F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ja sam tu, samo pajam okolo po parohiji......a vala je hladno
uzela vince, pijuckam i odmaram....kučad spava :zcepanje:
Maca ode maločas da legne a i ja ću uskoro
šta ti radiš? 100 godina te nisam videla :zag:

:)Gostovala u dva navrata, prosle i ove godine na prvoj hirurskoj, u medjuvremenu na ONOM institutu preko puta decije klinike, bila mrsava i celava, sad sam kosata i debela, super:)

- - - - - - - - - -

Otisla u penziju i radim svo vreme, sve u sesnaest!

I jos imam one matore macketine, jednoj 20, drugoj 17 godinica, uzasne su, prave babetine:heart::heart::heart:

A i Zonke je vec zena za primer, evo pet punih godinica.:heart::heart::heart:

- - - - - - - - - -

I firmu jos imam, i proizvodnju imam u Kraljevu, i stalno sam na tockovima, cas tamo, cas vamo!

I jos imam one matore macketine, jednoj 20, drugoj 17 godinica, uzasne su, prave babetine:heart::heart::heart:

A i Zonke je vec zena za primer, evo pet punih godinica.:heart::heart::heart:

jaoooooooooooo jedno zbirno :heart:
MMM više nisu sa nama, ali su svo troje u čoporu skupa, kao što su i bili :heart::heart::heart: .....sada su tu Mara (openjol breton) i Mrki (nem. ovčar) oboje stari 7 meseci, uništivači našeg dvorišta......i imovine :dash:.....:heart::heart:

- - - - - - - - - -

Jesi jos u bloku 45, u istoj kanc? Moje knjigovodje jesu, pa da te obidjem posle PDVa?

jesam........naravno da treba da dodješ, baš htedoh da pitam gde si sada?
vidimo se....:zag:
a šta proizvodiš?

jaoooooooooooo jedno zbirno :heart:
MMM više nisu sa nama, ali su svo troje u čoporu skupa, kao što su i bili :heart::heart::heart: .....sada su tu Mara (openjol breton) i Mrki (nem. ovčar) oboje stari 7 meseci, uništivači našeg dvorišta......i imovine :dash:.....:heart::heart:

- - - - - - - - - -

jesam........naravno da treba da dodješ, baš htedoh da pitam gde si sada?
vidimo se....:zag:
a šta proizvodiš?

A proizvodim opremu, masine za reciklaznu industriju...prese, transportere i ostala cudesa koja djubre pretvaraju u pare

- - - - - - - - - -

A za MMM znam, virila sam i bila u toku...tuzno:(

Moze i crno vince, a posto je ladno vreme, a stanje stresno, mozda bi moglo i prokuvano, sa karanfilicem

- - - - - - - - - -

Ja pijem pivce i zvacem Trik stapice, one iste za koje su mi rekli da ih nikako ne okusam!!! Al kad voooollllleeeeemmm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back