju joj se granule ... baš me čudi :zcepanje:

I ne svidjale joj se po toj ceni! :mrgreen:

Molim da mi pojasnite koje su to "one' granule? Da probam i ja, moji mezimci su razmazeni....:confused:

Inace dobro jutro svima, lepo jutro svanulo:)

- - - - - - - - - -

Zone evo ustala, izasla ispod jorgan planine, moramo sad u setnjicu...

Neno, medicinske. :aha: Mom Gizmu je svojevremeno smetalo hod onih Hill's protiv artritisa jedino sto su krupne a on imao parodontopatiju, inace su mu se svidjale skoro koliko i regularne Royal Canin mini adult. Senior nije hteo da jede.

I dobro jutro u preletu.

Joj, kako sam se ismejala jutros! :aha: Mm gleda te emisije za poljoprivrednike, jer od istih zivi, i sa neke stocarske izlozbe reportaza, izmedju ostalog i sa izlozbe koza i ovaca. I kaze jedna kozarka, citiram: "I ja sam eto operisala jedan tumor i lecim se sa kozijim mlekom i sa mladim sirom i odlicno se osecamo..." Zena mrtva ozbiljna, a nema pojma sta je rekla! :zcepanje:

Da ne bude nesporazuma, oni koji redovno pisu ovde, znaju da se bolesti ne bih smejala, ma koja da je u pitanju, dozvolila sam sebi da se nasmejem njenom elementarnom nepoznavanju gramatike (ona, sir i mleko se zajedno lece i dobro se osecaju) tek posto je ozdravila. U stvari, zalosno je, ali zivimo u tragikomicnom drustvu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back