LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Nisam završila....moram ovo, pa ću kući
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovde isto ladno al nema kiše
ne prija nikako
kako ti je alergija?
bolje je...juče, prekjuče i danas je palo dosta kiše pa nema toliko polena....već sinoć je bilo lakše a danas nisam ni popila lek...preporodila sam se...
odlično.....muka je to, verujem
Maca otišao u selo da bere kukuruz i kupi neko svinjče. Ako budem mogla ići ću idućeg vikenda da kupimo papriku i ispečemo tamo. Nije mi za papriku, imam ja kube i ovde, nego mi prija da odem.
Pozdrav za Macu...Bilo bi super da možeš da odeš, ne zbog paprike već da se isključiš malo, da daneš dušom...

fala.....da, bilo bi lepo....videćemo![]()

Dobro juto i ja ustala
Moja beba spava i čudi se što ga secam tako rano kad se baš lepo ušuškao uz mene.
One granule je i moj Mrca jeo na opšte zaprepašćenje deset dana suve suvcate bez ikakvih dodataka..a smrde za medalju .

Dobra noć... ako ima koga.
Moje razmaženo mezimče i ja upravo stigle iz Novog Sada. Svratile u Pet centar i kupile "one" granule... pa pošto mi je to ispraznilo novčanik - nisam imala više problema oko toga gde i šta da kupim. Otišle u jednu lepu posetu i baš smo uživale...
Inače, sviđaju joj se granule ... baš me čudi![]()

Molim da mi pojasnite koje su to "one' granule? Da probam i ja, moji mezimci su razmazeni....
Inace dobro jutro svima, lepo jutro svanulo
- - - - - - - - - -
Zone evo ustala, izasla ispod jorgan planine, moramo sad u setnjicu...
Mom Gizmu je svojevremeno smetalo hod onih Hill's protiv artritisa jedino sto su krupne a on imao parodontopatiju, inace su mu se svidjale skoro koliko i regularne Royal Canin mini adult. Senior nije hteo da jede.
Mm gleda te emisije za poljoprivrednike, jer od istih zivi, i sa neke stocarske izlozbe reportaza, izmedju ostalog i sa izlozbe koza i ovaca. I kaze jedna kozarka, citiram: "I ja sam eto operisala jedan tumor i lecim se sa kozijim mlekom i sa mladim sirom i odlicno se osecamo..." Zena mrtva ozbiljna, a nema pojma sta je rekla! 

daKlem, ja se umorih a ni ručak nisam počela
Nema veze, Maki ionako sad ide negde a ja idem u krevet![]()
Mrzim nedelju.